NJORL: Prestanes "svitit" , trva to cca 4 min
FUNNATEKK: Endurance, cap je 40, pak uz nedostavas staminu a zveda se jen maximalni nosnost.
Jaka je zbran typ poznas podle pismen S A B C D E u daneho statu , prvni symbol je STR druhy DEX treti MAGIC stvretj FAITH , jestli jsem je neprohodil
Takze DEX zbran je ta , co ma druhej DEX symbol s nejvyssim cislem ( S je nejvic pak je A a E je nejhur )
Pak jsou zbrane kombinovane co maji treba CBEE , to znamena ze dostavas C nasobic ze sily B z Dexterity a E a E Z magie a Faith, cili zbran pro obratneho trosku silnejsiho svateho clerika co ma zavislost na mana lahvickach.
Luk Pharis ma ku prikladu xSxx , nebere z niceho nic pouze S z Dexterity , to znamena ze jeden bod do Dexterity zvedne dmg na "ranu" nejvic. Postupem casu jak pokracujes ve hre a nachazisse kolem lvlu 200 uz zacinas dost hledat zbrane s vice modifikatorama nez jen primarni stat. Na zakladni dohrani vsak staci "jednostatova"zbran naplusovana na +10 a vys.
Nejlepsi armor pro DEX charakter ze zacatku je naplusovany SHADOW set ktery se da nanjit na nejake mrtvole kdyz jdes do Blightownu kanonocky ( tzn prez Gaping dragona z DEPTHS ne prez Master key ze zadu ) . Velice sexi set je Chester set , da se sehnat v datadisku z Chestra , kdyz dotahnes datadisk a kuchnes last bosse, skocis si kuchnout i tohle zdanlive vtimne NPC a set si zapujcis ...