• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jo, to jo, prvni smrt mam za sebou. Sesypall jsem se z veze se zvonem po Bell Gargoylech. Velice stylove... Prijde mi , ze ne vsechny prikazy ktere provadim se provedou a myslel jsem, ze jsem si na ten rebrik nastoupil... nenastoupil.

Takze me bude pronasledovat duseny smich Oswalda kterej se smeje moji rozplacne mrtvole co dopadla pred nej.

Ale treba takovej Taurus demon bym mrtvej pod minutu.
    Na Bell gargylech jsem organizoval "Holy Gangbang" Kdy jsem si tam dotahl jak Solaira tak Lautreca a druhej gargoyl dopadl aby se koukal jak jsme mu vykuchali brachu a sel s Lightning kopi pod drn okamzite za nim.

Takze boss Fighty mi trvali zatim asi 115 vterin :))

Ale je pravda ze s +2 Astora Swordem se s undeadama daji delat zabavne veci.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: neznam to tak podrobne jako ty (ani zdaleka jako ty :))) a taky kdyz to prochazim, tak zatim tezka zivacka. Poprve jsem byl zabit Invaderem.... hrrr, kurva bolsevicka a podruhe jsem spadl, kdyz jdu po schodech z Firelink Shrine do Undead Burg, jak je za schody prvni krysa :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ahahahah ... 2 AM a ja to vypinal, to se mi to dnes vstavalo.
    Ale myslim si, teda zacinam vnitrne citit ze to uz neni nic pro me.

Vim presne kolik potrebuju armoru a staminy abych prezil prvni machnuti draka spiciho u stitu a mece.
    Na kolik enchantnout Mec aby na R2 utok instantoval undeady v Undead Parishi a spol. Ja zavrazdit Tauruse a Gargoyly bez toho, ze byc hsi sedl k ohni ... chjo :/

Zavidim Vam ten pocit uzkosti z Tomb of Giants ...
    NJORL
    NJORL --- ---
    na ne jsou nejlepsi firebally. castujes jr ze vzdalenosti na kterou Te nevidej a jsou na jeden zasah
    SUMI
    SUMI --- ---
    Já teď celkem narazil, zasekavam se v tomb of giants na těch čtyřnohejch kostlivcích.. :-( Jsem hrozně nedočkavej a vždy zahájím protiútok moc brzo..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Nainstaloval jsem Dark Souls po zdechnuti HDD a prehozeni za SSD a ani jsem nekopiroval savy ale rovnou zacal znovu :))
    NJORL
    NJORL --- ---
    tak 4 kralici v NG+ utakovany na prvni pokus :) nechapu proc jste strasili. zato Knight Artorias! To je jiny!!! :) ten mi dava na zadek
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Eh ? Silver knighti jsou jedni z nejzakernejsich beznych sasku , protoze maji neuveritelnou variabilitu utoku :)

Dokonce ti gentlemani s velkym mecem, ne s tim mensim rychlejsim to umi namichat az na 4x machnuti, ktere te s nedostatkem staminiy nebo bez dodge posle cichat fialky zespoda :)

A to nemluvim o Black Knightech, kteri na to ze jsou jen v jedne lokaci tak jsou jeste prijemnejsi, akorat v miste kdy se k nim prokouses uz nejsou takove riziko.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Tak jsem to nevydržel a dal jsem si Dark Souls :-) hezky znova od začátku :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: taky jsem s tim bojoval co s tim :) Ta duse od Bosse jde pouzit na zbrane. Upravi ti to kovar v Anor Londo. Aby ti to slo uprvait, tak zbran musis mit na +10 a pak jdou pouzit duse.

a tady vidis, ktere zbrane jdou upgradovat
    http://darksoulswiki.wikispaces.com/Boss+Soul+Weapons

nektere veci jsou super, viz stit Greatshield of Artorias (muj oblibenej), ale musis hrat za "tank" :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    FIONOR: Black Knight jsou jednoduchy :) On po utoku ma pomerne dlouhou pauzu pred dalsim utokem. Tak ho obehni a bodni mu mec, sekeru, dyku do zad, tohle ze zacatku udelas 5x a je po nem, v pozdejsich fazich hry ti bude stacit jedno bodnuti :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Tak po sžití s gamepadem už se konečně učím opravdu hrát a i když jsem pořád ještě vyplašený po tom, jak jsem před časem dostával na budku kdykoliv jsem polevil v pozornosti a na parry+riposite jsem neměl nejmenší nárok, tak už si i trochu troufám a mám progres.
    Dnes konečně zazvonil můj první zvon v Undead Parish a chystám se prozkoumat další úsek světa.

Když si vezmu, jak dlouho mi trval upižlat Taurus Demon, docela mě překvapilo, jak v pohodě jsem dal Gargoyly (příště zkusím už bez Sola, který mi dost pomáhal).
    Paradoxně mám zatím největší vítr z Black Knightů, u kterých jsem zatím nevychytal načasování.

Je fajn užívat si ten dobrý pocit ze zvládnutí náročné výzvy.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: jen se ptej, ale pls ne na veci, ktery vygooglis desetkrat rychleji, nez sepisu odpoved:)
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: díky :) nebojte, já už se na nic ptát nebudu
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: hrozne noob otazky, doporucuju dark souls wiki; kratce: z vetsiny zlutejch dusi se daj skladat zbrane, takze jeci chces sesbirat vsechny, schovavat, jinak se podivat jaka to je a eventualne klidne prasknout, dost z nich stoji za pytel; uchigatana ma skvelej DEX scaling a nikterak uzasnej moveset, takze nic jinyho nez normalni +15 a DEX build s ni imo nema smysl... pokud jedes prvni playthrough, doporucuju se na ni vybodnout, delas si to tezsi (i kdyz samozrejme proti gustu nic)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Ahojda, moc prosím o tipy a rady! :D Takový ty žlutý duše z bossů si mám schovávat, nebo je mám prasknout? Jakej upgrade by jste mi doporučili na uchi? Přemýšlím o lightning. :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Zkousel jsem 4 King tank, na normalu to docela jde, cche to pouze kombinaci miraclu a mejes se, protoze fakt je drzis na sobe vsechny a jenom cleavujes za bazilion DMG. Na NG + me tahle zabavka prosla. Ale to jsem zase projizdel lokace dvema Bonewheel Tower Shieldama ... jsem asi nejakej divnej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NJORL: A takhle zacinaji valky ! :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ja mel na kezdyho kinga par veterin i s dex buildem v clothu, ale chce to tunu dps. Akorat sem nahodil replenishment dobehnul k nemu uplne na tesno a rubal. Nejhorsi co moh na tuhle vzdalenost udelat bylo, ze mi vozuzlal helmu, ale to snad nikoho v ng+ s morem vit este nezabilo. Kazdopadne sel dolu vetsinou vzdycky driv, nez se spawnul dalsi, coz je v tomhle fajtu zaklad.
    NJORL
    NJORL --- ---
    ja myslim ze si jen nerozumime. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam