• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: dyk o tom mluvim, projdeme si jednu lokaci, dame bosse a pak si muzeme syslit na vybavu. Ja jako pochybuju, ze se kazdej den sejdem ve 20:00 na hrani :))) U me jsou 3-4 dny v tydnu spatne (radsi budu honit balon, nez honit duse ve hre :)) ) a hlavne WINTER IS COMMING a to bude casu habakuk :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: opravdovou frustraci v SL1 runu je az Seath a 4King...
    Ve vice lidech SL1 run nema vyznam... Potrebujes grindit vybavu, potrebujes uzpusobit styl hrani... To nejde jen tak "lusk - jdeme na to" ta hra ma jiny charakter...

Jsem ted na cestach ale jak se vratim (14 dni) zajimalo by mne jestli se k nekomu z vas nebo nekdo ke me pripoji... Ps3 of course! Diky! Postav mam 5 na ruznych levelech tak pocitam ze v tom problem nebude;) klidne bych zacal od zacatku;)

Aneb hledam partaka/partu z kterou po vecerech (obcas) v klidu dojedu (za jeden vecer) DS tak jako pred lety jejich prvni dil...

Je tu nekdo takovy?
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: já jsem na 160 lvl NG++ a zatím jsem si všechny povinné bosse dal sam (měl jsem zavolane NPC summony ) kromě Orsteina. Na toho sám kašlu. Manuse jsme taky pizlali ve třech, samotného mě to prostě nebavilo...

A na 4kings si taky někoho zavolám...

co teda dát 1lvl game. Já si moc nedokáži představit jak s mým stylem majzni mě po kebuli, nic mi to nedela hrat :) když neunesu pořádnej štít a brnění :) ale to je jenom strach u bossů při hře se toho nebojím :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: já jsem na 160 lvl NG++ a zatím jsem si všechny povinné bosse dal sam (měl jsem zavolane NPC summony ) kromě Orsteina. Na toho sám kašlu. Manuse jsme taky pizlali ve třech, samotného mě to prostě nebavilo...

A na 4kings si taky někoho zavolám...

co teda dát 1lvl game. Já si moc nedokáži představit jak s mým stylem majzni mě po kebuli, nic mi to nedela hrat :) když neunesu pořádnej štít a brnění :) ale to je jenom strach u bossů při hře se toho nebojím :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pritom ti na to relativne staci gear kdyz si vychytas vsechny ability bossu. Treba takovej Fire Sage nebo Asylum demon jsou upyzlatelni i Broken Swordem. Kalameth, ikdyz je setsakra tezkej , jde pomalu uzuzlat a uskakat. Atp.

Ale SL1 Nyx run s upradama by bylo funny a easy peasy :]
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Ja davam zatim vsechno sam :) mozna sem trochu onanista, ale urcite to tak chci dohrat. Lvl 43 cca, na dva zvony zazvonino.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a co si dat spolecne beh bez upgradovani levelu ? :)
    ja to teda mam na PS3, ale sam bosse odmitam delat. Jsem ochotnej si porazit ty prvni dva, to jeste asi zvladnu, ale pak ani hovno :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jsem prekvapen kolik hracu ve svete Ds beha na prvnim levelu... Tudle jsem se pripojil (mam neevropskou uz uz musim v roce 2011 kdyz to vyslo hru mit a tak se sem dovazel jiny region) k cloveku do australie, pak US... Vsichni jedou SL1 run a fjn coop teda... Ne ze by znameni vsude bylo videt ale kdyz je tak prijemne potesi... Je to fajn mlatit palcatem s lighting ve dvou;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Vcera na SL1 run Dlouhej a Sirokej spolu s velkym Vlkem kaput ;) Ceka me 4king...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kalametha vam sestreli Gough nebo jde sestrelit Tagolukem ale chce to setsakra luck a stit s obrovskou stabilitou a fire resistem.

A je to sice ein bischen zmrd ale pak jsem zjistil ze je trosku blbej kdyz se mu motate kolem nozek, a proste sel po par pokusech ... nejak extra boss, to mam vetsi problem s Velkyma Houbama v Darkmoonu nebo dole jak je ta druha cerna hydra ...

Nesmite se vsak nechat marknout Double Damage cursou...
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    JOPS: mam pocit, ze nejdrive musis zajit do te veze.. kde je ten typek s tim obrovskym lukem.. kterej ho na dalku zrani.. a az pak jit na draka..

Ale taky se mi ho zatim nepovedlo zabit.. asi to zase nekdy vyzkousim..
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: fakt to chce asi ve dvou, a aby ten jeden byl ideálně tank. Tank ho láká na sebe a ten druhej ho obouruč lechtá zezadu. Jakmile mu usekneš ocas, je to o trochu (ale fakt jenom o trochu) jednodušší :)

Jako, ne že by nešel dát sólo, ale asi nejsem takovej zenmaster, abych to naskilloval ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    hrozně tuhej.... já tam naklusu, on vyletí foukne tu svoji sracky a já jsem prostě v prdeli. a je fuk, že tam skáču jako kamzik, či tam jdu jako obrněná jednotka :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: za branou...ufff, teď už si to úplně nevybavím, je to už rok, co jsem to (do)hrál, nicméně co si pamatuju, bylo to, že vůbec najít na zemi u draka nějaký znamení, abych si někoho přivolal, byl strašlivej problém. A ani se tomu nedivim, ten boss je fakt ukrutně tuhej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NELLI: to jsi mě nepotesil.... a povedlo se ti toho typka přivolat i když jsi měl hotového bosse za branou ? (nevím z hlavy to jméno...)
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: toho považuju za nejtužšího bosse vůbec. 4 (čtyři!!!) dny jsem se ho snažil upižlat, nikdy jsem se nedostal ani k půlce jeho zdraví, a to jsem ho měl teoreticky nastudovanýho z youtube jak nic jinýho. Nakonec se mi podařilo přivolat si nějakýho typa, kterej si tyhle bosse dává každej den k snídani (Kofila powah!), a upižlali jsme ho (teda, spíš von mi ho upižlal) asi za 5 minut. Ale fakt jsem se blížil tomu, rozflákat gaypad. Ani ty dva kokoti (Dlouhej a Širokej) v Anor Londu mi nedali tak pokouřit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty kravo... co mám dělat proti tomu zasranymu draku v datadisku ? ten kojot přiletí, chrstne magické čáry máry a já zhebnu. nezmuzu se na nic...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: souhlasim, manus pro me byl jeden z nejhorsich bossu, artorias mi prisel vylozene zabavnje, trochu jako pvp:) zavidim vam ty zkusenosti s mp, na PC sem za cely playthrough mel pomoc mozna na dvou bossech...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zjistili jsme zajimavou vec. Kolega, co to se mnou hral, tak byl v Sunlight covenantu. Celou hru jsem se k nemu naprosto bez problemu vzdy pripojil. Jedine misto, kde on proste nikoho nevidel byl TOMB OF GIANTS. Kdyz jsem byl clovek, mohl jsem si ho zavolat na pomoc. Kdyz on byl clovek, NIKOHO NEVIDEL a musel na NITA jit sam. V katakombach jsme se pripojovali naprosto v pohode, ale v TOMB of GIANTS ani tuk. Jemu to proste neslo a pritom na zemi, kdyz jsem si ho vyvolaval, tak byla spousta znacek...
    Je mozne, ze by Sunlight tam nefungoval ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Smerovou sipku a kulicku :) Roll ...

Me se povedlo jednoho headshottnout tagolukem, rushnul jsem k nemu, rozplacl jej, rychlej roll dolu, rozplacl jsem dalsiho. Ale musim rict, ze na tom miste jsem par krat kleknul.

Nejlepsi asi bude pouzit Wrath of the Gods , nebo tu slabsi variantu, ta deflectuje vsechny spelly ktere nejsou primo AOE v zakladu. Fantasticky funguje vuci sorckam se Soul Spearama a podobnyma vecma.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam