• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    FUNNATEKK: muj sorc je 98, tak se pak ozvi, jeci chces zkusit jak dobre umis uskakovat:))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FUNNATEKK: 64 silovej charakter a pak něco kole 30 a 40. 1xdex a 1xmag
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FUNNATEKK: Unlimited, hra cykluje a od NG++ nasobi vse o nejakej permanetni koeficient. Duse, Dmg, Zivoty , oponentu, ne tebe samozrejme :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: V Sens Fortress budeš bojovat proti Iron Golemu ten je celkem Easy a pak celkem přituhne. On ten Sens Fortress není žádná procházka růžovým sadem. Vzpomeň asi na mě, až po 150 zdechneš :-)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    JOPS: Aha:D Díky. Hele ale v tom případě se mi ještě nepovedlo jít na bose ve dvou lidech. JO a ještřě qestion. Jak je z obtížnostma?? Kolik jich je?
    JOPS
    JOPS --- ---
    FUNNATEKK: to je NPC postava, tu tam mame vsichni :)

VESNACH: socka znamena bez brneni ?

FUNNATEKK: tam za tou pavouci zenou je zvon a kdyz slezes dolu, tak tam nekde je skryty vchod. Mlat tam vsude okolo mecem do zdi a ono se ti to otevre :)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LOVE_DALI:Myslim si totiš že je tohle jediná hra kde wje člověk schopen dokázat že i roguna s obouručákem je hustá. Páč koho sem potkal z hráčů toho sem vykosil. miluju bublinky:D
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    LOVE_DALI: Jakej lvl man? já sem 80ka
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FUNNATEKK: Já jedu na PC ;)
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    FUNNATEKK: JInak ještě mi bylo razeno že až sejmu čarodějku budu mít možnost potkat cápka u kterýho budu moct pozvednout estusky. Ale nikoho sem nenašel. JSou tam jen ty červyví zombíci a pak další boss.
    FUNNATEKK
    FUNNATEKK --- ---
    Tak čarodějka je dole. Nějak nšchápu jak je možný že na ní semnou šel stejnej hráč jako tady http://www.youtube.com/watch?v=zrf7qnU5FZU.

No jinak. Když se mi povedlo teĎ vyhcytat ten shadow armor. A sem o pár kileček lehčí> Můžu směle běhat s black knight swordem a sem jak lasička. Takže můjk char je dcoela mulat. chtěl bych oskouášet betla s někým tady na nyxu. DKo z vás má pc verzy? QA nesejdem se někde?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VESNACH: tak jasně, targetování je občas síla, ale na druhou stranu "máš cíl jistý" ;) A Socka? Jako rachot, ale zhe začátku celkem oser, hlavně řešíš další věci než jenom to, na co jsi zvyklý ;)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    tak ja taky na truc rozjel socku :) akorat mi odesel hdd v konzoli, tak sem to chtel pro zajimavost po 300+h hrani zkusit znova bez updejtu, jaky v tom byl rozdil a... to nejde. Uz v undead burgu jinak rozhazeny zombaci a celkove mi to prislo este o vlas brutalnejsi (jakoze kopanec nerozhodil zmetky se stitem etc.). Navic byl evidentne pojachtany targetovaci system, ze kdyz se zamkl jeden mob, neslo analogem menit poradi cilu, ale zustalo to fixne vyset dokud se lock nezrusil a nevybral novy cil, a to takhle fakt hrat neslo :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: hh, zrovna sem du napsat jak se raduju, ze se mi povedlo dat na prvni pokus, minule sem tam chcipal snad hodinu - trik je v tom mit dost str na greatshield, pouzil sem black iron a hejbal sem se tak o deset cisel co sip, sel sem k tomu napravo, ten sipy po chvili vzdal, spadnul se o me ze strechy a bylo:))
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: se ti to skoro splnilo. Nebyl to Painting Guardian, ale Knight v Anor Londo pred druhym bonfirem :) 5x jsem to sel... hnus, nejhnusnejsi cast cele hry. Nez tam dojdu, tak ma mezitim dva sede chlupy na zadech...
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    KONDIK: vyborna nadavka:)) ale teda ted treti playthrough mi prijde, ze parapety, ochozy, schody a mustky nad propasti apod. sou zasadni vyhoda pro hrace, vetsinu casu proste jen blokuju nebo dam kick a je vymalovano - jako tak casto v ds, trpelivost se vyplaci:D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Aby te shodil z parapetu Painting Guardian pane dokonaly ! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: Sens Fortress -> Anor Londo -> a pak teprve muzu zabehnout do Dukes Archive, takze budu o par dalsich levelu dal

STRANGERD:

SUMI:

diky hosi, kdyz uz jsem se s tim nahore psal, tak to nechavam :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    STRANGERD: Hmm vidite ? Tahle elementarnost mi vubec nedosla :)) Jdu do kouta ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    STRANGERD: taky si myslim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam