SUMI: Jezis kolego, doted jsem nevedel o koho jde, Mantikora :) Jsme deti D&D temto terminum technikum rozumime.
JOPS: Az budes miraclem Wrath of the Gods odstrelovat hracum sipy a kousla tak pochopis silu magie, popripade chameleon -> Backstab dvojruckou ... Magie je , magicka !
FUNNATEKK: Kazdy boss ma nejakej armor a nejakej defense , jako hrac. Takze jsou bossove kteri budou od enchantene zbrane dostavat jen o trosku vic , protoze maji na dany element resist a delas jim defakto pouze fyzicky dmg, pak jsou ale obracene elementy a dmg je radikalne vyssi nez kdyby byla zbran obyc.
Na bosse, draky atp principialne plati Lightning
Pro jistotu pak jeste nosim Fire na nemrtvaky ( Ano Fire , protoze Divine ikdyz je super stoji za ho dokad nemas nejakej silenej nesmysl jako Grant ktery ma 1.4x Divine Dmg modifikator )
Divine mec jsem pouzil snad jen cestou k Nitovi, zfoukl jsem mu jeho velke skeletony aby se nezvedali, ti mensi mi byly u prdele, protoze je AOEckem vdicky rozbil a jeho samotneho jsem machal Fire Zweihanderem , protoze mel proste burtalne vetsi dmg na ranu versus spotreba staminy nez ku prikladu oblibena Divine Claymore.