• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Mě na Dark Souls nevíc fascinuje, že si doopravdy nikdy nejsi ničím jistý. Máš nahranáno XXhodin a stejně můžeš dostat jednoduše přes prdel od zombíků..
    JOPS
    JOPS --- ---
    a na Dark Souls je krasne to, ze odkudkoliv kamkoliv to je docela kousek, kdyz clovek zna ty spravne zkratky :) Najdou se vyjimky, ale neni jich moc :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Bylo by to poucne ! :)
    Jiste jiste chapu, ale musel jsem si stouchnout.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: já to hraju prvně a přijde mi, že většinu věcí zabiju spíš kvůli hroznýmu lucku..:D -50% hp je pro mě docela rána
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ale no tak, Cursa ? Nohy na ramena a slapu az do Bell Toweru k Oswaldovi.
    KLIDNE S PLANK SHIELDEM A NAHEJ ! BEZ SMRTI !
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SUMI: To jen tak snadno nejde. Taky si říkám, že už mám dost, ale pak je z toho 05:00 ráno a to už jenom přemýšlíš, jestli má smysl jít spát..
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: ok, asi 12 škeble dropla purging stone, problém vyřešen...pro dnešek mám dost :D
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: jo hydra, pardon :o), no, já zatím farmím jednu škebli v ash lake, ze který to má padat..tak uvidím, jestli budu mít štěstí..
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: e, on ted resi, ze se nemuze odportovat z ash lake, protoze se bindnul na ten spodni bonfire...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Muzu se prosim zeptat o jakem jezere se serpentama mluvime ?
    Serpenti jsou totiz ti sasci v Sen's Fortress ale ti tam nemaj jezirko, teda maji na dne ale je plne hodne tvrdych rybek.

Jestli mluvime o "Jezirku pod stromkem" tak se jedna o Hydru . A cursa Halvuje HP ne ... to neni zase tak strasny. Port k Andremu a sprintem do veze ke Oswaldovi, kterej ti kaminek proda za 3000 soulu. Kaminek dale vede i Undead Merchant, female, prodavacka Macha a Sebestovy , za 6000 , plisnova Prirazka ... a myslim si ze jde vykseftovat i se Snugglym v Undead Asylu. Popripade na strese kostela v nekdejsi zatopene casti Londo Ruin stoji Ingward, co leci cursy za 1 humanitu .

SUMI
    SUMI --- ---
    VESNACH: no, já v domění, že serpenta zabiju, jsem si dole v ashlake restnul u ohně..:(
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    SUMI: mas kost ne, se portni
    SUMI
    SUMI --- ---
    Mám menší problém, jsem v Ashlake a jsem cursed, serpenta nezvládám..zpět do blightownu se taky už asi nedostanu..:D Chtěl jsem doběhnout k těm škeblím v ashlake a risknout to, že z nich vypadne purging stone, ale prostě se k nim nedostanu...někdo nějakej tip?
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: jsem si říkal, že se mi náhodně objevil v cestě, kterou jsem šel několikrát..ale nic extra z něj nespadlo :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: A sakra ... je to nakazlive bacha. Pak si zapnes Dragons Dogma a reknes ... to je doprdele nerealny na ranu oboruckou mel byt vejpul ! A pak nemuzes hry jako Kingdom of Amalur a Dragons Dogma hrat jako ja ... protoze nechapes jak je mozne ze s tou obojruckou dela pritulety a macha donekonecna , potionu ma vic nez odveze bezna IFA Septik a skryvani se za stitem resi vsechny problemy.
    Pak prijdes k Iron Golemovi, ten te prasti sekyrou , ty balisticky akcelerovane opustis hradby a premejslim nad smyslem sveho zivota ...

SUMI: Tak ti krabici jsou VELICE VELICE rare , nekdo je nepotka za X her jedinkrat.
    SUMI
    SUMI --- ---
    Uff, tak pavouk s kozama a lávovej démon s chapadlama jsou za mnou...Bojování se sedmi Taurus Demonama mě celkem vysílilo, díky bohu za ten luk.. :D Když už jsem si myslel, že je všechno za mnou, tak mě drze napad nějakej krab z vesmíru a střílel po mě lejzrama...hrozně jsem ho ztrestal..:D
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: me trochu desi ze tem postum zacinam rozumet. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: me ty tvoje posty proste bavej!
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mel jsem charakter ( ktery jsem smazal protoze that's how I roll ) kterej mel z kazde NG+ vzdy jinej +10 Zweihander, jedne holy, jeden fire , jeden lightning atp , a ikdyz to postupem casu neni zas tak cool napad a lepsi jsou zbrane co maji S nebo A primarniho statu, ale porad mi to dava moznost zkouset elementy na bosse. A prijde mi ze zrovna Ornstein dostava vetsi rany od Fire Zweihandru a Smough naopak od Lightning.

Pak mam ale tusaka ze kdyz Ornstein zmutuje na SuperOrnsteina tak ziskava rezist na fire a Fatso ten druhy neziskava. Ale mozna se pletu. Posledne jsem je rozstipal poison Iaitem , BECAUSE I CAN. A predchozi STR multiZweihander sword charakter jsem hral naposled koncem 2012.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam