• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: On ma jedu desnou nevyhodu, nedela nic co by prorazilo Greatshield of Artorias ... mlatil jsem jej Barbed Swordem , protoze jsem mohl :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LION_DON: tak na Artoriase jsme šli ve třech, takže to byla celkem zivacka :) ale na Manusovi jsem ztroskotal, toho bych sám nechtěl porazet... ten má hroznou výdrž...
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: ono to není moc o náhodě. Já se s kolegou připojil pokaždé. Jedinej problém je trefit podle mne správny server. Pokud jste každej na jiném, tak se neuvidíte. Ale stačí dát quit, a Load game což je záležitost na pár vteřin a hrajete během chvilky spolu. A hodnekrat jsme hráli i ve třech a taky celkem v pohodě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    tak sazejte, takzvane to tam mrdnu na nastenku :D
    LION_DON: jj, ale je to fakt otazka nahody..pry to chce pevny nervy, ale pak to stoji za to ;)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: to spis se domluvit na miste a pouzit ten bilej stone na vyvolavani ne ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Neni vubec spatnej napad bro ;) ID je spise informacni, zadny pripojeni na kamose nebo tak neexistuje..jak rikal JOPS hold stat na jednom miste a cekat invade
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: hele co na nasteku psat na ktery kdo hraje platforme + ID pro pripadnej co-op .. pokud to teda nak de ... ??
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    JOPS: ten guardian je celkem v pohode, nejvic me jebal Artorias... to sem malem rozkousal controler :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    Na nastence je anketa ohledne spoilers. Prosim zahlasujte. Diskuzi prizpusobime vysledkum.
    JOPS
    JOPS --- ---
    zvlastni, Anor Londo mam nejradeji a pak mam rad i datadisk, od tretiho bonfire :)

ale dneska jsem prave udelal toho Guardiana (prvni boss v datadisku) SAM, samotinkej :)) Nastesti na druheho bosse uz byli summoneri :) (kua, nevim jak to sklonovat)

Ale nekdy behem hry jsem invadera a mel na hlave cylindr. Si rikam ty kraso, ten jsem nikde nevidel.... no a dneska jsem sel v datadisku nakupovat a tam prave prodava typek co ma ten cylindr. Za mostem pred druhym bosem. Tak jsem od nej par veci koupil a jebnul ho sekerou po palici :-D (moje oblibene reseni :)))) ) No a co jsem necekal, ze ten typek vytahne kusi a zacne do me jebat. Byl jsem zaskocen a zabit.... No a podruhe jsem ho zpraskal jak malyho Jardu :))) A co z nej vypadlo ? :)) CELEJ SET OBLECENI I S CYLINDREM :)))

asi SPOIL :))) ta hra me porad prekvapuje :) a jeste kdyz jsem sel podrazdit MANUSe, tatika ABYSSE, tak jsem zjistil, ze jde vyvolat jako treti summon VLK :))) kua, jsem koukal jak tele na nova vrata :-D END SPOIL :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: tojo.. ale jak si to pak vsechno otevres tak uz se to da...
    EZEE
    EZEE --- ---
    LION_DON: ten byl taky fajnej, nejmin asi Anor Londo kvuli ty rozloze :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: me asi nejvic bavi Painted World of Ariamis
    EZEE
    EZEE --- ---
    Depths me desne bavily
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Jsem se spletl no. :D Stane se.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kozlik, Kapřík , Kapračenko ... Ale minotaurus ? minoTAURUS ? :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOPIK: Tak me Capra jako minotaur fakt nepripada, to spise Taurus :) proto ta confusion s "minotaurem"

Mea Culpa
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOPIK: se dvema psy a da klic do Depths :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    KONDIK: To je ale jinej.. Capra je ten v tom malým dvoře dole Undead Burgu
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Navic jde jeste shodit z hradeb, staci se dobre postavit a ustoupit mu jak machne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam