• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: na to sem koukal, ze to je prevazne vyuzitelny maximalne v pvp. Me treba docela mrzi, ze tam nejsou dve klejmory, protoze tu prvni mam Divine a zenu ji ted na +10 (mozna z ni udelam okult maximalne), ale chtel bych i elementarni. Pro me zatim nejlepsi zbran ve hre a zabijim tim vsechno.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    VESNACH: imo je to jenom pvp vec pro hc blazny, jinak mas lepsi veci - ale pekny to je:)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    k, dik :) jinak sem si vcera, aniz bych nad tim nejak hluboce uvazoval, udelal chaos blade na +3 a docela zajimava vec. Akort to chce dotlacit vitalitu, protoze ten life drain je na me, s vit kolem 25, zatim pomerne znat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Krysy v Depth. Potom malinkate příšerky před vstupem k Nitovi. Pak jako invader :-)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    VESNACH: Nejlepší farma jsou asi ti malí kostlivci před Nitem...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: ...aha... a da se to nekde farmit?
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Já mám pocit že prodává asi 2 nebo 3 humanity
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Proc ta bába v kanale prestala prodavat humanitu?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: jo, jak v srpnu na Lipne
    EZEE
    EZEE --- ---
    BELIEVER: I kdyz to mas pravdu, vsude ty vykaly, kyselina, dusno, mrsina... :P
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    EZEE: Já jsem si vždycky představoval, že tam je takový to živočišný teplo a smrad... Ale v tom tunelu dole u bonfiru to asi profukuje, no :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Verim ze v Blightownu musi byt zima, je potreba ohrat.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EZEE: Noha. Sedl si k ohni tak blbe ze mu zustala noha nad hlavou...
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Copak to je za kopitko? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Mensi rozcvicka u taboraku...

VESNACH
    VESNACH --- ---
    Dark Souls Lore- Havel the REBEL - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CEUNbj0r7HQ

Ze by? Nene :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    _KOFILA_: Já celkově Dark hodnotím jako lepší hru, ten level design, kdy je všechno propojený, je prostě nářez. Navíc mi tam i víc vyhovuje soubojový systém, kdy má smysl se obléct do super těžkého brnění, protože díky poise mechanice pak s dostatkem endurance a dobrým štítem vykreješ všechno. V Demons se to točilo okolo lehkého armoru a poskakování.

Ale design bossů byl lepší v Demons a Dark souls nemělo nic, co by se vyrovnalo geniálnímu levelu 3-1, tam se ta atmosféra dala krájet. :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: je to mozny, ale v tom pripade o tom nemuzu nikde najit ani zminku.

Nejake 1 lvly co ho pouzivaji?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Bavime se o deamons tools, samozrejme...;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    To pyro je prasarna, to di mohli v druhem pocinu odpustit...

Jestli je tu prostor na osobni nazor, rad by me zajimal i vas...

Mne osobne bavil pribehem, svetem i zpracovanim deamons nez dark... Jasne prvni, ale i tak se da po letech odstoupit kriticky a s odstupem hodnotit. Jak se Deamons nezdal tak byl vice objevovaci nez "sandbox" dark. Ten Nexus a pribehy v nem mne zasahly vice nez dark a zazvon a pojd do dalsi eyecandy lokace...

Co vy co mate srovnani?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam