• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: ja jsem hral maga co mel i faith a kouzel bylo az dost. Vlastne krome nejvetsich miraclů jsem uměl všechno, včetně pyromancie. Nicmene na nektere bosse jsem jan koukal, protože kouzla ideálně potřebují cíl a když jsem byl blíž tak jsem trpěl. Třeba Dark Sun Gwyndolin nebo Seath the Scaleless
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    A jak ta dvojka, ta vam soucasne vyjde i na pc? A o MP se neco uz vi? Bude crossplatform?
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: nemaji a jak uz sem psal, magie je op presne jak pises ted ty, vsechno umira moc rychle:) mam takovy neblahy tuseni, ze pyromancy ale bude o tom samym - coz me vede k tomu, ze ve dvojce na prvni playthrough pojedu asi to co ted, STR+pyromancy (jestli bude), ta moznost nosit nejsilnejsi stit a zbrane a eventuelne sesmahnout cokoliv, co je moc velkej opruz umlatit usetri mrte frustrace
    JOPS: na cestu do ash lake doporucuju si koupit free fall, dost ti to usetri nadavky...
    JOPS
    JOPS --- ---
    zacinam chapat kouzelniky :) to je strasne zverstvo

ted jsem nekomu pomahal s Ornsteinem a Smoughem a uz to konecne zacina trochu kousat.

Ten bambula v Demon Ruins padnul na prvni pokus. Obvykle opakuji casteji :) Stacilo od nej byt dal a delat puf puf puf a bum bac.

Jsem zvedavej na Four Kings, na datadisk a katakomby...

predpokladam, ze na kostlivce magie neplati co ?

A kouzelnici nemaji nic na uzdravovani ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: mam kouzelnicke REMEDY a oblek celkem imunni vuci tomu :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: tak nezapomen nejaky anticurzní pilulky na kornateni tepen :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: ten krystal vzadu byl znicenej. Inteligenci jsem mel na cca 39 a kdyz jsem ho trefil (GREAT HEAVY SOULS), sebralo mu to kolem 50-55 :) Takze jsem ho musel rubat mecem :)

Boss je porazen, samozrejme s pomoci dvou plechovek (jeden s Havlem a druhej s Catarina oblekem :) ) a uz konecne mam Moonlight Greatsword. Ten mec je strasna zbran. Sice ho musim porad opravovat, ale uzasna jatka s nim :) Musim jit nekam ulovit Dragon Scales a nejvic me sere, ze musim do Ash Lake... tu cestu tam nenavidim....
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Kolega z kolegou z prace to parili vcera skoro cely vecer na PC, Notebook Warriors
    Ja jsem PS3
    SUMI
    SUMI --- ---
    Kdo tady vůbec hraje na PC/PS/Xku? - Já dark souls PC, demons souly mám na psku, jak jinak..:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: imo delas neco spatne, ja si pamatuju, ze ten fight byla total dmnce, usmahnul sem ho hned... nicis ten krystal vzadu? kazdopadne kdyby ses zasekl, tak ja sem zrovna dole ve vezeni a nak zejtra odpoledne na nej jdu, tak muzu pomoct - potom jdu na datac, nejvic se tesim, artorias je imo nejzabavnejsi boss (i kdyz nepochybuju, ze s plechovkou ho dam hnedle, greatshieldy sou op a muj kyj uz ma pres 700 dmg:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Toz jsem zjistil, že magie proti bossovi v Duke Archive je úplně napicu.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Hay. Tak za 15 min sem online. Sem v garden a budu se šmejkat k šedýmu vlkovy
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LOVE_DALI:
    STRANGERD: Kluci. dneska večer. Sem v jobu. Jinak char Funnatekk. Napišem si kde se sejdem:D
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FUNNATEKK: muj sorc je 98, tak se pak ozvi, jeci chces zkusit jak dobre umis uskakovat:))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FUNNATEKK: 64 silovej charakter a pak něco kole 30 a 40. 1xdex a 1xmag
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Unlimited, hra cykluje a od NG++ nasobi vse o nejakej permanetni koeficient. Duse, Dmg, Zivoty , oponentu, ne tebe samozrejme :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: V Sens Fortress budeš bojovat proti Iron Golemu ten je celkem Easy a pak celkem přituhne. On ten Sens Fortress není žádná procházka růžovým sadem. Vzpomeň asi na mě, až po 150 zdechneš :-)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Aha:D Díky. Hele ale v tom případě se mi ještě nepovedlo jít na bose ve dvou lidech. JO a ještřě qestion. Jak je z obtížnostma?? Kolik jich je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: to je NPC postava, tu tam mame vsichni :)

VESNACH: socka znamena bez brneni ?

FUNNATEKK: tam za tou pavouci zenou je zvon a kdyz slezes dolu, tak tam nekde je skryty vchod. Mlat tam vsude okolo mecem do zdi a ono se ti to otevre :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LOVE_DALI:Myslim si totiš že je tohle jediná hra kde wje člověk schopen dokázat že i roguna s obouručákem je hustá. Páč koho sem potkal z hráčů toho sem vykosil. miluju bublinky:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam