KONDIK: ja se tesim na ten zacatek, az k tomu sednu a zacnu zkoumat svet, hledat duse, brneni, zbrane, az vlezu nekam, kam jeste nemam lezt a dostanu tam strasne moc pres drzku. Potom udelam typickou vec, vratim se tam znova, nasadim sprint a budu doufat, ze cestou najdu neco cenneho nez me tam znova zabijou :))
zvysovani levelu, narazit na prvniho bosse, vztekat se jak malej jarda, ze me ten debil po 180 zabil. Zavolani si pomoc v podobe dalsiho hrace atd.. Prvni invader, atd... Podle toho videa, co jsi mi dal do zpravy, tak soubojovy system je stejny, takze tam snad ze zacatku nebudu tolik trpet :)
Nezapomenu, kdyz jsem poprve zapnul Dark Souls, s vypetim vsech sil zabil prvniho bosse, dostal se do firelink shrine a tam jsem se vydal smer Catacombs :) A tam jsem si rikal u tech prvnich 4 kostlivcu, ze jsem cetl, ze tam budu fakt casto umirat, ale ze az tak casto, to jsem necekal. Volam kolegovi z prace, kterej to taky zrovna koupil a rikam mu ze mam tenhle problem. A on na me, kde to kurva ses ? Ja rikam, no porad na zacatku, zabijeji me kostlivci... A on, ze jeste zadneho nepotkal, ze je v hradu a ze asi jsem sel jinam... :) Tak me po telefonu navedl smer Undead Burg a hned se hralo lip :))
A vcera jsem se dostal s magem na level 200 :) u Inteligence mam lvl 99, takze parada, ted prochazim svetem jak zkuseny mag a nic me nerozhodi :)