• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: ok ok :D dam tomu este sanci.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: na dsku to je blbost...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Jak muze nekdo hrad Dark Souls ! Vzdyt se tam porad umira !
    Armored Core je to same, lepis hodinu mecha do mise aby jsi zjistil ze na konci kam jsi se doted nemohl dostat je Boss , kterej ma maximalni moznou odolnost na zbrane, co jsi si sebou sebral !

Je to hodne o taktizovani, nevystrkovani se pred sniper kanonama, manevrovani a fail byva potrestam odmenou v minusech tisicu ze tveho konta ...

Stejne jako v Dark Soulech je kontraproduktivni mlatit Fire Sage prez palici Mecem z Pavouci " I'd Hit that " Lady , tady je ten system velice podobny.

Pudruji te Turrety haldama konvencnich naboju ? Vem si Reinforced Plate prave proti nim ktery je rozrazi a nestane se ti vic , nez ze ti oloupou barvu ! Pak prilitne velka plasmova koule a tvuj plat je k nicemu a ty jsi ztratil hlavu, doslova , game over ):

Autotarget je vec pro sraby ! Jako v Dark Souls ! Real men netargetuji !
    V AC se to dela targetovacima modulama , ktere maji ruznou rychlost, uhel zaberu a cas potrebny na weapon lock, a tohle neni Couter Strike kde Magnumem muzes ostrelovat ...

Pfffff, slysite jej ? Pry Auto Targeting !

_KOFILA_: FF XII ? Vaan + Penelo ? To jsem hral na Nintendu DS ! PS2 verze me nejak totalne obesla.
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: tyve kondiku ty a ty tvoje hry, si me navnadil na ten Armored Core V Day, ze sem tu serii nikdy poradne nehral a teda... tebe to fakt bavi jo? :D za a) to je neskutecne hnusny, za b) sem asi nekde minul autotarget, protoze bez toho nerozumim, jak to nekdo muze vubec hrat.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: hm... Taky dobry;) Jeste Ni No Kuni na Vitu a beru ji;)
    Myslel jsem dil 12, ten s gambitama a systemem z vagrant story...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Mas pravdu bude to i pro kapsy.

On 19 March, finally it was confirmed that the PS3 version of the game would also include its sequel X-2, and that it will also be remastered in HD. It will be the International+Last Mission version that will be remastered. The two HD remastered games for the PS3 will be released under the title Final Fantasy X | X-2 HD Remaster. However, the two games will be sold separately on PlayStation Vita. Square Enix launched an official website for the two HD remastered titles in March 2013.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: s FF X mam spojene moc hezke vzpominky ze studii :) To je pro me Must Buy. A jelikoz ten Remaster je vzdy takovej divnej, nejak me to nevzrusuje, filmecky byly stejne super i na PS2

A je to X a X-2 za nejakych 900 ? To je z meho pohledu pri cene 450 Kc za hru cena budget titulu z PSN storu.

Ja bych klidne i Violet Souls do kapsy na PSP nebo Vitu, hned by ta konzole mela pro me smysl. Nebo Princess simulator po vzoru Dark Souls, kazdy den te muze zabit neco noveho ... EPIC
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tu desítku jsem tak nějak dělal že nevidím... stojí to za to na velké konzoli? není to spíš do kapsy?
    dal bych si FFXII... v kapse... .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: Ja mam taky velky oci, na konzoli poradne nemam cas a az ted jsem se donutil vubec zjistovat cokoliv o Dark Soulech 2. Ty jsou tutovka, nic mi nedokaze zvednout krevni tlak tak rychle jako Dark Souls Serie, a pripadna konverzace s nekterym se znamych, kdyz maji svoje plodne dny. To bych je prihazoval pod Nita at si je prezije na novej plast.

Datadisk na Diablo me Laka taky , pak ty Earth Defense 2025 lakaji rozhodne stejne, 2017ka byla bozi a hlavne split screen jatka ... no a jak rikam , na Final Fantasy jsem zavislej ...

Prdele mesic
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: xzone 100%, jrc možná taky :)..já původně chtěl kupovat datadisk na diablo, titanfall a ds 2, nakonec jsem koupil jen ds 2 :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: To plati pro JRC nebo XZONE ? Zacinam v tom mit decetni salat a uz tak napinam svuj Gaming Budget uplne silene.

FF XIII : LR MUST HAVE
    FF X & FF X-2 HD MUST HAVE
    DS 2 MUST HAVE ...

Ach jo :/
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: Aha, tak prej nakonec budu mít taky stýlbůk..:D "Předobjednejte si hru včas a získejte ji v Limitované edici za cenu běžné. Nabídka je kusově omezená. V Limitované edici najdete navíc: steelbook a soundtrack CD."
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Wait, my nekupovali na Xzone ale v JRC.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Yup, byl jsem u toho kdyz to kupoval a strasne jsem se chlamal.
    SUMI: Ja mam rad Steelboxy. Takze vzdy radsi kupuju ten misto obyc. Collectorky fakt jen ve vyjimecnych pripadech. Ale FF XIII-3 Collectorku v CR nevidim , takze mam smolika a budu muset koupit plastokrabicku :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    koukám že bimbas v xzone vykoupil všechny collectors pro ps3...
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: já nakonec koupím obyč krabičku, nějak se mi nechce tolik investovat do věcí, který vlastně nevyužiju :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja mozna nebudu likvidovat koleguv Stock of Collectors Edition a koupim si Obyc Steelbox protoze chci pristi patek kupovat Final Fantasy XIII : Lightning returns , bohuzel jsem jeste vetsi junkie do FF nez do DS :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Cometh Soon! .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem si z nostalgie zapnul Viktorku (dex build na lvl 50) a otevřel datadisk... Inu, nemohu se dočkat druhého dílu. Protože co si budeme povídat, je to fajn hra, ale člověk ji tak nějak zná nazpamět :)

Tak si asi objednám tu colectorku na xzone .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ja jen nesmim udelat chybu jako v pripade Dark Souls a to ze jsem si koupil sice tady ale US verzi (byla taky o par dnu drive)... Vyvolavani hracu casto vypadavalo :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    A nebo tady bude halda requestu na Co-op :))

NEMUZU ZABIT MIRROR KNIGHTA , HELP PLZ atp ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: spoilovat se asi bude, ale jak pise Kondik, prevazne veci, nasel jsem super sekeru, ale potrebuji na ni STRENGHT 65 :) Nebo mam novej oblecek, ale vazi 86kg i se suspenzorem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam