• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak uz mam za sebou i ANOR LONDO :)

ale je to ted sakra narocne... Jedine co je pouzitelne je Battle AXE nebo Reinforced Club (na nic jineho nemam parametry... 12 strength a 8 dexterity).

Ted si musim dojit aspon pro VERY LARGE EMBER, musim ty dve zbrane vytunit na +14 ? :)))
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jezis tak naucit se se zbrani je v DS to nejmensi :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    1 level run uspesne pokracuje :) prekvapuje me, jak to jde snadno :) Vcera jsme si dali Capra Demona, Gaping Dragona a Chaos Witch Quelaag :)

a [ _KOFILA_ @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! ] fakt nekeca, pred bossama si pokazde nekoho najdu koho si muzu zavolat. Napriklad v Depth lezely na zemi 3 znacky, ze kterych jsem si mohl vybrat :) To me docela prekvapilo. Nevim jestli dotycni jeli to same co ja. Ale vzhledem k tomu, ze kdyz jsem zkousel o kolik levelu bych postoupil s dusema co ted u sebe mam, tak bych byl asi na 40 lvl :)) uz ty duse musim jit utratit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: je, ale jak psal Strangered, tak jak prestane stacit, tak jsi v haji, protoze nebudes umet s ostatnima zbranema :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    STRANGERD: drake sword je na zacatek to nej co sezenes prece, bo ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: nevidim duvod, aby nesel :)

kdyz jsem nainstaloval PREPARE TO DIE, tak jsem normalne pokracoval ve hre a kdyz jsem splnil ukoly na "vlezeni" do datadisku, tak jsem tam sel. Hru jsem nezacinal odznova
    EZEE
    EZEE --- ---
    Mate nekdo poneti jestli mi save z obyc verze pujde v Prepare to Die? (PS3)
    EZEE
    EZEE --- ---
    SMALLRICCIO: fůůůj :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    zatim uspesne proplouvam s prvnim levelem :)

dokonce se mi povedlo v Undead Parish nekoho privolat. A ten mi pomohl s Gagroyelama (nevim jak to sklonovat). Typek byl nabusenej, takze slusnej fofr :)

A dneska, kdyz bude cas, tak zkusim upizlat Capru Demona.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste nejak musim vychytat do jakeho Covenantu vstoupit... musim to nejak vsechno procist...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: presne jak pise STRANGERD, je to o tom, na co jsi specializovan. Pokud nosis tezke brneni, tak do pazoury tezky mec/sekeru a hura na ne. Pokud preferujes lehci styl, tak mam oblibenou svou Uchigitana

http://darksoulswiki.wikispaces.com/Uchigatana

Tu kdyz vyexpis na +10 ci +15 a pak potahnes jedem/ohnem tak to dokaze celkem slusne zatopit. Ale je to jiny styl hrani nez s Drake Swordem.
    Protoze kdyz jsem to hral poprve, tak jsem na upgrade zbrani kaslal, protoze na vsechno stacil tenhle mec. A potom clovek dal zjisti, ze je v haji :))) a nemas v ruce nic... Takze kovare v Undead Parish a v Anor Londo navstivit upgradnout zbrane.

Pak moje oblibena cinnost bylo ziskavani zbrani z dusi bossu u kovare v Anor Londo. Kdyz mas urcite zbrane na +10 a dusi od bosse, tak muzes ziskat krasne zbrane :)
    jako treba Chaos Blade, Greatsword of Artorias, Greatshield of Artorias (muj moc oblibenej) :) atd...

Ta hra ma takovejch moznosti... Jedu to asi popate a porad me neco prekvapuje :)

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: stuck.) vyber si zbran, jejiz move set se ti libi a sedi k tym statum (nebo mrdat staty a ber elemental path), vem svuj kovarskej material a hodne soulu, zajdi ke kovarovi, nech si ji vylepsit co to pujde a pokracuj; na netu najdes snadno tipy na nej zbrane pro vsechny mozny buildy...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    STRANGERD: Právě jsem se dostal do fáze, kdy mi Drake Sword nestačí, ale nemám nic adekvátního do ruky a jak jsi psal. Zvykl jsem si na to tu brutal damage při úderu. V kostce I'm stucked..
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: (jinak receno: tip pro novy hrace je zkouset casto prepinat mezi jedno a dvouruc a pouzivat ruzny udery, 2H jump attack i v uvodni fazi s minimalnima enchantama nektery nepratele zabije na jednu ranu...)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: protoze mas spatnej move set, kterej vyvazuje akorat brutalnim dmg - ten ovsem nescaluje, takze v urcity chvili prestane fungovat a jako novej hrac ses najednou beze zbrane, se kterou to umis a bez skillu, kterej bys nabral ve snazsich castech hry, kdybys byl nucenej hrat to sice se zbrani s malym dmg, ale vyhovujicim move setem a naucil se tak kryti/casovani/ruzny udery driv, nez dojdes k bossum, kde tohle samotny ani nestaci... samozrejme imo, jasny, urcitou cast hry to ulehci a proti gustu nic, ale osobne mi to nevyhovovalo a novym hracum bych to spis nedoporucil

co se 1H vs. 2H tyce tak to je proste blba otazka pro hru, kde vsechno non ranged muzes drzet i v jedny ruce, kdyz mas dostatecny staty; jde akorat o volbu co se jednomu libi a soucasne jak velkou obtiznost je schopnej uhrat (napr. imo hrat 1h s dobrym dosahem a k tomu stit je v naprosty vetsine bitek urcite snazsi nez 2H, protoze AI je blby a casem ti do toho krytu proste prasti a necha se sundat - na druhou stranu kdyz jedes na velkou zbran tak v late game 2H spoustu veci sundas na jednu dve rany s ohromnym dosahem, coz se dycky vyplati...:)
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Drake Sword do začátku dobrej. Později pak já jsem jel různý halapartny (holy, crystal), lightning kopí a nakonec kosu, vždycky jednorůčo a v druhý ruce pořádnej bytelnej štít :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja byl vzdycky posera, v leve ruce stit, v prave mec.

ale ono fakt neni na skodu si vzit ZWEIHANDED mec do obou pazour a na potkani protivniky prispendlit k podlaze :)

STRANGERD: proc se ma vyhnout Drake Swordu ? pri prvnim pruchodu hrou jsem ho mel hodne dlouho a prisel mi uplne super. Ale ted uz preferuji jine zbrane :))
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    LOVE_DALI: ? zvlastni otazka.... dragon sword je zbran, ktery je lepsi se vyhnout, vyber si neco, co se ti libi a co se hodi do tvyho buildu; univerzalne claymore ma skvelej movelist a lighting spear je hodne cheap...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Co radši One hand nebo Two hand? Zatím mám Dragon Sword ale nějak mi už přestává stačit..
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Tyjo, Havla na prvním levelu bych si mohl zkusit taky, to by mohla být sranda. Posledně jsem na něj šel už řádně vybaven a normálně jsem ho se štítem utankoval :) Ta jeho řacha šla vždycky celá do staminy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam