• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: ok, díky za info, vrátím se tam po bed of chaos teda :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JOPS: A hele, PS2 ovladac mam, tak to se po tom mrknu. Diky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: Clovece teď jsem řešil to samé a mam pocit, že se mi v Duke Archive objevila až po zabití bosse v Demon Ruins
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    predobjednal jsem 8 kolektorek z JRC a zaplatil. Tak jsem zvedavy jestli to dodaji. Prodam to pak Japoncum ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Ne! NE! NE! Nebudu sem chodit, jinak to prostě nevydržím než DS vyjde! ;)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Mám takovej menší problém, nevím co jsem udělal, ale nespawnuje se mi crystal golem se sieglindou..:( siegmayer je teď ve firelink shrine a říká, že za chvíli vyrazí dolů (blightown->demon ruins], ale sieglinda se mi prostě za dukes archives nespawne..nevíte někdo co s tím? zbývá mi domastit akorát demon ruins, oolacile, gwyndollin a gwyna
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: to by ti včas napsali a nabídli ti alternativy, xzone je celkem fér
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja se bojim toho, ze si objednam tuto enonuno edici a pak zjistim, ze skladem ji budou mit az nekdy o dva mesice pozdeji...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ty me seres, ty me tak seres :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    DOCKINEZ: ja mam prechodku USB->PS2 ovladac a nemuzu si stezovat. Zadne ovladace ve Win7 nejsou potreba a beha to na vsech hrach, ktere podporuji joypady

A dneska bych si tam soupnul PS3 ovladac :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    STRANGERD: (jo a teda ma vyhlasene debilni d-pad, ale analogy jsou uplne oukej funkci i rozlozenim, takze na ds, batmany a podobny hry pohoda)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    DOCKINEZ: mam ho 3+ let, hazu s nim o zem, pujcuju ho lidem, co ovladac v zivote nedrzeli a je jak novej, muzu ejn doporucit
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: imho jo, nevim co ostatní, ale já s ním měl dobrý zkušenosti + je to asi nejnativnější ovladač, který můžeš na hraní mít
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To vypada dobre, pujdu do nej.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Oukej, takze pro sichr verzi s káblem, ok?

Microsoft XBOX 360 Controller Black | Alza.cz
    http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-controller-black-d395791.htm
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: tak asi ovladač pro xbox
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hm, tak to by mne urcite nefungovalo (spatna karma, nebylo by to poprvy), rad bych ovladac nativne pro widle.
    SUMI
    SUMI --- ---
    DOCKINEZ: ano, better DS3 tool + PS 3 ikonky ve hře, šlape to jako hodinky (vibrace, pokud máš bluetooth adaptér, tak i bezdrát)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    SUMI: na PC?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam