• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: tak Hydra je easy :) staci byt schovany za sutrem a pockat, az holka zabodne hlavy do zeme a smik :)

a dalsiho bosse ? doporucil bych ti Moonlight Butterfly v lese, celkem easy, kdyz si vezmes stit proti magii a nejakej fireball. Za 20 vterin by melo byt po nem :) Capra Demona uz mas taky za sebou ? Gapling Dragon je hrozny hovado, ale kdyz si vezmes nekoho s sebou je to sranda :)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    JOPS: Někde se tam válí Pendant, kterej tě při použití na chvíli chrání před tou černou magií.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FUNNATEKK: A ještě dodatek. mám uchigatu. A mám možnost jí jhodit magic dmg. Ono se to bude sčítat s fyzickým a nebo to je rozdělený že bud sází jeden nebo druhej? A pokud to nahodím můžu jí ještě zlepšovat na +x ??
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hay. tak progres slušný. Hydra dole. TeĎ přemejšlím koho dalšího. PRoblm vyřešen i bez prstenu vod havla:) Ale díky. No a qestion kterej bos by ušel jako další? a neříkejte že forest guardian. Páč to je dement :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    kuciiii dotaz :) jsem v datadisku, prvniho bosse jsem umlatil sam, i kdyz jsem si pekne zanadaval ale Great Scythe na +14 pak uz byla presvedcivy argument. Druheho bosse jsem umlatil s nejakym trpaslikem co mel kyj :-)

ale co plati na ta hovada, co jsou za druhym bossem ?
    Vypousteji cernej fireball a me to saje zdravi nechutnym zpusobem... Chapu dobre, ze musim mit stit proti magii ne ? Kdyz jsem chodil jako tank, tak me nejak moc nesrali, ted me serou desne :)))
    EZEE
    EZEE --- ---
    HABEAL: jj tamdle vede cesta do Dukes :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jak to zacne nabijet, uteces od nej, cili si jej musis tak "nastavit" aby jsi mel kam prchat. kdyz ho drzis na strede, otravi celou plochu, kdyz jej natahnes na kraj, muzes prchat na druhy.

Vem si tam nejakou Divine Claymoru , rozstipej ty velke srace at se nezvedaji, ti mali tam vybuchuju s explozi takze jsou zbytecni, no a pak se ohnivou veci ponoris do Nita tak, ze uz nic nezacasti, ja jej zmydlil Fire Zweihandrem tak, ze 50% HP tam stal a cumel jako pero z gauce.
    JOPS
    JOPS --- ---
    Jinak dneska jsem udolal toho opičáka v Demon Ruins :-) já z něj měl pořád vítr a on to je fakt primitivní boss :-)

Používám Mask of Child, která mi rychleji obnovuje staminu a je to paráda.
    HABEAL
    HABEAL --- ---
    Je to mimo ale, mě to strašně propomělo Anor Lando :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KAPITAN_JACK: No, dlouhou animaci... To já zase tak daleko raději neutikam, aby si mě nevšimli ti dva velcí kostlivci :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: A používáš na pomoc Knight Solaira? Značku má položenou na odpočívadle před tím lukostřelcem. U těch obrů v hale.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    JOPS: Ta černá exploze má dost dlouhou animaci na to, abys stihnul zdrhnout a druhej konec arény. Jde jen o to ji rozpoznat a hlídat si to...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: No vidíš, já se stále seru s těma 2ma ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem se navztekal pri zabijeni NITA :) asi na patej pokus jsem ho dal... On je jednoduchej boss, ale je tam jeden problem, nevim jak se branit proti tomu cernemu vybuchu, co z nej jde. Kdyz s pandulakem stojim u nej a on seka mecem, tak me ani neskrtne, ale jak zacne cerna exploze, tak je to v prdeli a pul energie v pytli....
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: tak jsem to skusil a stejne to u me nefunguje :) nechapu :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    LOVE_DALI: me vazne pomohlo spejlicku usmazit spolecne se Solairem ohnem a pak ohnivou helberdou jit po tlustochovi. celou dobu si nechat mezi jim a mnou sloup a krouzit kolem toho sloupu tak, aby byl stale za nim. ve chvili, kdy udela vypad, tak obejit sloup a JEDNOU seknout helberdou. nejvetsi problem vetsiny boss figtu je v tom, ze clovek nedokaze seknout jen jednou a mysli si, ze to da ... ale vetsinou to neda a neusetri vubec nic. :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FIONOR: Tak to bude asi těma nekroušema. Páč mám sword of black knight. +1 . A podle stupnice divine. by tro mělo stačit
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Dneska už na to seru. Ty 2 buzeranty prostě ne a ne. Good night
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Za mě taky PF 2014 ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Nebo vykuchat Nekromanta ktery je "ozivuje" Je jich tam dole nekolik.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam