• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kua, Dark Souls! Dneska do 5:00. Zweithandler +5 Bandit a právě jsem užmul MyFatherWasNazi's ring. Jinak Viva la Darkroot Basin. Chtělo by t už lepší Titanity ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja si stejne zalozil novou .. proste mam tu hru docela rad a nejak mi to nevadi jit znovu ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nacpal jsem staty do neceho, co se mi pozdeji nevyplatilo , do neceho zbytecneho a ted mi chybi v jinem statu ty body :)

Napriklad ... mam 40 STR , 40 DEX , 40 VIT , 40 END ... ale 20 DEX mam zbytecne , mohl jsem mit 50 VIT misto toho a ten kousicek VIT mi chybi :) ! Seeeeee ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vubec netusim, o cem se ted bavite :)))

viz
    Dostal jsem se do takoveho pointu, ze jsme nemohl za boha zabit Calametha v NG++ , a nechtelo se mi farmit u fontany v Ariamisu ... na dalsich +1 VIT :) rozumime si ..

ja nerozumim :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jo tak to si rozumime :) ja prave zvazuju, jestli tu postavu nechat a zacit novou, anebo jestli farmit v NG+1 ciste z pvp a hajzliku pred nitem nebo gigantu z londa (s tim, ze uz to nebudu dohravat na ++ dokud nebudu mit vsechno 40)... otazka zustava, co je "racionalnejsi" a sezere ve finale vic casu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dostal jsem se do takoveho pointu, ze jsme nemohl za boha zabit Calametha v NG++ , a nechtelo se mi farmit u fontany v Ariamisu ... na dalsich +1 VIT :) rozumime si ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: pockej, jak udelal spatne? Dyt tam muzes mit u kazdy klasy vsechno na max, je to jenom otazka casu ne?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Chodíte někdo dualswing? Jak je to s kritím etc? Kua musím si hledat práci a ne přemýšlet od DS..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja mel SILENE vymazleneho " Tarkuse" ... ale fakt extremne ... no a pak jsem jej smazal, protoze jsem jej udelal spatne, bylo v nem asi 168 hod :)

Muj Zivot s Dark Souls - Sleep deprivation - sepsano Kondikem
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: a to ja vim jak to funguje, i jak se procentuelne skaluje obtiznost po dohrani, ale kdybych to vedel driv, zustal bych pred nitem a nedohraval to :) na dohrani bych si udelal jinej char, kterej nemam tak vymazlenej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dohrat a zacit to s NG+ , pak to dohrat zacit NG++ , az budes v NG++++++++++++++++++++++++ a najde se neco co te zabije :) Jinak to klasickou difficulty bohuzel nema.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: Tak to nevím. Na PC jsou do toho mody, např:
    Dark Souls mod makes enemies horrifyingly aggressive • News • PC • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-02-dark-souls-mod-makes-enemies-horrifyingly-aggressive
    Myslím, že s PS3 asi smolík.. :(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: Jedeš na PC?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    blba otazka, ale neda se nejak to navyseni obtiznosti po dohrani zrusit? Me docela sere, ze je ted farmeni pomalejsi a sem linej tlacit dalsi char ke 100...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Jj přesně, to je to kouzlo. Zabijou Tě, tak ok, běžíš si pro duše tudy, kudy jsi šel už milionkrát, děláš tu samou rutinní práci a hle, kua, co to je?! You died!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Farmival jsem v Demon Soulech za Herem ty Manty se Stormbringrem ... 879,000 soulu ... zdechnul jsem ... bezim si pro to kvantum dusi ... mrd mrd mrd ... you died ... 879,000 soulu v .... tartatu ....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kdybych šel na pustej ostrov s PS3, tak tato svatá trojice her (Deamon Souls, Dark Souls 1 a 2) by mi stačila až do konce. Kus stále mám problém s disciplínou. Chci vždycky dát ještě tu jednu ránu navíc a posledně mě to stálo 11 humanity a 13000 duší - hned ze začátku hry. Už jsem viděl, jak si tuním Uchigitanu a ono prd...
    EZEE
    EZEE --- ---
    JOPS: jsem si rikal co to sem davas za debilni screenshoty :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Odevzdame tomu vic, kazda postava se chova tak trosku jinak a verim ze nektere hekticke situace se budou resit asi naprosto rozdilne a zadnej general ... schovej se za roh pak to placni nebo zaoeckuj uz neni 100% reseni.

Ta AI je fakt velice potesujici. Pribeh jsem moc nemohl odsledovat a beta test byl napechovanej healing kaminkama aby si jej mohl zahrat fakt kazdej. Co si myslim ze ve finale nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam