• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: já nakonec koupím obyč krabičku, nějak se mi nechce tolik investovat do věcí, který vlastně nevyužiju :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja mozna nebudu likvidovat koleguv Stock of Collectors Edition a koupim si Obyc Steelbox protoze chci pristi patek kupovat Final Fantasy XIII : Lightning returns , bohuzel jsem jeste vetsi junkie do FF nez do DS :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Cometh Soon! .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak jsem si z nostalgie zapnul Viktorku (dex build na lvl 50) a otevřel datadisk... Inu, nemohu se dočkat druhého dílu. Protože co si budeme povídat, je to fajn hra, ale člověk ji tak nějak zná nazpamět :)

Tak si asi objednám tu colectorku na xzone .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ja jen nesmim udelat chybu jako v pripade Dark Souls a to ze jsem si koupil sice tady ale US verzi (byla taky o par dnu drive)... Vyvolavani hracu casto vypadavalo :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    A nebo tady bude halda requestu na Co-op :))

NEMUZU ZABIT MIRROR KNIGHTA , HELP PLZ atp ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    NJORL: spoilovat se asi bude, ale jak pise Kondik, prevazne veci, nasel jsem super sekeru, ale potrebuji na ni STRENGHT 65 :) Nebo mam novej oblecek, ale vazi 86kg i se suspenzorem :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak ja bych pocital ze minimalne na zacatku se lidi budou chtit podelit o prvni archivementy, a ted nemyslim ty virtualni merrit badge co blikaji v rohu ale regulerne jak duelistou vyndali houbu z pekace, vykostili zelvu kopim atd atd.

Nepocitam ale ze by se tady spoiloval pribeh, ten byva lidem dost sumak.

A neni duvod unbookovat, je to otazka Willpoweru :) !
    NJORL
    NJORL --- ---
    mam chut si tento klub unbooknout a jet uplne na slepo bez zadnej rad. bude se tady spoilovat?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KONDIK: Nejsou to 2 rozdílný věci? :P
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Takze prilejeme do ohne pro ty co si to nechteji koupit a nenavidi me.

Dark Souls 2 Cursed Official Trailer
    http://www.youtube.com/watch?v=99PQesKmbl8
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Oh ? To je novinka tohle mi nikdo nikdy nerekl ... oh wait tohle slysim kazdy den :))
    Ja to nechavam na Bimbasovi , jedna Collectorka mu z objednavky prchne, cena za pohodlne objednani registrovanym uctem.

Tj zivot.
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: ok, díky za info, vrátím se tam po bed of chaos teda :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JOPS: A hele, PS2 ovladac mam, tak to se po tom mrknu. Diky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SUMI: Clovece teď jsem řešil to samé a mam pocit, že se mi v Duke Archive objevila až po zabití bosse v Demon Ruins
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    predobjednal jsem 8 kolektorek z JRC a zaplatil. Tak jsem zvedavy jestli to dodaji. Prodam to pak Japoncum ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Ne! NE! NE! Nebudu sem chodit, jinak to prostě nevydržím než DS vyjde! ;)
    SUMI
    SUMI --- ---
    Mám takovej menší problém, nevím co jsem udělal, ale nespawnuje se mi crystal golem se sieglindou..:( siegmayer je teď ve firelink shrine a říká, že za chvíli vyrazí dolů (blightown->demon ruins], ale sieglinda se mi prostě za dukes archives nespawne..nevíte někdo co s tím? zbývá mi domastit akorát demon ruins, oolacile, gwyndollin a gwyna
    SUMI
    SUMI --- ---
    JOPS: to by ti včas napsali a nabídli ti alternativy, xzone je celkem fér
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam