• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: je to mozny, ale v tom pripade o tom nemuzu nikde najit ani zminku.

Nejake 1 lvly co ho pouzivaji?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bavime se o deamons tools, samozrejme...;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    To pyro je prasarna, to di mohli v druhem pocinu odpustit...

Jestli je tu prostor na osobni nazor, rad by me zajimal i vas...

Mne osobne bavil pribehem, svetem i zpracovanim deamons nez dark... Jasne prvni, ale i tak se da po letech odstoupit kriticky a s odstupem hodnotit. Jak se Deamons nezdal tak byl vice objevovaci nez "sandbox" dark. Ten Nexus a pribehy v nem mne zasahly vice nez dark a zazvon a pojd do dalsi eyecandy lokace...

Co vy co mate srovnani?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    PIETA: pardon:)
    PIETA
    PIETA --- ---
    STRANGERD: Pyro se mě netýká, jsem o díl dřív (: , ale dík.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VESNACH: neni mozny, ze to nerfli a potrebujes alespon nakou minimalni dexteritu? (jenom tip)
    PIETA: na volbe pocatecniho clasu pokud nehrajes tryhard mode v podstate nezalezi, z cehokoliv behom 50 lvlu udelas cokoliv; tezkej armor a stit vyzadujou 40 endurance (to vsechnybuidly ale:) a hodne moc strength, takze te to tlaci do urcityho playstylu, kterej ma svy vyhody i nevyhody, jako kazdej jinej; pro zacatecniky se to da rozhodne doporucit vic, ze obratna postava s meelee dmg a slabsim brnenim, na druhou stranu prihodit libovolnou magii se dle my zkusenosti taky vic nez vyplati (a pyro jde pridat do jakyhokoliv buildu)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: zkousel sem to pochopitelne i bez toho prstenu, havel brneni nenosim. Bez havel ringu to je 0.6 / 73 nebo tak nejak kolem 70,
    coz je 4 x 0.6 = 2,4 teda daleko min, nez 25% (to bych musel mit nejak 17 /70, abych byl za... jestli pocitam dobre). Pod 50% equip load to udajne patchem nerfli, aby tam nikdo nedelal premety v tezkym brneni jak pises...

Ornstejna a smougha ted neresim, toho rozstrilim kusi. Me sere ten prsten.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VESNACH: Jestli jedeš na pořádný brnění, tak mně vyšel tenhle postup - couvat kolem místnosti se vysunutým pořádným štítem, počkat si až zaútočí, to vykreješ, vychytat si správnej okamžik, couvat a kuchnout do jednoho z nich zároveň nějakou dlouhou zbraní (kopí, halapartna..), modlit se a udržovat si odstup.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: s Havlem (brneni) nelze delat hvezdice :) a nejsem si jisty, zda to nahodou neplati i pro Havel ring. Predstava, ze v Black Iron Setu budu sypat hvezdice jednu za druhou je trochu usmevna :)

na 55lvl ted nic kua nemam...

Ale v Anor Londo je vzdycky znacek jak nasrano. V te mistnosti u bonfire jich byva spousty.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: na psx pochopitelne, lvl 55 cca. Nejsem ignorat, co nevim, to si najdu, ale prolez sem pulku googlu a zadna rozumna odpoved. Jak sem psal, kdyz sem to zkousel, equip load byl asi 0.6 / 97 s Havlem... dela rychly kotrmelce, to jo, ale ty premety z ni prostene nedostanu :)
    mozna ma vliv to, ze sem ten prsten koupil od typka z kovenantu v blighttownu a pak sem do nej nerad stouchnul sekerou, takze me z kovenantu vykopli... setrim ted duse, abych to moh vyrusit a pridat se znova, ale prijde mi to silne divny, kdyz uz ten prsten mam...
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: na cem hrajes a jakej jsi level ? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Tak jsem šel zase jednou po čase zkusit Demon's Souls, když to teď mám zadarmo, a jak jsem zkoušel začáteční postavy, tak mi po wandererovi připadal temple knight jako úplný easymode - zranění dělám srovnatelné nebo lepší, běžných ran si skoro nemusím všímat, rychlej jsem stejně, akorát ty úskoky moc nefungujou; je vlastně nějakej důvod, proč nechodit v těžkém brnění s velkým štítem?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    a muze mi nekdo vysvetlit, proc mi ten dark wood grain ring nefunguje?? Mam equip load hluboce pod 25% (sem nahej, vsechny veci v truhle) nasadim prsten a nic, proste nerolluje ani kdybych si zlomil v kresle.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: to udelam, akorat sem si ted odbehnul projit darkroot, abych mel ten drevenej prsten. To by melo taky pomoct.
    EZEE
    EZEE --- ---
    VESNACH: povolej si kamose ;)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    me by vubec nevadilo, kdyby mi nekdo pomoh zabit ornstejna a toho druhyho mameluka.
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: Boss v Demon Ruins
    EZEE
    EZEE --- ---
    btw reknu ti to asi takhle: sek, sek, uskok, popojit, odstup, prijit, sek sek :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: kde to je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam