• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak dneska jsem udolal toho opičáka v Demon Ruins :-) já z něj měl pořád vítr a on to je fakt primitivní boss :-)

Používám Mask of Child, která mi rychleji obnovuje staminu a je to paráda.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Je to mimo ale, mě to strašně propomělo Anor Lando :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KAPITAN_JACK: No, dlouhou animaci... To já zase tak daleko raději neutikam, aby si mě nevšimli ti dva velcí kostlivci :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: A používáš na pomoc Knight Solaira? Značku má položenou na odpočívadle před tím lukostřelcem. U těch obrů v hale.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    JOPS: Ta černá exploze má dost dlouhou animaci na to, abys stihnul zdrhnout a druhej konec arény. Jde jen o to ji rozpoznat a hlídat si to...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: No vidíš, já se stále seru s těma 2ma ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem se navztekal pri zabijeni NITA :) asi na patej pokus jsem ho dal... On je jednoduchej boss, ale je tam jeden problem, nevim jak se branit proti tomu cernemu vybuchu, co z nej jde. Kdyz s pandulakem stojim u nej a on seka mecem, tak me ani neskrtne, ale jak zacne cerna exploze, tak je to v prdeli a pul energie v pytli....
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: tak jsem to skusil a stejne to u me nefunguje :) nechapu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: me vazne pomohlo spejlicku usmazit spolecne se Solairem ohnem a pak ohnivou helberdou jit po tlustochovi. celou dobu si nechat mezi jim a mnou sloup a krouzit kolem toho sloupu tak, aby byl stale za nim. ve chvili, kdy udela vypad, tak obejit sloup a JEDNOU seknout helberdou. nejvetsi problem vetsiny boss figtu je v tom, ze clovek nedokaze seknout jen jednou a mysli si, ze to da ... ale vetsinou to neda a neusetri vubec nic. :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FIONOR: Tak to bude asi těma nekroušema. Páč mám sword of black knight. +1 . A podle stupnice divine. by tro mělo stačit
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dneska už na to seru. Ty 2 buzeranty prostě ne a ne. Good night
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Za mě taky PF 2014 ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Nebo vykuchat Nekromanta ktery je "ozivuje" Je jich tam dole nekolik.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    FUNNATEKK: Musíš mít Divine Weapon, abys je mohl zabít definitivně. Bez toho se ti prostě budou zvedat.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: A mám ještě jeden qestion. Nějak se mi pořád zvedaj skeletáci v jejich dungu. Je to normální?.D Jo vám taky PF:D At se daří jak má
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: v Anor Londo u kovare, presne jak pise Kondik.

KONDIK: a jeste bych dodal, at uz kurva drat vyjde DS2 :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kondik jde stranou, moc 18 stupnovyho piva, cherry a kofoly.PF2014 hadi, preji hodne soulu a humanity do noveho roku.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Giant kovar v Anor Londo, 8000 dusi kus.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Jako u většiny příšer funguju tak že přiběhnu dám jednu a papa. Vyjímka je zatím teda jen wyverna a banditi v lese:) No a bosové sou docela tuhý:) Kde seženu twinking titanite? a neříkejte mi že je za celou hru jen jednou z toho malího želváka.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Zrejme slusnej oddil :)
    Ja prvni maxuju ENDURANCE, je jedno jestli dex nebo STR charakter , STR ji potrebuje na machani a braneni, Dex na rolovani. Mag nevim, byt templar tak magove nejsou, vsechny je upalim a vysnupu z urny ... nemam rad magii.

Ja jsem do New Game+ vstupoval s 30 Vitality. Max na zacatek je opet 40, pak ten pocet zivotu za +1 bod do vitality je masivne redukovan a cpu se do nej zivoty jen za ucelem nevyhazovani dusi do kose v pripade smrti.

Jak rikam u DEX charakteru je podstatne vedet kdy z ceho odskocit. A jak korektne cil Ripostovat, napriklad finalni boss je typickej priklad kde se pozna clovek co umi pouzivat Riposte dokonale, nebo flambovana marinovana svickova , kterou Deda Ohnivak naporcuje.

STR charakter zase potrebuje masivni stit s co nejvyssi stabilitou. Az to dozenes do stavu, ze stojis pod Sifem drzis block a jeho nejsilnejsi utok ti ubere 3 cm staminy z baru, muzesse zacit drbat v nose a klidne jej mlatit pochodni, nic neudela.

DEX charakter je vic tricky, protoze Plechovka kdyz dostane ranu od Bosse, malo kdy to je smrtelne diky odolnostem. Jedinej pokusitel v pozdejsi fazy hry je fakt snad jen Kalameth, zvysek bossu byla sarada co se rozijela o stit. S DEX buildem je to o tom presne uskakovat z utoku, pak pribehnout nasypat mu rychlou zbrani s Enchantmentem par ran a zase prchnout.

Jelikoz u hodne BOSSu jde vyvolat pomocnik, tak verim ze i ten DEX charakter je pouzitelny, protoze dokaze rozdat rychle docela dost dmg.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam