• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Muzu se prosim zeptat o jakem jezere se serpentama mluvime ?
    Serpenti jsou totiz ti sasci v Sen's Fortress ale ti tam nemaj jezirko, teda maji na dne ale je plne hodne tvrdych rybek.

Jestli mluvime o "Jezirku pod stromkem" tak se jedna o Hydru . A cursa Halvuje HP ne ... to neni zase tak strasny. Port k Andremu a sprintem do veze ke Oswaldovi, kterej ti kaminek proda za 3000 soulu. Kaminek dale vede i Undead Merchant, female, prodavacka Macha a Sebestovy , za 6000 , plisnova Prirazka ... a myslim si ze jde vykseftovat i se Snugglym v Undead Asylu. Popripade na strese kostela v nekdejsi zatopene casti Londo Ruin stoji Ingward, co leci cursy za 1 humanitu .

SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: no, já v domění, že serpenta zabiju, jsem si dole v ashlake restnul u ohně..:(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SUMI: mas kost ne, se portni
    SUMI
    SUMI --- ---
    Mám menší problém, jsem v Ashlake a jsem cursed, serpenta nezvládám..zpět do blightownu se taky už asi nedostanu..:D Chtěl jsem doběhnout k těm škeblím v ashlake a risknout to, že z nich vypadne purging stone, ale prostě se k nim nedostanu...někdo nějakej tip?
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: jsem si říkal, že se mi náhodně objevil v cestě, kterou jsem šel několikrát..ale nic extra z něj nespadlo :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: A sakra ... je to nakazlive bacha. Pak si zapnes Dragons Dogma a reknes ... to je doprdele nerealny na ranu oboruckou mel byt vejpul ! A pak nemuzes hry jako Kingdom of Amalur a Dragons Dogma hrat jako ja ... protoze nechapes jak je mozne ze s tou obojruckou dela pritulety a macha donekonecna , potionu ma vic nez odveze bezna IFA Septik a skryvani se za stitem resi vsechny problemy.
    Pak prijdes k Iron Golemovi, ten te prasti sekyrou , ty balisticky akcelerovane opustis hradby a premejslim nad smyslem sveho zivota ...

SUMI: Tak ti krabici jsou VELICE VELICE rare , nekdo je nepotka za X her jedinkrat.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Uff, tak pavouk s kozama a lávovej démon s chapadlama jsou za mnou...Bojování se sedmi Taurus Demonama mě celkem vysílilo, díky bohu za ten luk.. :D Když už jsem si myslel, že je všechno za mnou, tak mě drze napad nějakej krab z vesmíru a střílel po mě lejzrama...hrozně jsem ho ztrestal..:D
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: me trochu desi ze tem postum zacinam rozumet. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: me ty tvoje posty proste bavej!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mel jsem charakter ( ktery jsem smazal protoze that's how I roll ) kterej mel z kazde NG+ vzdy jinej +10 Zweihander, jedne holy, jeden fire , jeden lightning atp , a ikdyz to postupem casu neni zas tak cool napad a lepsi jsou zbrane co maji S nebo A primarniho statu, ale porad mi to dava moznost zkouset elementy na bosse. A prijde mi ze zrovna Ornstein dostava vetsi rany od Fire Zweihandru a Smough naopak od Lightning.

Pak mam ale tusaka ze kdyz Ornstein zmutuje na SuperOrnsteina tak ziskava rezist na fire a Fatso ten druhy neziskava. Ale mozna se pletu. Posledne jsem je rozstipal poison Iaitem , BECAUSE I CAN. A predchozi STR multiZweihander sword charakter jsem hral naposled koncem 2012.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja nikdy lightning nejel, tak nevim... Ale vim, ze prvni co delam, tak se snazim dostat pyromancy na full co to jde. A kdyz dojdu k temhle dvoum blbounum, tak to mam na full a rekl bych, ze to kouse slusne
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Lightning / Fire afaik. Vim ze Ornsteinovo brneni ma docela vysokej Lightning resist.
    A ja pisu strasne ody o prdu jak se tak ctu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: clovece, jak pises o tech dvou debilech :), tak oba nemaji radi ohen, ale u Smougha je podminka, ze nesmis trefit kladivo, jinak mu to nic neudela. Aspon teda myslim :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Motyl je funny kdyz si jako jeden blb tady, cili ja nezapomenes Anti magic shield a pak ti kopi penetruje i heavy plated prdel , takze kouzelnice zachranila, ja jej pak dal na dve rany +10 Zweihanderem, muj primarni argument vuci potvoram.

Ale ja jak sebou nerad nosim zbytecne veci vysadim u ohne, juuu nedal jsem motyla ... nabehnu tam s Beatrice a voila , v ruce nesmyslny stit ...

4 Krale jsem umlatil Stylem - Havel -> Power Within a Miracle replinishment s prstem v nose, ale nez jsem prisel na tuhle kombinaci tak jsem proste Beatrice pouzival jako cannon fodder.

SPELLS ARE FOR PUSSIES I FIGHT WITH STEEL ...

Ale solairovo lightning kopi pouzivam s oblibou to zase ne, vypada to stylove. A kdyz na NG+ na Gaping dragona nabehnou dva Soilarove a zacnou se metat blesky to teprve zacina rosambo.

Jinak musim rict ze Smougha a Ornsteina vzdy davam napoprve a ted posledni hru s DEX charakterem se mi povedlo to dohrat tak ze ten sebevrazedny debil Solaire NECHCIPNUL ... ale jelikoz vim ze jeden z tech debilu ma resist na Lightning druhej na fire tak tam nosim obe zbrane a ten jejich move set uz znam jako vlastni spodary, takze to bude asi duvod, proc nepredstavuji challenge.

+ Tagoluk je proste padny argument, tago uprostred xichtu nemuzes prehlednout

NJORL: Prines si Fire a Lightning resin, a pouzivej vzdy na toho koho si nechas jako posledniho protielement, pak jdou jako pytel cihel. + Se nauc moveset obou sasku, jakmile jej znas urollnes Smoughovi i Super smoughovi z pred kladiva levou zadni a Ornsteinovo magicke kopi bude taky vysmech.

jestli ti to porad dela problem nauc se i healing miracly at mas k +20 Flaskum jeste 10 healing miraclu. Replenishment se taky hodi ikdyz dava relativne malo, lepsi nez dratem do oka.

A nauc se vyuzivat sloupy, popripade to co z nich zbude, Smough je blbej a kouse se o ne , Ornstein je obcas umi obletet chargem ale kdyz se naucis je stave mezi vas tak po kazdem zastaveni tam pribehnes svihnes ho a zase jdes za sloup.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: tak si vem stit, kterej je dobrej na lightning ne ? :)

ver mi, kup si to, na save se vykasli, znova si to projdi, uvidis, ze ted se ti to bude hrat uplne jinak a nebudes si pripadat jak lama :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: to verim no ... ja jsem si na nich rozbijel hubu asi 20x a pak jsem jen vymenil jejich poradi, a slo to jak po masle :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NJORL: Vyvolej si knajta a bojuj s tim druhym nez on. Jde to i singlu. Je to delsi boj a vydarena frustrace ale vyjde to neboj...

Vzpominam jak kdyz to vyslo meli v gamespotu takovy ten live stream. Prochazeli tak ze se na to dalo koukat, a komentovali povedene ale zasekli se prave na nich. Vystridali se tam vsichni a pak i ti co prichazeli a ne a ne. Legrace kdyz mas jeste hodinu streamovat live hru a takovy pekny zasek;)
    NJORL
    NJORL --- ---
    VESNACH: Tak to bych moc rad, ale hru nemam uplne legal. Ted uz bych si legal moc rad koupil, ale zase nachci prijit o save... Prekerka! :)

JOPS: Se Solairem jsem to udelal v zakladni hre. Zabavil spejlicku, tlustocha jsem rychle sejmul ohnem a spejlicku jsem pak dal mano a mano. V NG+ i kdyz se mi tlustocha podari sejmout stejnou strategii, tak spejlicka mi da dva lightning arrow rany pred kterejma nestihnu uhnout a jsem dole ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: jednou jsem je omylem dal sam, pak uz jsem se o to nikdy sam nepokusil :))) Ale co pomaha, tak toho prdolu s ostepem poskadlit ohnem a tam toho bubaka s kladivem jsem uz domlatil obouruc mecem :) a zavolej si Solaira, je na schodech co stoji Knight lukostrelec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam