• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: na psx pochopitelne, lvl 55 cca. Nejsem ignorat, co nevim, to si najdu, ale prolez sem pulku googlu a zadna rozumna odpoved. Jak sem psal, kdyz sem to zkousel, equip load byl asi 0.6 / 97 s Havlem... dela rychly kotrmelce, to jo, ale ty premety z ni prostene nedostanu :)
    mozna ma vliv to, ze sem ten prsten koupil od typka z kovenantu v blighttownu a pak sem do nej nerad stouchnul sekerou, takze me z kovenantu vykopli... setrim ted duse, abych to moh vyrusit a pridat se znova, ale prijde mi to silne divny, kdyz uz ten prsten mam...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: na cem hrajes a jakej jsi level ? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem šel zase jednou po čase zkusit Demon's Souls, když to teď mám zadarmo, a jak jsem zkoušel začáteční postavy, tak mi po wandererovi připadal temple knight jako úplný easymode - zranění dělám srovnatelné nebo lepší, běžných ran si skoro nemusím všímat, rychlej jsem stejně, akorát ty úskoky moc nefungujou; je vlastně nějakej důvod, proč nechodit v těžkém brnění s velkým štítem?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    a muze mi nekdo vysvetlit, proc mi ten dark wood grain ring nefunguje?? Mam equip load hluboce pod 25% (sem nahej, vsechny veci v truhle) nasadim prsten a nic, proste nerolluje ani kdybych si zlomil v kresle.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: to udelam, akorat sem si ted odbehnul projit darkroot, abych mel ten drevenej prsten. To by melo taky pomoct.
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: povolej si kamose ;)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    me by vubec nevadilo, kdyby mi nekdo pomoh zabit ornstejna a toho druhyho mameluka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: Boss v Demon Ruins
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw reknu ti to asi takhle: sek, sek, uskok, popojit, odstup, prijit, sek sek :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: kde to je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    i need help :) potrebuju pomoc zabit Demon Fireasage.... Uz me ten dement nebavi.... (1lvl....)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: už jsem vodu vypustil :) párkrát jsem se proběhl no ....
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: duchove jsou jednochudy v tom smyslu, ze se hejbou dost pomalu - takez staci trpelivost, prijd presne na trigger a az se zacnou spawnovat bez zpatky a postupne dodelat, klasika...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    pri SL1 runech je super se naucit Parry - Riposte. Treba takovej Gwynn jde upichat timto systemem exkluzivne.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: uch, az tam jo ? :) diky, to se hodi, toho jsem jeste sekerkou neupizlal :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Blackroot Garden, nabehnes do zad Black Knightovi co ma ten Stamina + Stribrny stit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a kam vede ten zebrik, kterej zkopnu dolu (v New Londo Ruins)? :)

ja vim, ze pokazde, kdyz tu hru hraji, tak ho zkopnu dolu, ale nikdy jsem po nem nesplhal :))))
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Blightown jsem probehl ted uz naprosto v pohode, tam je fakt dulezite zvazit kazdej krok a jit hodne opatrne. Na druhej pokus jsem se dostal ke spodnimu bonfire. A ani to moc nebolelo :)

Eagle Shield by se mi libil, ale ja ho neunesu :))))

Dneska, kdyz budu mit cas, zkusim vypustit vodu v New Londo Ruins...

Nejakej tip na duchy ? Sel jsem tam jednou a v te mistnosti, co lezu po zebriku za tim typkem jsem dostal nehorazne pres drzku.... Tam jich na me vybehlo pet duchu a s tou sekerou jsem je nedal....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: Jj blighttown je poser. Zatím se mi tam oplatil Crystal Greatsword
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam