• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: coze ? :) ja mam pocit, ze invadery tam mam porad :))) ale to je ten spravnej challenge. U invaderu obcas koukam s otevrenou hubou a rikam si doprdele, co to ma za zbran. Svihnul napriklad mecem a tlakova vlna me zabila. S tim jsem tak nejak moc nepocital :-D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DOCKINEZ: Hele rozhodně to dej jestli máš rád challenge. Já začal u Demon's souls v době kdy to málokdo znal a pořád je to pecka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SMALLRICCIO: ok. uvidime. dojedu konecne f:nv (celou dobu mne ta hra bavila, na samym konci se nemuzu dokopat k dohrani; nejak to ztratilo dech), koupim ds a hyn sa ukaze :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    DOCKINEZ: zase az tak casto neinvedujou ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    DOCKINEZ: Hra jde zapnout v Offline Modu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    DOCKINEZ: Offline?
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ma smysl to vubec hrat, kdyz, mirne receno, nemam naladu na cizi hrace?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    spoustu blbostí ale kvůli number one to stojí :)

Dark Souls - 10 things you might not know! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CpIBVSVB0x8
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LLGHOSTLL: dik, zacnu znova. Stejne sem si nevzal jako gift master key a ted to ve me tak nejak hloda.
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: dobrej magor s tim dragonem :) jaktoze je modrej?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: Já jsem zabil všechno. omylem i obchodníka v hradu na začátku a pak jsem hru rozehrával znova. Pochopíš proč.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tento švéd to má pěkně najetý...

Dark Souls SPEED RUN (KILL ALL BOSSES) 2013 World Record! Incl. DLC (1:44:04) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JhOvMPRWey0
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: ok, zabiju je pozdejc.
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: delej si co chces, ale spis bych je nezabijel...po 20h gameplaye se muze stat ze toho budes litovat, nikdy nevis, vsechno ma sve nasledky
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ten gargoyle je hrozna svine. Neprisel jsem na to, jak ho udolat lsti a kdyz uz ho mam hrubou silou, usmazi me dalsi zezadu, to neni uplne fer. Je rozumny zabijet ty friendly rytire co potkavam nebo je mam nechavat zit? Zatim jsem odkonzervoval dva, meli pekny brneni a tak :]
    EZEE
    EZEE --- ---
    XLEEF: dobry je ze ty toxic flusaci se uz po smrti neobjevujou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    XLEEF: Ah takzvane Kondikovi Zweihander Fields ... charge , smack smack smack, za 15 sec 6500 soulu , pak v Tomb of Giants splasit prsten co znasobuje modifikator soulu a 10.000 ... mmm
    XLEEF
    XLEEF --- ---
    Dark Souls, Soul farming, 10000 souls in 40s - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=BOWgybv_UHs

sem nasel videjko co sem delal.. na expeni :) tady sem nalovil nejvic dusi
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: je to 60 levelu a na konci prvniho playthrough mas bezpecne lvl 80, ale jasny, chce to proste vic:) tvuj build zni zabavne, ale ten build co jsem psal je jak jsem pochopil hlavne pvp, proste mas nejvic zivotu co to jde + solidni dmg ze zbrane + pyromancie + maximalni pohyblivost - coz ovsem pochopitelne bohate staci i na pve:)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Tak ona jenom 40 endurance a 40 vitalita je osmdesát levelů... já jsem to dohrál do konce a osmdesátku jsem možná ani neměl. Takže ano - nakonec můžeš mít všechno najednou, ale až někde koncem NG+ :)

Já jsem nakonec měl spoustu endurance, něco vitality, staty tak akorát na zbraně a jinak nic... a Black Iron komplet, prasečí helmu a zbraň dle aktuální potřeby... nejvíc mě to bavilo s Lifehunt Scythe :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam