• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: clovece ani jedna bych nerekl, ze to je... vypada to jako orel a fakt to ma i zobak :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Hmm ktere prilby vypadaji ala ptak ...

Goughova prilba relativne
    Artoriasova, relativne
    Procelanova maska Ciaran ?

Nic jineho me nenapada.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi dotaz :)

videl jsem oblek typka co na sobe mel neco jako brneni a na hlave mel masku nejakeho ptaka. Co to kurva je ? Na to jsem behem mejch 400 hodin hrani DS nikdy nenarazil :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem koupil akorat 4x Dark Souls (2xpc,xbox,ps3), pokud teda nepocitam kamarady, kterym obcas neco koupim, aby si mel kdo semnou hrat :DD Naposledy 3x secret world, 2x company of heroes 2
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Hmm tak jsem zjistil ze Skyrim mam na PC 3x , 1x jsem ho koupil na Launchi, 2x na Steamu at ho taham a nemusim instalovat a 3x Collectorku v akci ... TO JE PREDSE BEZNE !
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: já mám 3x akorát skyrim :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Prrrrr .... 3x mam Pouze Mass Effect Serii ...
    A Demon Souly
    A Space Marinu :/
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nedávno jsem byl zase na seanci u kamose s notebookem a nez jsme se sebehli ve stejne lokalite a nasli se, tak byly 2 hodiny v pr...li
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nevim jestli jsem se neptal, ale jak bude fungovat multiplayer v DS 2 ? Zase fantomové a hodina hledání kámoše pokládáním signů ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PC komunita je svinstvo. Kolikrát mi znechutili super hru :/
    Nicméně musím ale přiznat, že v době placených cheatů (= mikro transakce) mne to už nepřekvapuje, pouze mrzí.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    neposlouchejte KONDIKa :D on si kupuje vsechno 3x :D kdyby to bylo i na Wiičko tak jsme to měli doma taky :D. Jeden čas jsme měli s Kondikem všechny platformy u televize :D

Je ale zajimave, že se vždycky přistihnu jak hraju na te nejmenší s nejmenším displejem někde v rohu nebo na zachodě :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: Tak ja to bral samozrejme s nadsazkou ale tento argument jsem slysel asi milionkrat, proc si lidi kupuji konzole a proc PC. Pritom dnes Televize s HDMI a Graficka s HDMI jsou asi takovy standart, jako katalyzator v aute.

A par let zpatky jsem mel TV hned vedle PC , vedle zidle gauc a Gaypad od Logitechu s vetracky, nic vic nebylo potreba pro "pohodlne hrani"

Jo, X let zpatky, kdy se to resilo S-Videem, pak si jeste musel tahat audio prez banany a gamepady byly bud nahovno nebo silene drahe, bych nerekl ani slovo.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    KONDIK: Samozrejme jde, ale je s tim moc stdani :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    SUMI: spoiler alert!
    SUMI
    SUMI --- ---
    Dark Souls 2 Gameplay: First Impressions
    http://www.youtube.com/watch?v=lQioT6CsSdI
    NELLI
    NELLI --- ---
    KONDIK: Dark Souls jsem odmastil na PC (byť mám teda is ps3) a v zásadě si nějak nemůžu stěžovat ani na tu komunitu. Pravda ale asi bude, že těch hráčů v online světě je asi mnohem míň.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BELIEVER: A PC nejde mit u gauce, nelze k PC pripojit Wireless gamepad a mit to pripojene prez HDMI co ma dnes i Low-cost VGA k TV :/

Tento argument je dle me false , rozdilna multiplayer komunita je ale padny fakt.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Osobně beru jednoznačně PS3 verzi. Gauč + 50" TV + domácí kinu + gamepad... Počítač mám na práci .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Zapomel jsi na Bottomless Box Glitch ? To kurvilo hrani dokonale ...
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: na PC jsem "normální" PvP zažil jen jednou a to mě přitom zabilo npc...v Dukes archives mě invadnul týpek, uklonili jsme se a začali bojovat, ale z těch ochozů nahoře v tý knihovně po mě pořád stříleli lučištníci, byl to poměrně vyrovnanej souboj, on byl hrozně pomalej a docela se bál a já byl strašnej noob, ani jeden se nehealoval, prostě top a pak mě zastřelil ten lučištník..on se uklonil nad mojí mrtvolou a bylo to :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: ja jdu do PS verze. Hlavni duvod je hackovani v PC verzi, nekde jsem cetl, ze online je skoro nehratelny...

hackovani u ps verze nehrozi. A hlavne na PS verzi se mi strasne libi to chovani hracu. Podekujou ti, poprejou ti hodne stesti a je to takove skoro rodinne. Treba to je na PC stejne, nevim.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam