• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Ano, jsou to 2 hry, co by stálo za to mít na pustým ostrově ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    samozřejmě že to za to stojí...
    za mě velké doporučení! dokonce si myslím že tou psn+ verzí odstranili i to zdlouhavé načítání lokací...
    obě hry jsou fantastické, a myslím si že dark souls je přístupnější... demons souls je velké HC i když to máš všechno srovnané v nexusu a nehledáš lokace jako v dark souls... možná mi ale dark souls nepřišel jako takový maso protože jsem několikrát demons souls dohrál... a poslední věc: dark souls je více eye candy, temný fantasy s různorodejma bossama od 10m vlka až po motýla jednoočka... demons souls jedou více v temném bububu stylu .)

"Pro mě mezi DS s DS je DS stejně nej!"
    .)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: diky, v souctu mi z toho vychazi, ze to za to stoji:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD:

- Demon Souls ma navic vahovy limit i pro noseni veic, takze nemuzes brat vse na co pohlednes, jinak se uprostred lokace nehnes a musis vysypavat.
    - Nepouzivaji se flasky ale Kyticky, ktere sli farmit, takze nektere veci byly diky tomu lehci, prinesl jsi si na bosse 120 ruznych kytek a byl jsi vysmatej.
    - Demon Souls vypadaji barevnejsi a takove tajemnejsi ale pribeh je vic salatovejsi a defakto az skoro do konce se nehne, protoze ti to vyzvani jeden plesoun u svicky
    - Skoro Kazdej Boss fight ma nejakej vyslovene gimmick se kterym jej jde dat "easy way "
    - Je tam daleko vic "cockblock" lokaci, ktere te maji tendenci zabit, bud spatne design nebo klasickej DS trolling.
    - Jelikoz magie funguje na manu a nema omezene mnozstvi castu jako Dark Souls, jsou magove po ziskani duse Monka a pretaveni na Guided Magic Missles silene OP a na NG+ jsem proste bossama probihal. Kral Alant sel na 4 casty bez toho ze bych se zastavil, cast hit cast hit, bye bye my darling.
    - Pouziva se centralni Point NEXUS , kde se vzdy vratis a vetsina NPC co potkas tam skonci, takze nemusis litat od kovare ke kovari abys neco prekutal.
    - System portovani do lokaci je prez "nahrobky" ktere jsou okamzite od zacatku v NEXUSU a nepotrebujes zadnej Lord Vessel
    - Confusing as shit White / Black world tendency a character system, kterej odemyka ruzne eventy, nemas World / Character tendency ? Nekam se nedostanes.
    - Neni Humanity System, je system mrtvej / zivej a mrtvej = 50% hp , zabiti bosse = oziveni na hrace se 100% hp

Jedine tedy co je stejne jsou "mysticke lokace" ikdyz z Bazin , 5ty sutr jsem se sel posrat dlouze po tom, co jsem to dal. Zadna takova lokace dle meho v Dark Soulech neni, ZAMRDANI OP KYJOBIJCI NA MOSTE PICUSOVE , mas absolutni pocit bezradnosti vsude hromady hoven, blbe naspawnovany NPC, poison kam slapnes a hodne neprijemi enemaci, ne silni ale proste v zakladu nastaveni na "fuck you player "

A kobky u Draciho Boha, kterej mamrd dal do tunelu tlusteho cerva jako XBOX prvni generace co je totalne resistetni na Meele a kdyz konecne praskne tak mrdne za prasodmg ...

Naslo by se toho vic ale me Demon Souls prisli v necem tezsi, v necem zabavnejsi, o dost barevnejsi ale je videt i zaroven velka mira vyvoje nekterych veci, vid rozdil mezi Cibulakem z Dark Soulu a Ostravou z Demon soulu, oba se dostavaji furt do sracek a snazi se z toho redeemnout kazdej po svem atp.

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: nemuzes to trochu rozvest, prosim?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Aaaaa mame tady reklamaci :) Tak si te dnes pockam v Dark Woodu u Alviny ! Doufam ze se ukazes, vykucham te !

A ted k veci. +5 Black Iron a +5 Giant jsou povazovany za nejelepsi armory co se tyce pohyblivosti / obrany / vahy . Jestli hazis v brneni bramboru, je neco spatne, na korektni fighty potrebujes aspon 50% roll, nemusi to byt 75% jumproll , nebo salto s prstenem ale brambora proste skodi.

Spise si myslim ze jsi si na Havla proste zvykl a sedi ti vic. Ja na to sel doporucenim na forech a matikou. ale ja byl vzdy s tim charakterem na hrane medzi obycejnym rollem a bramborou, takze kazde kilecko navic pro me znamenalo hned hazet bramboru. A kombinace Black Iron +5 , Siful Shield a Zweihander s nejakou elementarni kusi byl proste zlom mezi bramborou a kotoulem.

AOE Utok Dragon Ocasu ho papa, Zweihander proste mlati, ale mas pravdu ten Draci zadek bude mit asi stejny efekt, akorat je hnusnej jako herecka bez make-upu.

Lightning dela pouze Ornstein a ten te nema trefit :)

Dej na Zweihandra +15 Fire Resin, Nech Solaira tankovat a bez si machat do Tlustocha. Mega-Ornstein ma docela trapne omezeny moveset ktery se da countrovat sloupamaa kdyz jsi u nej blizce , tak te max rozsedne bleskoprdem, z ktereho ale jde docela lehce urollovat.

Kdyby ne, tak si vemu moudry klobouk a vymyslime novou taktiku.

Killing Smough and Ornstein for Dummies ! :)

- PS : Pouzivej Sunbrohana Solaira, fakt ten fight usnadni a kor kdyz ho udrzis na zivu dost dlouho aby se dozil jen single fightu, to ti pak dela dost prostoru.

Ja tam vlitnu , dodgnu Ornsteinovi jeho Lightning-kopi charge, hodim Fire resin na mec a tlustochovi udelam kolonoskopii. Do 15 sec lezi a pak uz je to jen pomala pichacka Super-Ornsteina, na ktereho se mi rposte vyplatilo vic prehodit na jednorucku a pomalu ho uzuzlat, protoze me 2H nechavala vetsinou Open na nektery jeho prasarny.
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIKu, tak jsem o vikendu zkousel nejaka Tva doporuceni a ... asi me teda ukamenujes ... ale musim nesouhlasit. Uznavam, ze jsem laik a hral jsem jen jednu postavu a zasekl jsem se v NG+, ale!

Skousel jsem Black Iron armor na +5 a s Havel's je nesrovnatelne! Pohybuju se v obou uplne stejnou rychlosti a dmg v Havel's dostavam mnohem mensi. MNOHEM. Zvlast Lightning, coz je hlavni dmg. tech dvou kokotu.

Vymaxoval jsem si Zweihander a opet nechapu, v cem je lepsi ne Dragon Great Sword. DGS + 5 ma o asi 30% vetsi DMG nez Zweihander + 15. Pohybovou sadu ma totoznou a navic ma jeste AOE super utok. Zweih. nic takoveho nema, resp. jsem nenasel.

Zaroven jsem zkousel ten stit ze Sifovi duse a opet Havel's shiled mi prijde mnohem lepsi ...

Takze bud jsem kokot, nebo se na tuhle hru opravdu neda jit pres matematiku a to na co jsem zvyklej mi proste prijde lepsi. Nebo neco nevidim?

Jo a jen tak mimochodem. Vcera mi chybelo pul centimetru life baru a skoro jsem je dostal ... skoro ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Demon Souls jsou v jine, samozrejme je z toho cejtit stejny kontext ale jsou jine.
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ja Demons Souls nehral. Ale verim, ze Kofila rekne, ze jo :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: hm, stoji demons souls za to i kdyz clovek zacal dark souls? blizi se ty nextgen konzole, tak snad mi nekdo na mesic pujci trojku, abych to moh zaparit:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    priznam se, ze tohle me potesilo :)

Deset nejlepších her na PlayStation 3 podle prezidenta Sony - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/playstation-3-top-10-0af-/Novinky.aspx?c=A131125_100608_bw-novinky_oz
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: "O melouny boooj"
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: ten iron golem odskocil a zabil se
    JOPS
    JOPS --- ---
    S7ANLEY: to jsem nepochopil, ted jsem kouknul jak zabiji Iron golema a udelal pet machnuti mecem a on chcipnul ? co to je za klauni todlencto ?
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Ja som si včera pustil http://www.youtube.com/watch?v=Bie-tjpMBy8 a som v prdely z toh. Ja sa snažím ako pako a on si to prebehne, wtf :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Pomer Vaha / Obrana nenu zas takove terno. Proto je Havel dost dekoracni, jedie ze bys potreboval POISE, co ma nejvyssi.

NJORL: Jsem velkej fanda Zweihanderu , az obsesivni, kazdej playthrough zvednu jeden a oenchantim jinak, s tim ze v NG+ jej jen plusuju a nepredelavam permanetne, abych mel aspon jednu zbran, co skaluje permanetne at nenarazim na zed.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    General Animations - Dark Souls General - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=T3d94pxVRQU
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Average day in Anor Londo - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BrMXtZfaBiM

bavjej tyhle videa :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    a ja zbran bys doporucil jakou?
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: v cem je nepraktickej? moc tezkej?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Dark Knight je na NG+ podle me uz dost papirovej, jestli delas konzervu bijce , tak bych skutecne aspiroval jinam.

Na Seatha se porad hodi namaxovany Paladin Set ale pro ostatni pripady Black Iron nebo Giant Set . Havel je ... peknej ale nepraktickej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam