• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: jojo, znam, ale tady by mi to prislo jeste asi tak o 200% zlomyslnejsi :) a je to blbost kazdopadne, ale predstava vtipna.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: to by byla dobra svinarna :D "sto ukrat hajzle? tumas kombo s otockou!" :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: respekt, ja dycky pri novym playthrough chcipam na taurus demonovi:)
    NJORL: rytir proc ne, ale nejlepsi je tradicne pyromancer, ma nejnizsi lvl, takze se dobre customizuje na skoro cokoliv; kazdopadne to ale zalezi na tom, jakym stylem budes chtit jet...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    třeba mají tlustej a hubenej pro warez verzi uplně jiné utoky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: asi rytir, takovej univerzal. 96 hodin je krasny, ale ted ty expy budes ziskavat mnohem rychleji, protoze nebudes zbytecne chcipat.

Ja kdyz hru rozjel potreti, tak me poprve zabil Iron Golem, kdyz me hovado shodil dolu. A snad vsechny bosse do te doby jsem dal sam, coz me celkem prekvapilo :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo. ja vim :) mam v tom jen nejakejch 96 hodin, coz neni zas takovy peklo.

na Amazonu je prave sale za 7 dolcu, takze pohoda :)

jen nevim, co ted rozjet. jaka se dela zacatecnicka postava? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: netusim, ale narovinu, ted uz vis co te ceka, takze neni na skodu si to dat znova ne ? Ver mi, je to kurva zabava :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: tady podle me je minimum lidi, co hralo pc verzi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: resp. naopak. savy do originalu
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: takze myslis, ze savy z origo se daji prenest jo?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo ... tak to dopadne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: kup si originalku, zavolas si typka k sobe a nazdar :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    STRANGERD: ja to neberu zle. ja to tady priznavam!!! :) zatim jsem to pravda zkousel jen tak desetkrat zejo :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    NJORL: hele neber to zle, ale jak te tu ctu, tak proste a jednoduse hraj lip a das to, zadny dalsi triky afaik fakt uz nejsou
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK:
    JOPS: mam +5 ascended. vic to snad nejde... jak rikam, jsem lama ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ne vzdy se tam korektne spawnne , takze ji tam zrovna mit nemusi. A Pablba mozna nezachranil z vazy :) takze muze mozna tunit tak maximalne dance skills po overhead smashi od Smougha.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: jeste me napada, vytun si Pyromancy ruku co to jde (u typka ve Firelink Shrine, nebo u slecny v Blightownu dole)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: To je zvlastni, prave Smough a Ornstein fight ma tu katedralni mistnost postavenou tak, aby jsi se tam mohl relativne vklidu vylecit a v pripade ze padas driv, tak je to jen a pouze o tom, ze nejsi moc rychly a szity s ovladanim.

Chtel jsem rict ze vbehni si do DLC, Artoriase a zkus dat hlidaci Chimeru a pak Atoriase popripade kalametha, vyzaduji docela techniku a schopnost uskakovat kam mas v dany moment, mohlo by ti to byt vytecnou skolou, ale do Artoriase se dostanes az kdyz si odemknes Dukes Archives, co bez Lord Vesselu asi neprovedes ... takze smolik ...

Trenovat trenovat trenovat ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: http://darksoulswiki.wikispaces.com/Everlast-Knight muj build

Hele nevadi mi levelovat, jen to musi byt k necemu. Kam to mam teda vyhnat?

Miracly mam ... :) Jen na ne v tom fajtu neni cas. A lahvicek 20 nemam, protoze jsem kreten a neupgradnul jsem si v zakladni hre ohniste ... ale ja ty lahvicky ani nestihnu vypit. Proste mi daj par move, ktery me sejmou driv, nez pomyslim na leceni ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Dark Souls neresi kradene hry, protoze te hra eventuelne tak vytresta, ze si to budto pujdes koupit abys bosse porazil v Jolly Cooperation, nebo si ulehnes na koleje a pockas az te to prejde :) !

Dark Souls NG+ - Dark Souls NG+ (Ep.12) - Smough & Ornstein - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=vCPMGR1nelQ

Musim rict, ze nechapu jak muzes zit s 37 END, prvni stat co taham na 40 je END , 40 je CAP na Staminu, pak nosim prsten Havla a prsten z Lautreca, tim mam staminy dost i na blokovani nekterych Boss prasaren a v teto kombinaci a s velkym tower shieldem musim rict ze treba takovej SIF je vysmech, protoze jeho slavna priuleta s mecem, ktera se doporucuje evadnout , tak tam stoji a smeju se.

Pak by se ti jeste hodila stamina kyticka ze zabek ze secret lokace Darkroot Garden no a postupne mi dochazeji napady co dale.

Na NG+ povazuju nejvetsi peklo 4 Krale, Smough a Ornstein jsou predsnidavka. Ono nema smysl mit na sobe super ultra mega hifi stereo quadra brneni, abys dostaval o 5% dmg min, kdyz proste dostavas zbytecny dmg. Primarem Dark a Demon soulu je DMG nejak mitigovat nebo se mu kompletne vyhnout.

Treba u Krale Alanta v Demon Soulech ti byl armor na prd a proste jsi se musel hejbat jako autobazarnik kteremu se porouchala audina v romske vesnici ...

Uvazuju jak ti jeste nejak pomoct, ale mozna je velkej problem to , ze nemas aspon elementarni miracly. Treba takovej Heal miracla na tomhle fightu je super, muzes se healnout vzdy kdyz se te pokousi rozsednout nebo zapasi se sloupem. Takze nejsi zavislej pouze na 20 flascich ale mas minimalne + 10 v healingu a jestli mas Miracle na dost vysokem lvlu tak muzes pouzit i Repelnishemnt, co je vyborna miracla co ti proste regeneruje HP pomalu ale jiste.

Bojim se, ze jsi si toho tanka udelal moc sloziteho na prvni playthrough. Bez Miraclu jsem zacal tanka relativne nedavno ( rok zpatky ) a je to obcas dostu prdelsvirajici , I pro me :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam