• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: jenze, kdyz jdu jako prskavka, tak moje zivotnost na bojisti je hrozne kratka :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: kdyz ono kdyz abusujes uplne vsechno muzes mit tak nejak vsechno najednou... 40 endurance+havels ring a muzes nosit solidne tezkej armor s kymkoliv, dmg ze zbrane mas skrz scaling taky solidni, akorat to neni tak cool - ostatne co jsem koukal, tak nejvetsi powerplay je proste fire/lightning claymore, pyromancie, 40 vitalita, nakej lehkej ocarovanej armor s dobrejma resistama, darkwood grain ring a zbytek soulu do vitality
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Já na to šel poprvé jako mlátička v super těžkém armoru a podruhé jako prskavka a je to úplně jiná hra... neřekl bych, že jedno je těžší a druhý lehčí, nebo tak, ale hraje se to úplně jinak. Prskavka si snadno poradí s většinou situací, ale když jde do tuhýho, není podle mě nadto mít na sobě čtvrt tuny oceli, mohutnej štít a v pazouře pořádnou halapartnu :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    jo a tip pro novy hrace, ktery sem treba zabloudi: pokud to chcete proste snadno dohrat, kouzla se dost hodi (jedno jaka trida:)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    wow parada, diky za klub, dark souls jsou nejvic, uz se tesim na novej dil; v DS na steamu mam postavu lvl 98 v NG+ a druhou tesne pred taurus demonem, kdyby chtel nekdo zahrat nebo potreboval pomoc:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    A tohle se mi stalo asi pred tydnem.

Byl jsem v Tomb of Giants, kde jsem sel na bosse. No a samozrejme klasika, vybehl na me invader. Bohuzel to nebyl NPC, ale opravdovej, zivej :)

Ja byl v miste, kde je z jedne strany skala a z druhe jenom hluboka dira. Rikam si, neni moc chytre tady byt, tak jsem bezel na misto, kde je mensi sance, ze spadnu dolu. No a jak jsem bezel, potkal jsem v tunelu Invadera.

A ja starej dobrak jsem se uklonil na pozdrav. A v tu ranu me dotycnej jebnul mecem po palici. Ale co me prekvapilo, tak se taky poklonil, hodil mi humanitu, schoval mec a otocil se ke mne zady. Ja mu jako naznacil, ze teda jdeme bojovat a on porad ke mne chodil a otacel se zady. No tak jsem ho bodnul no...

A pak mi prisla zprava, SRY

fakt se u tehle hry divim porad :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Na ty flusace z Blightownu je pritom uplne epesni Gimmick.

V Depths u Gaping dragona je u velke krysy SPIDER SHIELD , kterej vam dava IMUNITU na frontalni poison a toxic (: to se pak flusbrokum vysmivate ...
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    EZEE: ty kreteni stim toxic ... a pak sem casto nekam padal a poprve sem i bloudil a ta lokace se i dost sekala na xboxu .. to ji jeste stezovalo :D

jinak sem to dohral asi 6x .. takze na podruhy to bylo uz lepsi :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    Večer jsem zfouknul Demon Ruins a vyvolal jsem si typka, aby mi pomohl s bossem. Tak běžíme na bosse a on se zastavil. Aaaa asi mi píše zprávu :) Přišla zpráva, zda mu pak pomůžu taky. Píšu no problem :) Zabili jsme bosse já běžel zpátky k bonfire on mě oživil, zabili jsme ho podruhé on poděkoval, já mu napsal, jestli bude mít problém, ať napíše. Já nosím Bed of Chaos a přišla od toho samého zpráva, zda mu pomuzu s cervem co je v lave :) tak mu píšu, že musí chvíli počkat, že mám plně ruce práce :) za pět minut mu píšu, že na něj čekám před vchodem k cervovi. během chvilky mě zavolal zabili jsme ho a ve zprávě spousta diku za pomoc :)

Mě ti hráči Dark Souls přijdou úplně jiní, než potkávám v jiných hrách. Taková slušnost a přijde mi, že i respekt se u jiných her moc bohužel nevidí.... Pak ještě napíšu jak jsem se potkal s jedním Invaderem :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS: hmm, lukem trefit ten levej mě nenapadlo :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Kua, nějakej osvedcenej fígl na Bed of Chaos ? preseknout ten první kořen napravo je zivacka, ale co potom ten nalevo ? :) ta svine mě pokaždé zabije nebo hodí do díry...
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: ten sestup k bonfire co je v tunelu. to byl stres jako krava, kde mě sestreli pavouk ci ta zasrana muška s jedem :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BIMBAS: JOPS to je ono ! :)
    BIMBAS: tak to me nepostihlo asi
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    EZEE: co asi :) zapomenes byt proklety a ruka s kudlou te na kilometr tresta
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    blbý je, že se mi Souly promitaji i do hraní D&D :DD Na poslednim sezeni mi docela čuměli, když jsem jim podal:

EZEE
    EZEE --- ---
    Blightown uz 4 lidi jo? Co vas tam tak sralo?
    NELLI
    NELLI --- ---
    DOCKINEZ: DS + PC + gaypad + DSfix = ano, jakákoliv jiná DS + PC varianta = ne
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: Blightown jsem dal celkem na pohodu musim rict. Nejvic me tam ale srali ty buzipindici flusaci.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: je fakt, ze tam pisu pri prvnim hrani, ale kdyz mas cepici se svetylkem, tak je to celkem nuda lokace :)))

u Blightownu jsem nesnasel tu cast, kdy jdu dolu k bonfire. Tam jsem pupinkovatel :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: PODELANY POTENTOVANY SMRADLAVY KOSTENI PEJCI VE TME V KATAKOMBACH ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Navrhuju All Nyx staff meeting v rypaku Gaping Dragona.

Zpev obstara Anastasia of Astora - ( nemej Firekeeper ve Firelinku )
    Tanec obstara Quelaan - ( imobilni pavouci firekeeper za Quelaag )
    Jidlo Vamos a Undead Merchant female - ( Kovar z Katakomb, kostenej trpajzlik a prodavacka mechu a mechuriny)
    A rychlostni drahu obstara Havel the Rock - ( knight ve vezi k Hydre do Darkroot Garden , stejna vez za kterou je Taurus )

Kdo nechape volbu NPC musi hru dohrat :)
    JOPS
    JOPS --- ---

Jaka "uroven" Vam prisla pri prvnim hrani nejtezsi (DS)

15 hlasy od 15 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam