• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    NJORL: Muze pouzit srabackou taktiku pri invazi - alt+f4 :) pripadne zalozit online profil ale hrat ho offline.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Na PS3 se odpojis od PSN / SEN , hra zahlasi chybu , odlogne te a pusti se zpatky u nejblizsiho ohne uz offline.

Jak je to u PC ti bohuzel nereknu. Ale Anor Londo a Darkwood Forrest jsou nejzabavnejsi lokace, umim tam hodiny stat a farmit souly z neboztiku :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: a da se to nejak vypnout? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: Ale ovsem :) Az na Lagstaby jsem v tomhle se svoji plechovkou mistr ! Magii rozfoukavam Wrathem of the gods a pak se smeju jak na jeden havy utok padaji.
    NJORL
    NJORL --- ---
    a v tom online modu vam do hry skacou PvP hraci a masej vas?
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    EPICFAIL: je to tak... mám steam verzi a nechtělo se mi registrovat do LIVE, a když jsem to potom udělal, začal jsem odznovu...

a zároveň jsem si pořídil xboxovy ovladač namísto provizorního gamepadu, takže se učím úplně od začátku
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    NJORL: Co si tak pamatuju tak GWFL offline mode neumoznil prenest save do online profilu, pokud zalozis online profil a pak hrajes offline tak pak muzes prepnout na online kdy chces.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    STRANGERD: jojo, znam, ale tady by mi to prislo jeste asi tak o 200% zlomyslnejsi :) a je to blbost kazdopadne, ale predstava vtipna.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: to by byla dobra svinarna :D "sto ukrat hajzle? tumas kombo s otockou!" :D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: respekt, ja dycky pri novym playthrough chcipam na taurus demonovi:)
    NJORL: rytir proc ne, ale nejlepsi je tradicne pyromancer, ma nejnizsi lvl, takze se dobre customizuje na skoro cokoliv; kazdopadne to ale zalezi na tom, jakym stylem budes chtit jet...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    třeba mají tlustej a hubenej pro warez verzi uplně jiné utoky :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: asi rytir, takovej univerzal. 96 hodin je krasny, ale ted ty expy budes ziskavat mnohem rychleji, protoze nebudes zbytecne chcipat.

Ja kdyz hru rozjel potreti, tak me poprve zabil Iron Golem, kdyz me hovado shodil dolu. A snad vsechny bosse do te doby jsem dal sam, coz me celkem prekvapilo :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo. ja vim :) mam v tom jen nejakejch 96 hodin, coz neni zas takovy peklo.

na Amazonu je prave sale za 7 dolcu, takze pohoda :)

jen nevim, co ted rozjet. jaka se dela zacatecnicka postava? :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: netusim, ale narovinu, ted uz vis co te ceka, takze neni na skodu si to dat znova ne ? Ver mi, je to kurva zabava :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    NJORL: tady podle me je minimum lidi, co hralo pc verzi.
    NJORL
    NJORL --- ---
    NJORL: resp. naopak. savy do originalu
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: takze myslis, ze savy z origo se daji prenest jo?
    NJORL
    NJORL --- ---
    JOPS: jo jo ... tak to dopadne :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: kup si originalku, zavolas si typka k sobe a nazdar :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam