• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: na PC jsem "normální" PvP zažil jen jednou a to mě přitom zabilo npc...v Dukes archives mě invadnul týpek, uklonili jsme se a začali bojovat, ale z těch ochozů nahoře v tý knihovně po mě pořád stříleli lučištníci, byl to poměrně vyrovnanej souboj, on byl hrozně pomalej a docela se bál a já byl strašnej noob, ani jeden se nehealoval, prostě top a pak mě zastřelil ten lučištník..on se uklonil nad mojí mrtvolou a bylo to :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: ja jdu do PS verze. Hlavni duvod je hackovani v PC verzi, nekde jsem cetl, ze online je skoro nehratelny...

hackovani u ps verze nehrozi. A hlavne na PS verzi se mi strasne libi to chovani hracu. Podekujou ti, poprejou ti hodne stesti a je to takove skoro rodinne. Treba to je na PC stejne, nevim.

SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Je to tak, to s online komunitou si myslím taky.
    Já jsem v ps světě poměrně nováček (psp mám řadu let, kdysi jsem měl ps 1, ale ps 3 mám asi 4 měsíce), dark souls (pc) jsem koupil ve výprodeji v jrc, po pár rage quitech jsem to vzdal. Po hrozně dlouhý době, co jsem viděl kus nějakýho lets playe a speedrun, jsem to kousnul a začal to teprve pořádně hrát.
    Demons souls mám pořád rozehraný, ale chtěl bych je do vydání dark souls 2 dohrát.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Kolega napriklad dohral PS3 verzi solo a na PC si to koupil protoze to bylo na steamu ve sleve a nakoupili si to kamaradi .. To mi prijde proste docela fair. A tak nejak to vnimam.

Ale jelikoz si muzes Gaypad pripojit i k PC tak je to pouze o tom jak jsi linej a jak veris online komunite ktera podle me bude na PS platforme superior.

Demon Souly jdou uplne perfektne hrad doted ... a to o necem vypovida.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: je pravda, že ps verzi mám možnost časem prodat, nebo šetřit a případně koupit pc verzi později, u který cena ještě klesne :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Proc nekoupit oba ?! :D Zustanes o dve hodiny dyl v praci ... to prezijes ne ?
    SUMI
    SUMI --- ---
    Dávám si dohromady pro a proti u DS2 pc/ps3. Imho, to je zatím takhle:
    Pc: + lepší rozlišení, levnější hra, pravděpodobnost omodovatelnosti
    - pravděpodobný problémy s optimalizací/ovládáním, nevím, jak to bude se servery, ale mám tušení, že online aspekty pojedou u pc trošku hůř i bez gfwl, hra vyjde později
    Ps3: + ovládání (mě se hraje líp na gaypadu), optimalizace (pokud se neobjeví blightown 2.0), stabilnější online hraní, release
    - menší rozlišení, cena

Někdo nějaký připomínky?
    NELLI
    NELLI --- ---
    SUMI: všechno jde, je to vždycky jenom otázka zdrojů ;)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Nevím, jestli objednat DS 2 spíš na PC a nebo PS 3..:( Docela rád bych věděl, jestli půjdou namodovat ikonky ovládání z dualshocku na PC, jako u jedničky..
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: LEARN TO PLAY NOOB !
    Je to simple, strel do nej at si sesedne, zasivej se za zdi at te nezpece a jak si sedne prachsproste jej obehni, otevri si branku a pec na nej.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele vobludy :) jak se co nejelegantneji dostat k bonfire co je u Sunlight covenantu, aby me ta cervena svine nesezehla :)

On ten debil mi tam sedi od zacatku do konce hry a pritom pamatuji, ze kdyz jsem to hraval drive, tak tam nebyl (ne nezabil jsem ho :) ) a ze jsem mohl prochazet a neresit ho...
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: THANKS OBAMA v YOU DIED stylu mě rozsekalo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    NELLI: Hello, can I assist you today ?

http://i.imgur.com/8uVyqvk.jpg
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: to jsou strašný zla ty vole! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem s kouzelnikem na NG+++ asi :) a uz expy musim zacit cpat do sily, abych unesl lepsi stit... Ted mam Knight Shield na +15 a je to ted jen tak tak. Jinak s kouzelnikem zatim velka spokojenost, ja jak byl vzdycky posranej z Gapling Dragona, tak ted do nej vystrilim par Crystal Soul Arrow a pak Soul Arrow a nazdar. Boj s bossem je pohoda :) Nejvic se vzdycky bojim Seath... to je pro me nejhorsi boss...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK:
    :)

Dark Souls: T-Shirts & Hoodies | Redbubble
    http://www.redbubble.com/shop/dark+souls+t-shirts
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: To by to triko muselo byt ruzove a slunickovate, a o tom Dark Souls nejsou :) !
    Nebo na sedicim hrdinovi giganticka prdel Asylum Demona ! S bilou vlajeckou !

A k tomu kupon na slevu na par bot pro Seatha, myslite si, ze by jej to nasralo ?
    Stejne jako kravata pro Gaping Dragona ...
    Vysvecenou Biblii pro Nita

Hmm, mel bych si zalozit podnikani na toto tema a vyrabet veci denni potreby v duchu Dark & Demon Souls universa.
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: nebo YOU DEFEATED
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Na triko jedine hlaskou YOU ARE DEAD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam