• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    Dark Soulsong: "Lordvessel" by Tanooki Suit - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5N7J802QzP4
    SUMI
    SUMI --- ---
    Hoja, nechce se někdo zbavit Demos Souls na Ps3 (v dobrém stavu)? :) Případně pošta, děkuju!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Scumbag Brain! Do 5ti do rána a mozek ne a ne mě nechat spát..
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Dark Sauce
    Skvělé video (ale IMHO se žádný hráč napoprvé nedostane k Taurus Demonovi za 18 minut...)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tak jasne, muzu si dat do playlistu vsechny jeho vida, ale neco jinyho je, kdyz to nekde vysi sepsany a da se nad tim skupinove onanovat, justsayin. Ten pribeh za to podle me stoji.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Myslim si ze prave jeho Lore Playlist je na tohle asi nejlepsi, je tam popsanej kazdej charakter docela podrobne + jeho nazor. Treba Oskar me dostal absolutne, ten vyfabrikovanej Backround je bozi.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo, je dobrej. Vzdycky kdyz neco hledam, skoncim nakonec u nej.

Jinak, nechcete dat dohromady pribeh? Jednotlivy npc, doplnit o vlastni postrehy, spekulace a tak? Ja bych to treba docela ocenil. Davam si dohromady veci z netu a ze hry, ale mam v tom zatim pomerne gulas, pritom me to vylozene bavi jako uz dlouho nic a stve me, ze ve hre neni vic textu - vetsinou mam presne opacnej problem :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Indeed, Vaatiho sleduju uz nejakou dobu, specielne se mi libi ty jeho Lore machinace.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    VaatiVidya Plays Dark Souls 2! (TGS Demo) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IWI-TRZQpwI

jinak tady k ty dvojce rika docela dost.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    HABEAL: das modifikovat, tim ti to skoci na +6 a pak normalne vylepsujes v reinforce weapon large titanitem.
    JOPS
    JOPS --- ---
    no, musis mit potrebne sutry k tomu. A Large Ember dela ten typek v Undead Parish. A potrebujes k tomu tusim Large Titanite Shard
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    pánové, potřebuju radu :D Jak v Dark souls (prepare to die) vylepším zbran na +7 a výš? Ember z DEphts sem odnesl kováři ale udělá mi stejne jenom +6... btw. vylepšuju si Laito
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    já bych ty dark souls chtěl na přenosné konzoli... to je jedno jaké, at klidně vyjde nový HW k tomu... ale zapínat kvůli tomu projektor a okupovat celý byt mi prostě už po těch letech nejde...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dobře, dobře - mením názor na kosu! Naprosto ultimátní věc!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kua, Dark Souls! Dneska do 5:00. Zweithandler +5 Bandit a právě jsem užmul MyFatherWasNazi's ring. Jinak Viva la Darkroot Basin. Chtělo by t už lepší Titanity ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja si stejne zalozil novou .. proste mam tu hru docela rad a nejak mi to nevadi jit znovu ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nacpal jsem staty do neceho, co se mi pozdeji nevyplatilo , do neceho zbytecneho a ted mi chybi v jinem statu ty body :)

Napriklad ... mam 40 STR , 40 DEX , 40 VIT , 40 END ... ale 20 DEX mam zbytecne , mohl jsem mit 50 VIT misto toho a ten kousicek VIT mi chybi :) ! Seeeeee ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vubec netusim, o cem se ted bavite :)))

viz
    Dostal jsem se do takoveho pointu, ze jsme nemohl za boha zabit Calametha v NG++ , a nechtelo se mi farmit u fontany v Ariamisu ... na dalsich +1 VIT :) rozumime si ..

ja nerozumim :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jo tak to si rozumime :) ja prave zvazuju, jestli tu postavu nechat a zacit novou, anebo jestli farmit v NG+1 ciste z pvp a hajzliku pred nitem nebo gigantu z londa (s tim, ze uz to nebudu dohravat na ++ dokud nebudu mit vsechno 40)... otazka zustava, co je "racionalnejsi" a sezere ve finale vic casu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dostal jsem se do takoveho pointu, ze jsme nemohl za boha zabit Calametha v NG++ , a nechtelo se mi farmit u fontany v Ariamisu ... na dalsich +1 VIT :) rozumime si ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam