• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    "DARK SOULS II: Into the Light, the comic based on the thrilling universe of Dark Souls II will soon be revealed through weekly pages reveal!"
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Dark a Demon souls nabizi reseni "alternativni cestou " Ja ku prikladu chtel zacit DEX build, a nejradsi katanu co ma bleed , nejsnazsi ji ziskat je vykuchat undead merchanta ... problem solved :) proc se plazit po raftrech nekde v blighttownu ?!
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: a kurva, ja ho moh vlastne zabit! :D no jo, miluju tu hru.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Zkusim to dohrat do mista nejake dalsi trofeje a kdyz padne tak to nebudu resit (:
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Musis mit padny argument aby ti jej dal, tu obrovskou cinskou procelanovou misu ktera netusim jak se ti vesla do kapsy na brneni, nebo hodne "ostry" argument ... nebo i tupy.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    GOSHEWAN: Ono to byva obcas nenapadne, ja tam treba sel az ve full +5 Dark Iron setu s Dragon Greatswordem a vubec jsem ten klic po nem nechtel, ani jsem s nim nekomunikoval. Neoslovil ... proste pristoupil, koukali jsme spolecne do dali a ... machnul jsem ... a klic byl doma.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GOSHEWAN: jo z mrtvoly v ty vaze, tak to jo :) uz to dava smysl. Kazdopadne furt ale nechapu, jaktoze ti dal ten klic, kdyz me poslal mnohokrat zpatky do onech koncinek, kde slunecko nesviti :D
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    KONDIK: Njn, to jsem se take docetl, ale ja ho nezabil (: Premyslim o tom ze zacnu new game, pro jistotu... Zatim jsem v tom neutopil tolik casu.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    GOSHEWAN: Kdyz o nej poprosis kudlou v jeho zadech, tak ti ho poda , teda ty si jej vemes.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    VESNACH: Treasure x2: On corpse in a vase, before the rickety bridge to New Londo Ruins. (DS Wiki).
    A ze stejne stranky: Dropped by the ghosts in New Londo Ruins, tak jsem ziskal tusim dva dalsi.

A ted mi prozrad proc bych vas mel houpat (:
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    GOSHEWAN: jestli ty nas trochu nehoupes :) me prijde divny, ze bys jako lowlvl na zacatku hry mel v batuzku transient curse... pokud teda jeden kus neni v zakladni vybave, tak nechapu, kdes ho vzal a jak se ti s nim podarilo dobehnout az k tomu caryfukovi na strese kostela. Se doma schvalne podivam :]
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    JOPS: Jak pise VESNACH... Jinak online me odrazuje prave kvuli hracum co by skodili.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: protoze mu sealers dal klic ke stavidlum, coz on na potkani nedela.
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: proc bugle ? Online hrani ma tu nevyhodu, ze te obcas muze zjebat jiny hrac a vyhodu, ze ti hraci muzou pomoci :)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    JOPS: Ja si to chci projit cele (trophy hunter : ), jen se ted bojim abych to nemel nejake bugle /-: Hraju to na PS3. Je nejaky zasadni rozdil mezi online a offline hranim?
    JOPS
    JOPS --- ---
    GOSHEWAN: ano, Lord Vessel dostanes o dost pozdeji :) Takze hura do Undead Burg si to pekne od zacatku projit.

Na cem to hrajes ? Ze bychom nekde dali sraz a pomlatili bosse :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    JOPS: no jo! Dyt von vlastne potrebuje prsten, sry. Ale muze to dat nahoru pres darkroot basin, zabehnout k andremu a pak rovnou na sifa a zpatky :)

ta zkratka je uplne jednoducha: jeden vytah vede z firelink shrine do new londo ruins a druhy z new londo ruins do valley of drakes, ty vytahy jsou kousek od sebe a urcite potrebujes master.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: jo tohle :))) tak to je jasny, ja myslel, ze je neco u duchu :) Tahle cesta je naprosto luxusni, nez jit do Blightownu pres Depth :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    GOSHEWAN: se pozna veteran, tohle bych nikdy nedal:)
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Hm, ted koukam ze mi ho dat nemel (protoze nemam Lordvessel, at uz to je cokoli). Neni tam jeste nejaky jiny zpusob proc by mi ho dal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam