• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PAJA07
    PAJA07 --- ---
    JOPS: mam pocit, ze nejdrive musis zajit do te veze.. kde je ten typek s tim obrovskym lukem.. kterej ho na dalku zrani.. a az pak jit na draka..

Ale taky se mi ho zatim nepovedlo zabit.. asi to zase nekdy vyzkousim..
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: toho považuju za nejtužšího bosse vůbec. 4 (čtyři!!!) dny jsem se ho snažil upižlat, nikdy jsem se nedostal ani k půlce jeho zdraví, a to jsem ho měl teoreticky nastudovanýho z youtube jak nic jinýho. Nakonec se mi podařilo přivolat si nějakýho typa, kterej si tyhle bosse dává každej den k snídani (Kofila powah!), a upižlali jsme ho (teda, spíš von mi ho upižlal) asi za 5 minut. Ale fakt jsem se blížil tomu, rozflákat gaypad. Ani ty dva kokoti (Dlouhej a Širokej) v Anor Londu mi nedali tak pokouřit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ty kravo... co mám dělat proti tomu zasranymu draku v datadisku ? ten kojot přiletí, chrstne magické čáry máry a já zhebnu. nezmuzu se na nic...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: souhlasim, manus pro me byl jeden z nejhorsich bossu, artorias mi prisel vylozene zabavnje, trochu jako pvp:) zavidim vam ty zkusenosti s mp, na PC sem za cely playthrough mel pomoc mozna na dvou bossech...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ale zjistili jsme zajimavou vec. Kolega, co to se mnou hral, tak byl v Sunlight covenantu. Celou hru jsem se k nemu naprosto bez problemu vzdy pripojil. Jedine misto, kde on proste nikoho nevidel byl TOMB OF GIANTS. Kdyz jsem byl clovek, mohl jsem si ho zavolat na pomoc. Kdyz on byl clovek, NIKOHO NEVIDEL a musel na NITA jit sam. V katakombach jsme se pripojovali naprosto v pohode, ale v TOMB of GIANTS ani tuk. Jemu to proste neslo a pritom na zemi, kdyz jsem si ho vyvolaval, tak byla spousta znacek...
    Je mozne, ze by Sunlight tam nefungoval ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Smerovou sipku a kulicku :) Roll ...

Me se povedlo jednoho headshottnout tagolukem, rushnul jsem k nemu, rozplacl jej, rychlej roll dolu, rozplacl jsem dalsiho. Ale musim rict, ze na tom miste jsem par krat kleknul.

Nejlepsi asi bude pouzit Wrath of the Gods , nebo tu slabsi variantu, ta deflectuje vsechny spelly ktere nejsou primo AOE v zakladu. Fantasticky funguje vuci sorckam se Soul Spearama a podobnyma vecma.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jj, ja ho mam ten stit, nic mi to nedela, ale obcas v zapalu boje se mi trefi do mezery, kdy stit nemam aktivni :)))

a co mam pouzit na ty hajzly za stit, co pousti takovy divny fireball (cernej s bilym okrajem :)) )
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: On ma jedu desnou nevyhodu, nedela nic co by prorazilo Greatshield of Artorias ... mlatil jsem jej Barbed Swordem , protoze jsem mohl :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LION_DON: tak na Artoriase jsme šli ve třech, takže to byla celkem zivacka :) ale na Manusovi jsem ztroskotal, toho bych sám nechtěl porazet... ten má hroznou výdrž...
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: ono to není moc o náhodě. Já se s kolegou připojil pokaždé. Jedinej problém je trefit podle mne správny server. Pokud jste každej na jiném, tak se neuvidíte. Ale stačí dát quit, a Load game což je záležitost na pár vteřin a hrajete během chvilky spolu. A hodnekrat jsme hráli i ve třech a taky celkem v pohodě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    tak sazejte, takzvane to tam mrdnu na nastenku :D
    LION_DON: jj, ale je to fakt otazka nahody..pry to chce pevny nervy, ale pak to stoji za to ;)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: to spis se domluvit na miste a pouzit ten bilej stone na vyvolavani ne ?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Neni vubec spatnej napad bro ;) ID je spise informacni, zadny pripojeni na kamose nebo tak neexistuje..jak rikal JOPS hold stat na jednom miste a cekat invade
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: hele co na nasteku psat na ktery kdo hraje platforme + ID pro pripadnej co-op .. pokud to teda nak de ... ??
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    JOPS: ten guardian je celkem v pohode, nejvic me jebal Artorias... to sem malem rozkousal controler :))
    EZEE
    EZEE --- ---
    Na nastence je anketa ohledne spoilers. Prosim zahlasujte. Diskuzi prizpusobime vysledkum.
    JOPS
    JOPS --- ---
    zvlastni, Anor Londo mam nejradeji a pak mam rad i datadisk, od tretiho bonfire :)

ale dneska jsem prave udelal toho Guardiana (prvni boss v datadisku) SAM, samotinkej :)) Nastesti na druheho bosse uz byli summoneri :) (kua, nevim jak to sklonovat)

Ale nekdy behem hry jsem invadera a mel na hlave cylindr. Si rikam ty kraso, ten jsem nikde nevidel.... no a dneska jsem sel v datadisku nakupovat a tam prave prodava typek co ma ten cylindr. Za mostem pred druhym bosem. Tak jsem od nej par veci koupil a jebnul ho sekerou po palici :-D (moje oblibene reseni :)))) ) No a co jsem necekal, ze ten typek vytahne kusi a zacne do me jebat. Byl jsem zaskocen a zabit.... No a podruhe jsem ho zpraskal jak malyho Jardu :))) A co z nej vypadlo ? :)) CELEJ SET OBLECENI I S CYLINDREM :)))

asi SPOIL :))) ta hra me porad prekvapuje :) a jeste kdyz jsem sel podrazdit MANUSe, tatika ABYSSE, tak jsem zjistil, ze jde vyvolat jako treti summon VLK :))) kua, jsem koukal jak tele na nova vrata :-D END SPOIL :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: tojo.. ale jak si to pak vsechno otevres tak uz se to da...
    EZEE
    EZEE --- ---
    LION_DON: ten byl taky fajnej, nejmin asi Anor Londo kvuli ty rozloze :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: me asi nejvic bavi Painted World of Ariamis
    EZEE
    EZEE --- ---
    Depths me desne bavily
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Jsem se spletl no. :D Stane se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam