• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dneska už na to seru. Ty 2 buzeranty prostě ne a ne. Good night
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Za mě taky PF 2014 ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Nebo vykuchat Nekromanta ktery je "ozivuje" Je jich tam dole nekolik.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    FUNNATEKK: Musíš mít Divine Weapon, abys je mohl zabít definitivně. Bez toho se ti prostě budou zvedat.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: A mám ještě jeden qestion. Nějak se mi pořád zvedaj skeletáci v jejich dungu. Je to normální?.D Jo vám taky PF:D At se daří jak má
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: v Anor Londo u kovare, presne jak pise Kondik.

KONDIK: a jeste bych dodal, at uz kurva drat vyjde DS2 :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kondik jde stranou, moc 18 stupnovyho piva, cherry a kofoly.PF2014 hadi, preji hodne soulu a humanity do noveho roku.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Giant kovar v Anor Londo, 8000 dusi kus.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Jako u většiny příšer funguju tak že přiběhnu dám jednu a papa. Vyjímka je zatím teda jen wyverna a banditi v lese:) No a bosové sou docela tuhý:) Kde seženu twinking titanite? a neříkejte mi že je za celou hru jen jednou z toho malího želváka.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Zrejme slusnej oddil :)
    Ja prvni maxuju ENDURANCE, je jedno jestli dex nebo STR charakter , STR ji potrebuje na machani a braneni, Dex na rolovani. Mag nevim, byt templar tak magove nejsou, vsechny je upalim a vysnupu z urny ... nemam rad magii.

Ja jsem do New Game+ vstupoval s 30 Vitality. Max na zacatek je opet 40, pak ten pocet zivotu za +1 bod do vitality je masivne redukovan a cpu se do nej zivoty jen za ucelem nevyhazovani dusi do kose v pripade smrti.

Jak rikam u DEX charakteru je podstatne vedet kdy z ceho odskocit. A jak korektne cil Ripostovat, napriklad finalni boss je typickej priklad kde se pozna clovek co umi pouzivat Riposte dokonale, nebo flambovana marinovana svickova , kterou Deda Ohnivak naporcuje.

STR charakter zase potrebuje masivni stit s co nejvyssi stabilitou. Az to dozenes do stavu, ze stojis pod Sifem drzis block a jeho nejsilnejsi utok ti ubere 3 cm staminy z baru, muzesse zacit drbat v nose a klidne jej mlatit pochodni, nic neudela.

DEX charakter je vic tricky, protoze Plechovka kdyz dostane ranu od Bosse, malo kdy to je smrtelne diky odolnostem. Jedinej pokusitel v pozdejsi fazy hry je fakt snad jen Kalameth, zvysek bossu byla sarada co se rozijela o stit. S DEX buildem je to o tom presne uskakovat z utoku, pak pribehnout nasypat mu rychlou zbrani s Enchantmentem par ran a zase prchnout.

Jelikoz u hodne BOSSu jde vyvolat pomocnik, tak verim ze i ten DEX charakter je pouzitelny, protoze dokaze rozdat rychle docela dost dmg.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    A tak nějak zjištuju že sem podcenil životy.. páč mám na 70ce jen 15 vitality:)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: No já jak to v praxi tet vidím. s jednoručkou to de s pohybem trochu líp. Ale když si dám štít tak hned klesne pomalu na rychlost pohybu s vobouručkou. Když nahodím armor tak stejně se vleeču jak smrt.
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: treba ted jsem zjistil, ze Uchigitana je uplne super na PVP. Tam se PVP nestaci ani nadechnout a na jednu staminu mi chcipaji pod mecem. A sezere jim to 800dmg (zatim lightning +3) A jedu obouruc :) to je takove vice sexy :)

A priznam se, ze s DEX charakterem tak trochu bojuji... Vzdycky jsem jel silne brneni, silnej stit a ZWEIHANDED mec. Ted 3x seknu Uchigitanou a uz roluji pryc od nej :)))
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    u plecháče strange saláma a staminu
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    To sice jo. Ale v pve toho moc člvoěk nevyužije. většina příšer má totiš takovej salám a nebo rozmach. že dostanu jednu a du. Jestli to chupu teda správně. tka u roguny zvedat dex. život a staminu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: a ted to vem jeste z jineho pohledu. S tim mecem machnes jednou a musis cekat, az se ti nabije stamina. Zatimco s tim druhym mecem machnes treba 5x na jednu nabitou staminu :) o to taky jde :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: To chápu. Ale dmg rozdíl je tak velkej. že když mám black kniht sword tak dám 3. když si vemu ashora sword tak jich musím dát třeba 10 aby to bylo teprve vidět. Jako asi takhle. black-245 dmg ashora 80. to je docela razantní rozdíl. v podstatě s normáním mečem bych nedal ani jednoho bose.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: V Dark Souls nejde o nejvyssi cislo v DMG kolonce ale ve stylu boje. Machat pomalou obojruckou neni proste pro DEX charakter, ten je postavenej na tom tu ranu nedostavat, opak konzervy a plechovky, snaset rany za velkym stitem, muj styl.

Potrebujes pratying stit anebo parying dagger, naucis se korektne vyrazet humanoidum utoky rippostem a jsi vysmatej. A kazdej Boss v Dark Souls ma nejakej Gimmick kterym jde zabit s jakymkoliv charakterem.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: No já mám teda black knigh sword +1 grass shild +3 black lether armor +2 a thifs hood +3. thats all. Nemám ani v ostatních slotech nic navíc.
    Jinak žadná zbraň co sem našel nemá větší dmg než tenhle meč. Lae jelikoš sem light potřeboval bych jednoručku s stejnema a nebo podobnejma dmg základama
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: No já mám teda black knigh sword +1 grass shild +3 black lether armor +2 a thifs hood +3. thats all. Nemám ani v ostatních slotech nic navíc.
    Jinak žadná zbraň co sem našel nemá větší dmg než tenhle meč. Lae jelikoš sem light potřeboval bych jednoručku s stejnema a nebo podobnejma dmg základama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam