• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Jojo, kosa + bloodshield + bloodbite ring veru dobre kosi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: + ten Shield z Painted World of Ariamis, staci jej mit na zadech. A ano tohle je kosa z dracice.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja pouzival Bloodbite Ring s touto kosou http://darksoulswiki.wikispaces.com/Lifehunt+Scythe na +5 a parada :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: To vis, veteran :) Zadne tajemstvi Demon a Dark Souls predemnou nezustalo hidden.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: sakra, ses rychlejsi :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: kosa a nahovno ? :) ja mam teda vylepsenou kosu :))) A prijde mi, jako naprostou nechutnej zabijackej stroj na zabijeni.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kosa z Dracice + Blood Shield co zvysuje resist na bleeding = WIN , cokoliv co jde vybleedovat vybleeduje zarucene driv nez ty. A to je pointa te kosy :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Btw, jak Uchigatanu jedete? A taky - doopravdy někdo z vás běhá s kosou? Mě přijde strašně na ho*no.. ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak jsem dneska seděl do 6ti u Dark Souls. Rozjel jsem dex charakter s uchigatanou. Zatím celkem prdel, i když to stejně furt hraju jako lempl ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: Prijde mi to ujete. Zrychlene a hlavne jde vzit za ohniste behem mp, rezat do nepratel na zemi a stamina teda funguje prapodivne...

Zacinam se utvrzovat ze to je tvrdy kalkul ktery jde na ruku jeste sirsi verejnosti:(
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    LOVE_DALI: Tak tenhle prvni gameplay me taky nenadchl, ale tahle dalsi serie uz ano :)
    Dark Souls 2 BETA GAMEPLAY - PART 0/7 [8 Minutes] - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=hUSRQL11mBg
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EPICFAIL: Jsem na pochybách. Tohle video se mi nelíbí. Do I smell too much money thinking about Dark Souls 2?
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    DARK SOULSⅡ TEST Ver. PLAY MOVIE(1) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iQsoMWNF2ZQ#t=519
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Bylo?
    Prepare to Cry: Dark Souls Lore Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vBJDBtn2MbQ
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    btw netusite jestli bude u nas dostupna DS2 collectors, treba na xzonu? pro pc teda :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Ajo...:) na psx je nejaky savemoding etc, a to nema zas az tak uplne cenu, kdyz od 140 lvlu je se spravnym buildem v podstate vsechno na max. Od 240 lvlu je kazdej atribut 40+ takze mas supermana... obcas se pry da potkat expert, co ma lvl 2000, ale dobre vybavena 140ka s nim nemusi mit vubec problem, protoze muze davat maximalni dmg s odpovidajici defkou gejmstajlu, takze jedine kvuli vic attunment slotum, jinak neni duvod. Osobne sem ted 80ka s chaos blade na +5, jedu dex build, humanitu na +10 a sice nemam jeste doladena pyro kouzla, kazdopadne uz takhle dovedu veteranum obcas pekne zatopit, a to to hraju v podstate chvili.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ajo, ona je i pc verze...
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: mluvim teda o pc verzi, na konzoli muze bejt cheatovani o hodne tezsi.
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: tim, ze typek do sebe nechal mlatil a nic mu to neubiralo? :)

Navic fast roll s giant setem, stitem a halberdem ti da pres 70 vahy, endurance na 99 + havel + favor ti da nejakejch 250 max. vahy, coz ti 25% neda.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EPICFAIL: no a víš že (kromě nesmrtelnosti a to nevím jak si na to přišel) můžeš vše docílit setupem postavy? nikdy by mě nenapadlo že DS bude trpět cheatama... to by mě zajímal konkrétní případ hele...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam