STRANGERD: Motyl je funny kdyz si jako jeden blb tady, cili ja nezapomenes Anti magic shield a pak ti kopi penetruje i heavy plated prdel , takze kouzelnice zachranila, ja jej pak dal na dve rany +10 Zweihanderem, muj primarni argument vuci potvoram.
Ale ja jak sebou nerad nosim zbytecne veci vysadim u ohne, juuu nedal jsem motyla ... nabehnu tam s Beatrice a voila , v ruce nesmyslny stit ...
4 Krale jsem umlatil Stylem - Havel -> Power Within a Miracle replinishment s prstem v nose, ale nez jsem prisel na tuhle kombinaci tak jsem proste Beatrice pouzival jako cannon fodder.
SPELLS ARE FOR PUSSIES I FIGHT WITH STEEL ...
Ale solairovo lightning kopi pouzivam s oblibou to zase ne, vypada to stylove. A kdyz na NG+ na Gaping dragona nabehnou dva Soilarove a zacnou se metat blesky to teprve zacina rosambo.
Jinak musim rict ze Smougha a Ornsteina vzdy davam napoprve a ted posledni hru s DEX charakterem se mi povedlo to dohrat tak ze ten sebevrazedny debil Solaire NECHCIPNUL ... ale jelikoz vim ze jeden z tech debilu ma resist na Lightning druhej na fire tak tam nosim obe zbrane a ten jejich move set uz znam jako vlastni spodary, takze to bude asi duvod, proc nepredstavuji challenge.
+ Tagoluk je proste padny argument, tago uprostred xichtu nemuzes prehlednout
NJORL: Prines si Fire a Lightning resin, a pouzivej vzdy na toho koho si nechas jako posledniho protielement, pak jdou jako pytel cihel. + Se nauc moveset obou sasku, jakmile jej znas urollnes Smoughovi i Super smoughovi z pred kladiva levou zadni a Ornsteinovo magicke kopi bude taky vysmech.
jestli ti to porad dela problem nauc se i healing miracly at mas k +20 Flaskum jeste 10 healing miraclu. Replenishment se taky hodi ikdyz dava relativne malo, lepsi nez dratem do oka.
A nauc se vyuzivat sloupy, popripade to co z nich zbude, Smough je blbej a kouse se o ne , Ornstein je obcas umi obletet chargem ale kdyz se naucis je stave mezi vas tak po kazdem zastaveni tam pribehnes svihnes ho a zase jdes za sloup.