• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: A co kosa? ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: Drake Sword na zacatek vynikajici zbran, ale v pozdejsich fazich nahovno. Uchigitana se mi moc libi, ale ja s ni proste neumim... clovek si rekne, co je na tom tezkyho, ale ten styl mi proste nevyhovuje, to pomale okusovani soupere me nebavi. Ja potrebuju mit v ruce poradnou damage, takze ZWEIHANDER sword je muj lek na problemy. Ale proti dark invaderum celkem nahovno, ponevadz se netrefim, tam verim, ze s Uchigatanou se proti invaderum hraje lip
    SUMI
    SUMI --- ---
    LOVE_DALI: zweihander mám, ten dává slušný pecky :D ten black knight sword dává taky slušný řachy
    STRANGERD: ok, nejspíš zkusím spíš ten dex a uchigatanu..pyro kouzlo bych měl dostat od toho týpka co osvobodím od butchera před depths ne?
    KAPITAN_JACK: díky :o), jsem si říkal, že ten drake sword nebude žádná hitparáda, taky je pěkně drahej...(první vylepšení 10 k souls a drake scale)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: jenom tak btw str/dex build dava smysl jedine na min/max tech nejlepsich zbrani a je to fakt drahej a ne jednoduchej build takhle pro zacatecnika, vybral bych si bejt tebou jenom jedno z toho nebo idealne jen jedno lehce a pribral naky kouzla, budes to mit lehci.)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: Nz ;) a jsem taky o Uchigitanu. Má super move list a není tak drahá na vylepšování. Pokud jedeš str a dex, zkus se třeba skamarádit s Zweihanderem, pokud potřebuješ massive damage ;)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    SUMI: Uchigatanu. S ní se dá celá hra krásně dohrát, protože ji můžeš vyupgradovat až na max a damage škáluje s Dexterity. Drake Sword je (i po upgradu, na kterej potřebuješ vzácný Dragon Scales) jen lehce nadprůměrně silný a neškáluje s ničím. Ve chvíli, kdy ho dostaneš, je to dar z nebes, ale v momentě, kdy ti přestane stačit, se už těžko budeš přeorientovávat na jinou zbraň...
    Super zbraň, kterou můžeš v tuchle chvíli taky mít, je i Reinforced Club...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SUMI: hraj to jak chces. Stejne na 99% na konci zjistis, ze to musis projit znova, protoze si udelal neco jinak, nez jak by sis predstavoval :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahojda :o), tak jsem se v Dark Souls dostal k Black Knight a Drake swordům, do teď jsem používal Uchigatanu. Není lepší používat ten Drake sword? Někdo nějakou radu prosím? (jedu str/dex parametry)

Btw hraju to prvně (v Undead Asylum mi zbývá Stray demon, jinak vyčištěno, zabil jsem Hydru, Capra Demona a po Stray demonovi se chystám do depths), tak nějak mě to chytlo díky Dalimu a Ezeemu (díky klucí! :D), když jsem chodil otravovat do práce..:D Jsem totální lama, ale dost mě to baví...Build si tak nějak jedu podle sebe, není to nic moc. Bohužel jsem viděl dvě playthrough a několik speedrunů, takže to nejedu blind..:/
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Pritom musim rict, ze jak jsem si k te hre jednou sednul, tak neni boss v Dark ani Demon soulech, co by mi prisel tezky, s moji Plechovkou, nepohodlny urcite ale tezky ?

Takze verim ze postupem casu nakonec tim budes probihat jako prujem bizonem.

Byly samozrejme bossove co me frustrovali, treba takovej Iron Golem kdyz me prasti a balisticky odhodi z uz tak mrnavy veze ... to umi podrazdit. Kalameth , ktery se rozhodl ze me chytne do double damage runy na silenou vzdalenost diky lagu hry a pak me hned nakrmi ohnem taky rozladi usmev ... ale tezkej neni proste nikdo.

Empyrika :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: O tom parchantovi mi ani nemluv. S*al jsem se s ním takovou dobu, než jsem ho dostal přes oltář, že už jsem myslel, že ten ovladač rozšlapu..
    Chapadla všude, oheň všude, 25000 duší v prde*i klasika..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Zkus si u Ceaseless Discharge kychnout a rollnout do lavy ... :))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Tell me about it ;). Už jsem skoro byl u druhýho bonfiru a ..... spadl jsem ;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    Já jsem nakonec po mnoha vecerech stresu a nasrání dohrál tenhle klenot a rozjel NG+. Musím říct, že NG+ je v tomto případě to, co je u normálních her první průchod. Díky vybavení, které mám namaxované z prvního průchodu už to nění tak složité a tím, že to jdu podruhé už cca vím, kde co je. Nicméně mám nepřekonatelnej zásek na Ornsteinovi a Smoughovi. Poprvé jsem je dal docela jednoduše, ale v NG+ to prostě už nejde. IMHO je to nejtěžší boss ve hře, alespoň pro mě. Včera jsem se u toho strašně vyvztekal a nevim co s tím dál. Prosím radu. Strategie na Wiki jsem si prošel, ale nic nepomáhá. Má někdo nějakej tip nebo trik? :)

Moje postava je cca toto: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Everlast-Knight
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Prvni kyvadla jsou simple, je mezi nima dost der. Druha jsou rozdelena na dve a dve. A pak ty treti na vrchy jsou dost daleko od sebe. Takze to jde jen trosku sledovat ten enviroment, ta podlaha je odrbana tam kde se soupou ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: kyvadla jsou pohoda. Takova finta, az to kyvadlo pred tebou svihne, tak nastartuj beh, opri se o kyvadlo a furt drz beh, a az kyvadlo kyvne, budes ve sprintu a prebehnes ty tri kyvadla v pohode.

A tam je pekne zkurvene schovanej bonfire.... kdyby mi nekdo neporadil, tak beham porad od Undead Parish od kovare :)))
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: Kdyz v tomhle zivote budes porad nasrany tak se v pristim narodis jako motyl aby jsi si uzil ten zivot bez zlosti, a pak te sezere zaba. Karma
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    EZEE: Jdi do háje. Stále se motám okolo Sen's Fortress a ty kyvadla mě už lezou krkem. Mimochodem, jak je to s tím resetováním karmy?
    EZEE
    EZEE --- ---
    Jsem nekde tedka u Crystal Cave a tam to bude teprve mazec si myslim.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    to je fakt... proti tomu byla bažina v demons souls procházka stromovkou...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Dukes Archives a Sens Fortress je skolka, ale Tomb of Giants bez Solairovy Skeble je drsnej fun ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam