• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: Právě jsem se dostal do fáze, kdy mi Drake Sword nestačí, ale nemám nic adekvátního do ruky a jak jsi psal. Zvykl jsem si na to tu brutal damage při úderu. V kostce I'm stucked..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: (jinak receno: tip pro novy hrace je zkouset casto prepinat mezi jedno a dvouruc a pouzivat ruzny udery, 2H jump attack i v uvodni fazi s minimalnima enchantama nektery nepratele zabije na jednu ranu...)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: protoze mas spatnej move set, kterej vyvazuje akorat brutalnim dmg - ten ovsem nescaluje, takze v urcity chvili prestane fungovat a jako novej hrac ses najednou beze zbrane, se kterou to umis a bez skillu, kterej bys nabral ve snazsich castech hry, kdybys byl nucenej hrat to sice se zbrani s malym dmg, ale vyhovujicim move setem a naucil se tak kryti/casovani/ruzny udery driv, nez dojdes k bossum, kde tohle samotny ani nestaci... samozrejme imo, jasny, urcitou cast hry to ulehci a proti gustu nic, ale osobne mi to nevyhovovalo a novym hracum bych to spis nedoporucil

co se 1H vs. 2H tyce tak to je proste blba otazka pro hru, kde vsechno non ranged muzes drzet i v jedny ruce, kdyz mas dostatecny staty; jde akorat o volbu co se jednomu libi a soucasne jak velkou obtiznost je schopnej uhrat (napr. imo hrat 1h s dobrym dosahem a k tomu stit je v naprosty vetsine bitek urcite snazsi nez 2H, protoze AI je blby a casem ti do toho krytu proste prasti a necha se sundat - na druhou stranu kdyz jedes na velkou zbran tak v late game 2H spoustu veci sundas na jednu dve rany s ohromnym dosahem, coz se dycky vyplati...:)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Drake Sword do začátku dobrej. Později pak já jsem jel různý halapartny (holy, crystal), lightning kopí a nakonec kosu, vždycky jednorůčo a v druhý ruce pořádnej bytelnej štít :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja byl vzdycky posera, v leve ruce stit, v prave mec.

ale ono fakt neni na skodu si vzit ZWEIHANDED mec do obou pazour a na potkani protivniky prispendlit k podlaze :)

STRANGERD: proc se ma vyhnout Drake Swordu ? pri prvnim pruchodu hrou jsem ho mel hodne dlouho a prisel mi uplne super. Ale ted uz preferuji jine zbrane :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: ? zvlastni otazka.... dragon sword je zbran, ktery je lepsi se vyhnout, vyber si neco, co se ti libi a co se hodi do tvyho buildu; univerzalne claymore ma skvelej movelist a lighting spear je hodne cheap...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Co radši One hand nebo Two hand? Zatím mám Dragon Sword ale nějak mi už přestává stačit..
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Tyjo, Havla na prvním levelu bych si mohl zkusit taky, to by mohla být sranda. Posledně jsem na něj šel už řádně vybaven a normálně jsem ho se štítem utankoval :) Ta jeho řacha šla vždycky celá do staminy.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: na snaze zabit havela low lvl jen pres parry/backstab jsme tuhle utratil hodne casu, da se to, ale jak pise kondik jedna chyba a ses mrtvej a nektery ty jeho animace jsou fakt rychly (treba overhead bez rozmachu), takze se to imo nevyplati hrotit, lepsi odehrat kus, ziskat trochu gearu nebo tu pyromancii a razem ses vysmatej...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja jsem pyroman, a jak rikam, bezel jsem k nemu od black knighta a munice uz nebyla :-D jsem ho chtel upizlat a nic moc no :-D i obouruc mu to moc nezralo :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pyromancery :D Splas si rukavicku a uhazis jej k smrti. Jinak to bude dlouhy bacstkabovaci boj a jedna chyba a budes placatej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hola hej,

toz vcera jsem si zkusil KOFILA style. 1lvl run :)

toz jsem si zabil prvniho bosse (nechapu, proc jsem ho pri prvnim hrani musel navstivit aspon 20x, nez jsem ho udolal :)) Pak jsem porazil Black Knight v Undead Burg (zivacka) :) a hned na to jsem bezel na Havla... mlasknul mi ji dracim zubem a uz jsem lezel. Tak jsem sel spat :-D Nejsem si moc jistej, zda ho upizlam sekerkou co mam :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    IVOUS: jak to pokladas ty DVDcka! .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    IVOUS: ok zkusim
    IVOUS
    IVOUS --- ---
    podívej se dál na ty díly. Ten první není sice z nejlepších ale dál se to rozjede...
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LLGHOSTLL: Tak změna ani jako vtip se to nedá brát.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    IVOUS: No já jsem se teda docela nudil, protože to vypadá že mluví z patra. A jako nechci ti to hanit, ale je to strašný. Jestli to měl být vtip tak je to fajn.
    IVOUS
    IVOUS --- ---
    ahoj lidi, chtěl bych vám doporučit jeden Letsplay na DS. Hra je dohraná do konce a letsplejeři mají vtipné hlášky a mají svůj neotřelý styl. Určitě se nebudete nudit. Zde je odkaz:

unboxing DARK SOULS - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fe9LUK5oQcM&list=PLfgaKareBrhiopkOxPAZbciMcLoBs_xEb
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: dyk o tom mluvim, projdeme si jednu lokaci, dame bosse a pak si muzeme syslit na vybavu. Ja jako pochybuju, ze se kazdej den sejdem ve 20:00 na hrani :))) U me jsou 3-4 dny v tydnu spatne (radsi budu honit balon, nez honit duse ve hre :)) ) a hlavne WINTER IS COMMING a to bude casu habakuk :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: opravdovou frustraci v SL1 runu je az Seath a 4King...
    Ve vice lidech SL1 run nema vyznam... Potrebujes grindit vybavu, potrebujes uzpusobit styl hrani... To nejde jen tak "lusk - jdeme na to" ta hra ma jiny charakter...

Jsem ted na cestach ale jak se vratim (14 dni) zajimalo by mne jestli se k nekomu z vas nebo nekdo ke me pripoji... Ps3 of course! Diky! Postav mam 5 na ruznych levelech tak pocitam ze v tom problem nebude;) klidne bych zacal od zacatku;)

Aneb hledam partaka/partu z kterou po vecerech (obcas) v klidu dojedu (za jeden vecer) DS tak jako pred lety jejich prvni dil...

Je tu nekdo takovy?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam