• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRONEMALow Carb, Very Low Carb and Ketogenic diet - When in Doubt, Eat More Fat
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    'Eat fat to get thin': Official diet advice is 'disastrous' for obesity fight, new report warns
    http://www.telegraph.co.uk/...5/22/eat-fat-to-get-thin-30-years-of-flawed-dietary-advice-is-disastr/
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    btw. lze v praze nekde kupovat keto-buns / chleba? nechce se mi to delat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    In fact, the study’s lead author said that several of the high-carb ultra-marathoners in the study switched over to a low-carb diet after seeing how well the ketogenic participants performed.
    :)
    Take Your Training to the Next Level with Ketosis
    https://www.bulletproofexec.com/take-your-training-to-the-next-level-with-ketosis/
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    TWARR: jo, stejny ex-post zjisteni. kdyz jsem byl po 25+km behu, vzdycky jsem takhle smrdel. vlastne uz jsem ve vlnach leta keto-adapted.
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    mimochodem, mezi zaplavou stranek se svalnatyma, vykricnikama opatrenyma vyrokama (jsem priznivec keto, ale ne kultismu), mi jednoznacne nejlepsi prijde blog tohodle doktora, kterej je zaroven fyzik, matematik, a donedavna vrcholovej sportovec (a protoze jsem do keto spadnul uz jako clovek s 7-9% BF, je mi to blizsi nez stranky zamereny na hubnuti): www.eatingacademy.com
    JUANITA
    JUANITA --- ---
    beru magnesium citrat, vyvar, slow-release magnesium, koloidni tekuty mineraly, presto mam obcas krece v lytkach, nejake tipy?

    btw. jsou v praze nejaci keto-friendly GPs? :)
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    rano jsem si dala, na me dost slany zeleninovy vyvar, takze pro lidi co normalne soli asi klasicky vyvar - 0,5l, k obedu jsem mela jidlo, ktery jinak nesolim a ted jsem si ho osolila, takze tezko rict kolik ji bylo, ale moc ne a hned mi bylo lepe, uz po tom vyvaru + taky o trochu vic jim. chtelo by to jeste vic, ale musim pridavat postupne.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MODRAPUSINKA: tak super. Nechces to kdyztak pro ostatni popsat? kolik ji bylo potreba a za jak dlouho to pomohlo?
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    FRONEMA: moc diky! byla to ta sul. to by me v zivote nenapadlo.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    FRONEMA: kouknu, diky ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MODRAPUSINKA: a na hodne nizky prijem kcal se fakt vykasli, v zahlavi je odkaz na kalkulacku, koukni na to
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MODRAPUSINKA: koukni na tohle https://www.youtube.com/watch?v=WNV0GJcrqp4 Muze to souviset i nemusi. vyzkousej to. Odezva by myslim mela byt docela rychla, v radu hodin az dnu, takze pokud to nebude ono, tak se tim nebudes dlouho trapit
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    FRONEMA: za 2,5 tydne. bylo to rychly hodne, protoze jsem byla na tekute strave, hodne nizky prijem kcal. ted ale uz jim a je mi blbe az ted, to mi prijde divny. nesolim, nikdy jsem moc nesolila. mam pocit, ze mi sul lepta pusu, fuj. ale pokud by mi to melo udelat lip, tak se premuzu no
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MODRAPUSINKA: za jak dlouho si zhubla tech 7? jestli za tri tydny tak mi to pripada moc rychle (a to beru v uvahu ten prvni schod ztraty vody pri vstupu do ketozy.) Takze, s odkazem na nazev tuku bych zkusila jist vic.
    Dalsi vec, vzpomina si, ze ja jsem tehdy v ketoze potrebovala zacit vyrazne vic solit. ne ze bych na to mela chut, ale ze mi bez toho bylo hur, muzes vyzkouset.
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    Zaha me uz nepali, uz ani nevibruju, ted mam zavaznejsi problem..jsem 3.tyden v ketoze. dva tydny mi bylo dobre, ale ted je mi casto jakoby na omdleni, silene se mi toci hlava, jsem unavena. Piju hodne, prijem mam vyssi nez pred 14ti dny, postupne zvysuju. Co mam delat, aby to preslo? Nechci zacit jist sacharidy. Je to jen nejaka dalsi faze? Zhubla jsem 7kg, ale moje telo ma rozhodne porad z ceho brat.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    Dr. Stephen Phinney - 'The Case For Nutritional Ketosis'
    https://www.youtube.com/watch?v=_evJd_iZZzs
    MODRAPUSINKA
    MODRAPUSINKA --- ---
    Mate nekdo zkusenosti s palenim zahy pri ketoze? Vubec to neznam, krome tehotenstvi, ale ted me pali skoro kazdy vecer. A sly by nejak vypnout ty vibrace v tele? Pripadam si jak na perniku :))))
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    THX_1138: to je dobra otazka a popravde si nejsem jista odpovedi. existuji clanky, ktery se k tomu vyjadruji jako ze je to blby http://web.archive.org/...8/http://primalnorth.blogspot.com/p/keto-adaptation-vs-low-carb-limbo.html (pres ten termin low carb limbo najdes vic k tematu)
    a zase liny ktery to proste berou jako low carb a dobry http://www.marksdailyapple.com/the-primal-carbohydrate-continuum/#axzz44vjO1waZ

    urcite muzes podle tech klicovych slov hledat dal, a budu rada kdyz nasdilis co zjistis.
    THERIDANE
    THERIDANE --- ---
    Nechcete někdo zkusit Keto Fuel? Je to $50 za pětidenní dávku, ale poštovný stojí $60, tak bych to chtěl rozdělit mezi víc objednávek.
    LEADA
    LEADA --- ---
    pardon :D

    The secret (UP and OUT) - 9GAG
    http://9gag.com/gag/am9VAjy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam