• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: se ti to skoro splnilo. Nebyl to Painting Guardian, ale Knight v Anor Londo pred druhym bonfirem :) 5x jsem to sel... hnus, nejhnusnejsi cast cele hry. Nez tam dojdu, tak ma mezitim dva sede chlupy na zadech...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: vyborna nadavka:)) ale teda ted treti playthrough mi prijde, ze parapety, ochozy, schody a mustky nad propasti apod. sou zasadni vyhoda pro hrace, vetsinu casu proste jen blokuju nebo dam kick a je vymalovano - jako tak casto v ds, trpelivost se vyplaci:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Aby te shodil z parapetu Painting Guardian pane dokonaly ! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Sens Fortress -> Anor Londo -> a pak teprve muzu zabehnout do Dukes Archive, takze budu o par dalsich levelu dal

STRANGERD:

SUMI:

diky hosi, kdyz uz jsem se s tim nahore psal, tak to nechavam :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Hmm vidite ? Tahle elementarnost mi vubec nedosla :)) Jdu do kouta ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: taky si myslim
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: afaik na seatha ani jit nejde, kdyz clovek nepolozi lordvessel? opravte me, jeci se mylim:)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Sens Fortress -> Seath ?
    Hmm je videt ze INT tady zrovna v akci skutecne neni :)
    Vzdyt je to sebevrazda.

Krystalovi sasci jsou daleko hrosi nez cele slavne Anor Londo dokupy.

Ale prosim, be my guest, klidne se hod pred cunika ... i druheho ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem 24 lvl :)

vsechno cpu do inteligence a vcera jsem se dostal pred Sens Fortress, ted tam budou jatka :) dneska se chci dostat k Loganovi, vykoupit vsechna kouzla, zabit Seath the Scaleless a pak zabit Logana :)

Takze tech 60k dusi vrazim do inteligence a neco trochu do zdravi.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Int 24 u maga ? To je hodne , "jednoduchy" mag :)) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: toz to je clovece dobra tabulka :) diky

Inteligenci mam na cca 24, takze to musim hnat porad nahoru. Toz to vetsinu dam do inteligence a budu doufat, ze boss ke mne nestaci dojit :)))

STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: jestli te teprv ceka anor londo, tak to vubec neres a proste to cpi prednostne do INT a pak podle preferenci do END nebo VIT; hulky viz. zde, vylepsovat nejdou: http://darksouls.wiki.fextralife.com/Magic+Adjustment ; jednoduse receno kazdej ma jinej prepocet sily vzhledem k tvy inteligenci, pokud jedes maga s INT 40+, je nakonec nejlepsi logans nebo tin crystallization, pokud ses schopnej dat kill s polovicnim poctem seslani - ja jel logans porad, pac vetsinou neni tak easy vsechno trefit, takze lepsi mit tech (crystal) soul spearu vic:) tohle je mimochodem dost zasadni vedomost, kdyz chce clovek jet build na max weapon dmg - o.ivory catalyst dava na low int zdaleka nejvetsi buff z magic weapon, pac ma ten adjustment fixni a docela vysoko...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Pamatuju PMku od hrace z Dark Soulu kdy mi napsal ze jsem Mad ... Videl Black Iron plechovku co se k nemu prez stit plazila pak vyndala blesk a mrdla mu jej do cuni :/ Ze uz se dlouho tak nezasmal.

No co ... Svata Konzerva , NEW METAGAME !
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: vsechna kouzla samozrejme koupena mam, co jsou ted k dispozici. Ale zachvili me ceka Anor Londo a ono behat s 60k dusemi se mi tam nechce, protoze jako kouzelnik o ne dokazu celkem rychle prijit :)

zbrane ted stejne muzu vylepsit na maximalne +5.
    A ma smysl upgradovat ty hulky ? :) bude mit kouzlo vetsi dmg ? :) ja jsem magic zacatecnik. Ja poradim, jak ze sebe udelat chodici tank, kdy skok na hlavu od Gapling Dragona je pouze umazani helmy :)
    Plus jsem byval i statny Pyroman :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Ne e, dokonce kdyz vec upgradnes na Crystal tak ma durabilitu 10 ~ 20, to je teprve zradlo !

Katana na draka ?
    Slash dmg na draci supiny ? Cha cha :) To jsi zabil malo draku v zivote :D
    Dark Souls funguje "realisticky" , na celoplat funguje blunt ale zase ne slash
    na krouzkovku nevim jak to je
    na neco jineho je to zase jinak
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: docela lame dotaz, nemyslis? kup si kazdopadne kouzla, ty nejsou levny (specialne crystal verze, jesli uz je mas k dispozici), vytahni int na nakou hodnotu co se ti libi (44 je cookie cutter, 50 muzes vsehno) a pak uz je to ciste podle preferenci, jeci jedes na 40 end nebo ti staci behat v papiru a nacpes to do VIT, pripadne se casem vyplati upgrade armor, zbran je vylepsit v podstate nutnost... 60k je jak kdyz plivnes:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    normalne se tesim domu, az si vecer k tomu sednu/lehnu a pujdu sebrat silnejsi kouzla :)

ale porad nevim, za co mam u maga utratit 60 000 dusi... jestli to mam cpat do postavy, ci do vybavy....
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: Já nejdřív zkoušel takovej ten cheese, jak je navedeš na schody lukem a pak na jednoho z nich uděláš plunging attack, akorát jsem se netrefil, zpanikařil a oni mě znásilnili.

Jinak, já jedu takovej podivnej dex build: Uchi/Iaito/Scythe (ligthning/raw/fire - na fire ještě pracuju) + občas štít a great chaos fireball a luk, neni zrovna moc dobře vyváženej (moje první postava). Byl jsem zvyklej občas zalézt za štít a ublockovat/udodgovat nejhorší útoky a pak párkrát seknout.
    Pak jsem přišel na to, o čem dex build vlastně je a prostě jsem naběhl přímo k němu, rozsekal ho v jednom combu a ty dva jsem nemusel vůbec řešit, ale pamatuju si, že hp mi moc nezbylo...:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    SUMI: ja sel s magem napred do jejich maga, ma malo hp a dropne hned a pak uz se da normalne sundat lautrec, anzto ten jeho knight partak je desne pomalej:)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    KONDIK: To mám. MYslim to abyc vyštípal tu zlatou svinuši. Jo a propo. Dá se nějak zlepšovat durabilita u zbraní?? Uchiagata má chuděra jen 90 a chtělo by jí to trochu nappálit. sem sní prošel kus dungu a na bosovy mi chcípla:) Takže když sem puloval Grapling dragona tak sem musel v enragy měnit zbraně:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam