• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    PAJA07: nejhorsi je se k te hre dokopat. Kdyz si vzpomenes na ta zacatecni utrpeni a predstava, ze to das znova :))) Ale pak to chytne a nepusti. Jak ja se pokazdy tesim na vecer, az si to kolem 21-22 hodiny zapnu a do pulnoci do jedne do rana si zahraju, zanadavam :)))

Jinak na DS2 se moooc tesim. Podle videii to vypada, ze to bude hodne podobne DS1 :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Muzes si na nej povolat Sunbro of Astora a Lautreca. Oba summon signy jsou v tech hradbach jak lezes k drakovi. Jeden je videt a jeden je daleko za rohem za sloupem.

PAJA07: O DS2 mam uz asi hodinu a pul analyz, videi, rozprav atp ... takze tu hru beru velice vazne :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    PAJA07: Urcite se tesim na 2, ale uz to podle me nebude takovy nadseni jako u prvniho dilu. A dovolim si OT... na PS4 ma vyjit Deep Down od Capcomu, to by taky mohl byt zajimavy pocin. Zatim o nem nic nevime.

PAJA07
    PAJA07 --- ---
    když to tak tady čtu, mám chuť si zase zahrát..

Jinak, jak se těšíte na dvojku? :) Já teda docela dost.. akorát mě mrzí, že to není rovnou už na PS4 (aspoň co vím), určitě ji časem pořídím a když by se autoři mohli díky většímu výkonu více odvázat, atmosféře by to mohlo ještě pomoci..
    EZEE
    EZEE --- ---
    KONDIK: Osklivej motylkek teda!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    EZEE: Je to motyl ty vilo :) Jedina vec co vzdalene pripomina vilu v darksoulech jsou mozna ty obzivle kytky v Darkrootu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jedine na Moonstone sutry, jinak jsou stejne silne dekoracni, tagoluk je zrusi behem chvilky.

A chymera je hodne agresivni, musim rict ze to byl prvni fight kde jsem musel s rozumem setrit staminu po dlouhy dobe.
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jsou to strasny kurvy ty vily!
    JOPS
    JOPS --- ---
    toz vcera jsem dorazil Bed of Chaos, vypustil jsem vodu v New Londo Ruins a vlezl do datadisku. Tam jsem si zkusil fight s prvnim Bossem, dostal jsem pres tlamu, ale nechybelo moc a dal jsem ho :) Ja mel u sebe zrovna blbou pyrotechnickou vybavu....

KONDIK: dotaz ohledne Crystal Cave. Ma nejakej smysl tam zabijet ty svine letajici ? Vypadaji jako Butterfly v Darkroot Garden :) Ja si ani nejsem jistej, jestli jsem ji nekdy zabil, oni ty strely od ni jsou docela osklivy a ja nez naprahnul luk, tak bylo skoro po mne...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: mne pomohla u Butterfly hodne moc :) Ja nemel jak toho motyla sestrelit :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Musi ji ale nejdriv pouzit u Moonfly Butterfly aby byla aktivni u 4 Kralu, ale musim rict ze tak zoufale zbytecne NPC jsem uz davno nevidel ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    SMALLRICCIO: bohuzel xko nemam, ale vis, ze si tam muzes vyvolat tu carodejku, co jsi mohl mit u Butterfly ? kdyz stojis naproti mostu, co vede k brane a four kings, tak napravo je zed a za tou zdi je summon Beatricie ci jak se jmenuje :) Ta ti celkem pomuze.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Oskar je ten Knight od ktereho dostanes Estus Flasky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: asi sem tupej, ale co myslíš tim Oskarem ?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Oni jsou dva, vnejsi Keeper a Vnitrni. K vnitrnimu se propadnes a dava SLAB , vnejsi je tam od zacatku a diky jeho intevenci a Hozeni Oskara do cely stropem, mas lahvicky.

Skoda ze druhou verzi zna tak malo lidi :]
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: dobra, pro tu si mozna dneska dojdu, ale v klasicke hre ? Me prijde, ze je jenom mozna u bosse v Undead Assylum, kdyz se tam vrati clovek podruhe.

Jeste jsem ho nikdy neporazil :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Ano, u Podrazdene DLC Jesterky je skutecne truhla se Slabem.
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    JOPS: myslim, ze Prepare to Die Edition ... jedna truhla je kousek od Kalameet draka, ja jsem ale PTDe nehral takze nevim.. ale kamos mi to ukazoval, pak nekam odbehnul kousek a tam to bylo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    je nekde mozne ziskat TITANITE SLAB tak, ze otevru truhlu a bude tam ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ocas Everlasting Dragona :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: coze ? :) ja mam pocit, ze invadery tam mam porad :))) ale to je ten spravnej challenge. U invaderu obcas koukam s otevrenou hubou a rikam si doprdele, co to ma za zbran. Svihnul napriklad mecem a tlakova vlna me zabila. S tim jsem tak nejak moc nepocital :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam