• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Blightown jsem probehl ted uz naprosto v pohode, tam je fakt dulezite zvazit kazdej krok a jit hodne opatrne. Na druhej pokus jsem se dostal ke spodnimu bonfire. A ani to moc nebolelo :)

Eagle Shield by se mi libil, ale ja ho neunesu :))))

Dneska, kdyz budu mit cas, zkusim vypustit vodu v New Londo Ruins...

Nejakej tip na duchy ? Sel jsem tam jednou a v te mistnosti, co lezu po zebriku za tim typkem jsem dostal nehorazne pres drzku.... Tam jich na me vybehlo pet duchu a s tou sekerou jsem je nedal....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: Jj blighttown je poser. Zatím se mi tam oplatil Crystal Greatsword
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: blightown je psycho. Vetsi sok sem v ty hre zatim nemel a delal ho vylozene nejdyl. Prolejzam co muzu a tam sem se hodne dlouho nemoh zorientovat a furt se vracel. Jinak porad vsechno delam sam a o moc vetsi supy neupravenym lightning spearem nedavam, nez ty tou sekerou :) akorat mam naplusovanej black leather set, gargoyle helmu a eagle shield (na ten nedam dopustit) takze je kocka rychla a muzu kolem vseho hezkypekne klickovat. Nedovedu si predstavit hrat to ve fullplatu, to bych si vyrval vlasy za chvili, kterejch uz moc nemam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: jooo, to znam... zapalit ohen a nesednout si k nemu... :) a presne na tom samem miste :)))
    V tehle casti jsou nejhorsi ti dva lukostrelci na hradbach. A dva draci pod tema hradbama. Vcera jsem to udelal stylem RUN FOREST, RUN. Jednou me zespoda trefil drak, na odpocivadle jsem doplnil zdravi a pak zacal zbesily utek nahoru. A pak samozrejme problem s rytirem, kterej do me jebal mecem a ne a ne spadnout... Tak jsem couvnul a 2-3 zasahy Great fireballem a bylo po nem. Fakt nejhnusnejsi pasaz z cele hry :-D I blightown uz proti tomu mam rad :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ja tam ted sem :) probehnul sem ty dva knight snajpry s tema slonima harpunama, rozdelal taborak, zasel do vedlejsi mistnosti a nechal se zabit knajtem s halapartnou a - k mirnymu zdeseni me to hodilo k taboraku na zacatek. - 20k dusi, uz ani nenadavam.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: bosse bych sam v Anor Londo asi nedal... tam bych mel problem. Kdyz jenom vezmu, jak dlouho mi trva upizlat Royal Sentinel (velci zlati rytiri pred vchodem k bossum) :-D ja do nej seknu sekerkou a ono mu ubyde 43 kousku ze zivota :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: Pral bych ti Anor Londo sam!
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: lokace prochazim sam, kde mi nekdo pomohl je jenom Anor Londo (na bosse) a v Depth na Gapling Dragona.

Kde sel zavolat NPC summon, tak jsem ho zavolal, coz bylo na Iron Golema a na Pavouci zenu.

Co se tyce vybavy, tak mam Pyromancy ted na levelu 14 (setrim na lvl 15 a pak jeste to musim upgradnout na +5), pouzivam Battle Axe (+10) ci Reinforced Club (+10), stit mam Crest Shield (zatim bez upgrade) nebo Wooden Shield (taky bez upgrade) a oblecen jsem do Gold-Hemmed Black Set (pred tim jsem mel klasickej pyro oblecek)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: a vozis se po jinych hracich nebo to davas sam?
    Protoze jak to tady za dva dvy vypravis, tak jednoduche to kdyz jedes sam neni...
    Navic hodne pomahas jinym hracum aby si mel souls na tuneni brneni, pyroruky a ruznych seker...
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak uz mam za sebou i ANOR LONDO :)

ale je to ted sakra narocne... Jedine co je pouzitelne je Battle AXE nebo Reinforced Club (na nic jineho nemam parametry... 12 strength a 8 dexterity).

Ted si musim dojit aspon pro VERY LARGE EMBER, musim ty dve zbrane vytunit na +14 ? :)))
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jezis tak naucit se se zbrani je v DS to nejmensi :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    1 level run uspesne pokracuje :) prekvapuje me, jak to jde snadno :) Vcera jsme si dali Capra Demona, Gaping Dragona a Chaos Witch Quelaag :)

a [ _KOFILA_ @ Dark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! ] fakt nekeca, pred bossama si pokazde nekoho najdu koho si muzu zavolat. Napriklad v Depth lezely na zemi 3 znacky, ze kterych jsem si mohl vybrat :) To me docela prekvapilo. Nevim jestli dotycni jeli to same co ja. Ale vzhledem k tomu, ze kdyz jsem zkousel o kolik levelu bych postoupil s dusema co ted u sebe mam, tak bych byl asi na 40 lvl :)) uz ty duse musim jit utratit :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: je, ale jak psal Strangered, tak jak prestane stacit, tak jsi v haji, protoze nebudes umet s ostatnima zbranema :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    STRANGERD: drake sword je na zacatek to nej co sezenes prece, bo ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: nevidim duvod, aby nesel :)

kdyz jsem nainstaloval PREPARE TO DIE, tak jsem normalne pokracoval ve hre a kdyz jsem splnil ukoly na "vlezeni" do datadisku, tak jsem tam sel. Hru jsem nezacinal odznova
    EZEE
    EZEE --- ---
    Mate nekdo poneti jestli mi save z obyc verze pujde v Prepare to Die? (PS3)
    EZEE
    EZEE --- ---
    SMALLRICCIO: fůůůj :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    zatim uspesne proplouvam s prvnim levelem :)

dokonce se mi povedlo v Undead Parish nekoho privolat. A ten mi pomohl s Gagroyelama (nevim jak to sklonovat). Typek byl nabusenej, takze slusnej fofr :)

A dneska, kdyz bude cas, tak zkusim upizlat Capru Demona.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste nejak musim vychytat do jakeho Covenantu vstoupit... musim to nejak vsechno procist...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: presne jak pise STRANGERD, je to o tom, na co jsi specializovan. Pokud nosis tezke brneni, tak do pazoury tezky mec/sekeru a hura na ne. Pokud preferujes lehci styl, tak mam oblibenou svou Uchigitana

http://darksoulswiki.wikispaces.com/Uchigatana

Tu kdyz vyexpis na +10 ci +15 a pak potahnes jedem/ohnem tak to dokaze celkem slusne zatopit. Ale je to jiny styl hrani nez s Drake Swordem.
    Protoze kdyz jsem to hral poprve, tak jsem na upgrade zbrani kaslal, protoze na vsechno stacil tenhle mec. A potom clovek dal zjisti, ze je v haji :))) a nemas v ruce nic... Takze kovare v Undead Parish a v Anor Londo navstivit upgradnout zbrane.

Pak moje oblibena cinnost bylo ziskavani zbrani z dusi bossu u kovare v Anor Londo. Kdyz mas urcite zbrane na +10 a dusi od bosse, tak muzes ziskat krasne zbrane :)
    jako treba Chaos Blade, Greatsword of Artorias, Greatshield of Artorias (muj moc oblibenej) :) atd...

Ta hra ma takovejch moznosti... Jedu to asi popate a porad me neco prekvapuje :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam