• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tesite se?:) Jednicka byla FTW

Sacred 3 - Official Announcement Trailer [EU]
    http://www.youtube.com/watch?v=id2OXORt82g
    EZEE
    EZEE --- ---
    Dark Souls 2 má první recenzi, dopadl podle očekávání - NOVINKA - KONZOLISTA.cz
    http://konzolista.tiscali.cz/...cle?link=dark-souls-2-ma-prvni-recenzi-dopadl-podle-ocekavani-178625
    NJORL
    NJORL --- ---
    KONDIK: ja chci taky prosim :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nituv covenant jsem mel po Solairovi asi nejradsi, Solaire ma blesky ale chce miracle a jeden build jsem mel pure STR VIT END , a musim rict ze Greatshield of Artorias + Gravelord Sword +5 a Sword Dance umi v PVP nechuten potrapit jestli nenarazis na trottla co spamuje Wrath of the Gods donekonecna.

BIMBAS: Az me oslovi dostatecne velka skupina ze chce byt ucena , tak si udelam zbrojny pas a zacnu lidi legalne strilet.

BIMBAS: Na NG+ vidim problem opet jen ve 4 kralech, maji totiz 4x tolik HP na model a tvuj dmg se tak max zdvojnasobi ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja si taky troufam, tvrdit a myslim, ze my tady vsichni jsme schopni ted naprosteho nooba, co to poprve zacina hrat navigovat az k finalnimu bossovi po telefonu a ani se u toho moc nezapotit :)

A jedine co me na te hre sere, ze jsem se nedostal nikdy k brneni "Dark Armour"....
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    KONDIK: mel by jsi to za prachy nekde školit :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Vrchní nekromant PW šel na NG+ do 5ti minut k zemi :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja jsem se dokopal k tomu dark souls konecne dohrat. Mel jsem to rozehrané tolikrát, ale vzdycky jsem nekde pred koncem usnul na vavřínech. Ted jsem mel dex build a brneni jsem temer nepotreboval. Stejne jsem behal bud v tom ninjovi nebo paint guardianovi. Ke konci teda i v Orsteinovi, protoze jsem v tom dokazal hazet salta. Nicmene bal jsem se poslednich 4 bossu a naprosta pohoda. Silver knight spear +5 resil vse. Je holy takze Nito plakal. Dohral jsem to na 92 lvl. A vetsi problem byla vzdycky cesta nez boss. Jenom 4 kralove me potrapili. Nicmene power within jsem pouzil poprve v zivote a neni to tak hloupy spell :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Hmm ja se k tomu dostal jako slepej k houslim, videl jsem na Yutubu video, zrovna jsem si koupil svezi PS3 kvuli Battlefieldu 1942 koupil jsem Demon Souls a ja mam velice rad RPG z pohledu " Tomb Raider " s moznosti bloku, mam rad stity a 2H zbrane. A realisticke brneni, protoze jsem zvyklej z J-RPG na prehnane brneni a extremni magii ale ten combat system a RPG elementy proste muzu donekonecna.

No a jelikoz jsem velice carefull a chodil jsem do kazde mistnosti se stitem v ruce a pred sebou, tak ta hra byla pro me pomala ale ne narocna. Stit je bohuzel i v Dark a Demon soulech dost drsny negator vseho a staci mit dobrou staminu a jsi v klidu.

Takze jsem se proplechovkoval jak Dark tak Demon Soulama az do takove miry , ze jsem zjistil, ze o te hre uz vim relativne dost. Nikdy bych si nedovolikl tvrdit vse, ale bohuzel i pres nekolik mesicni hiatus a cekani na DS2 jsem proste byl schopnej navigovat X lidi z A do B , varovat je kde je co a kde je jakej item co jim bude sedet do buildu ...

Deprimujici
    NELLI
    NELLI --- ---
    JOPS: měl jsem to úplně stejně :)) taky jsem dva dny lezl do katakomb, než mi bylo taktně sděleno, že o patro vejš v hradu je to pro nooby přeci jenom mnohem přívětivější.

btw, DS2 nevychází pro všechny platformy ve stejnej den? PC bude standardně opožděný?
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja se tesim na ten zacatek, az k tomu sednu a zacnu zkoumat svet, hledat duse, brneni, zbrane, az vlezu nekam, kam jeste nemam lezt a dostanu tam strasne moc pres drzku. Potom udelam typickou vec, vratim se tam znova, nasadim sprint a budu doufat, ze cestou najdu neco cenneho nez me tam znova zabijou :))

zvysovani levelu, narazit na prvniho bosse, vztekat se jak malej jarda, ze me ten debil po 180 zabil. Zavolani si pomoc v podobe dalsiho hrace atd.. Prvni invader, atd... Podle toho videa, co jsi mi dal do zpravy, tak soubojovy system je stejny, takze tam snad ze zacatku nebudu tolik trpet :)

Nezapomenu, kdyz jsem poprve zapnul Dark Souls, s vypetim vsech sil zabil prvniho bosse, dostal se do firelink shrine a tam jsem se vydal smer Catacombs :) A tam jsem si rikal u tech prvnich 4 kostlivcu, ze jsem cetl, ze tam budu fakt casto umirat, ale ze az tak casto, to jsem necekal. Volam kolegovi z prace, kterej to taky zrovna koupil a rikam mu ze mam tenhle problem. A on na me, kde to kurva ses ? Ja rikam, no porad na zacatku, zabijeji me kostlivci... A on, ze jeste zadneho nepotkal, ze je v hradu a ze asi jsem sel jinam... :) Tak me po telefonu navedl smer Undead Burg a hned se hralo lip :))

A vcera jsem se dostal s magem na level 200 :) u Inteligence mam lvl 99, takze parada, ted prochazim svetem jak zkuseny mag a nic me nerozhodi :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Kdyz jsem byl velky WOW hrac tak jsem si bral vzdy na den po launchi dovolenou ( velky hrac se nerovna debil co na launchi sedi 8 hod v queue a breci ) a standartne jsem den predim delal nakup stylem - 3 Lahve dobreho Likeru , 6 Lahvi perlive Mineralky, 6 Monstru , 6 kusu jakehokoliv jidla co nevyzaduje pripravu, tzn bagety, sendvice, plnene tasticky nejakou chemii , 100m rolku kapesniku , nejpohodlnejsi kalhoty a v moment X v den D jsem se usadil k PC , pustil si na TV nejakej serial nebo maraton jako podmaz , vypnul telefony a ....

Myslim si, ze Dark Souls ale globalne moc dobre "na jeden nadech "hrat nejde, protoze clovek se stejne musi prez nektere pasaze slozite prokousavat a ne kazdy zastupce lidske rasy ma na tohle nervy, takze 1st Day Playthrough je v tomhle pripade skoro jako darovat 5L krve, myslis to dobre ale je to smrtelne pro tebe :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    koukam, ze 14.3. je patek, tak to si uz jdu planovat dovolenou. Zajedu si do JRC, kdyz budou mit Collectorku, beru Collectorku a pres vikend me nikdo neuvidi :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Posilam, jestli se poslintas v praci tak si nechod stezovat !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak mi klidne posli zacatek :) za mesic to tu stejne bude jeden velky spam :) ja uz se taaaaaakhle tesim :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nekaz to tady nekterym co o tom nechteji vedet nic :) ! Jak to vypada na zacatku ti muzu sharnout prez soukromou spravu. Jinak si myslim ze to bude naprosto ultimatni gamesa, prtooze vyresili vetsinu velkych much Dark Soulu a Demon Soulu a zmrzacili minimum veci, takze je pomer veci opravenych k lepsimu versus rozesranych veci k horsimu v prospech te pozitivni stranky.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: jeje, ze by tam zase byl Nito ? a Firelink Shrine asi taky co ? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Dark Souls II - PS3/X360/PC - Hollow Lullaby (English Trailer)
    http://www.youtube.com/watch?v=YIVAmgEXvLI
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak dneska jsem u Bed of Chaos málem porodil, spadl jsem do díry a po respawnu jsem zapomněl přehodit prsten a uhořel jsem v lávě..:D Všechny ušetřený duše fuč! :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ja uz se vidim jak to kupuju na PSN digitalne protoze jsem linej si to skocit predobjednat :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam