• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Ja taky tou dobou uz vsechny bosse kosil jak na bezicim pase, ctyri krale jsem odtankoval a ani jsem se nezapotil, ale Gwyna jsem dal snad na desaty pokus...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A nejslabší Boss mi vždycky přišla Prisscila
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    JOPS: Problém jsou ty jeho naváděný střely, vždycky se jim blbě uhybalo, ale dneska ho dám
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: ten mě taky sral :-) problém je, že když si ho locknes tak se strašně blbe obíhá... Pak to je sranda :-)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    BELIEVER: tak to asi moc ctu navody, kdyz sem k nemu dorazil, byl sem uz tak mocnej, ze sem ho sesmazil a neudelal mi nic:( tesim se na II!
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    STRANGERD: Já jsem se s Gwynem celkem natrápil, víc mi dal zabrat snad jen ten démon, co je pod dlažbou v Undead Asylum.
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: no prave, nedela nic a casem si sedne a necha se znicit... co jsem tak cetl po internetech, tak je obecne povazovanej za nejslabsiho bosse a skoro by se mi chtelo souhlasit - nebejt gwyna, to bylo fakt zklamani:(
    JOPS
    JOPS --- ---
    STRANGERD: tam je dulezitej stit proti magii, ale bud ho trefis na dalku, nebo pockas az prileti na hranu mostu a jebnes ho "necim, co mas zrovna v ruce" :)
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    JOPS: ono tak nak s kymkoliv, ten boss je retardovanej...
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: uh, s magem nedat baterflaje je do dost divny :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já si vytvořil na PvP postavu se Soldier armor na max,Shield of Artorias a Black knight sword...a samo vymaxoval endurance takže vetšina je překvapená rychlostí,,,,.melee si neškrtnou pokud se soustředim a magové tak 1:1...backstab to jistí případně.Mág zatim dobrý...ale už sem třikrát za sebou nedal Butterfláje...(
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tak neboj, uz jsem byl prekvapen, kdyz jsem s Moonlight Greatswordem jebal do typka a ono mu to sezralo pokazde kolem 35 dmg.... to jsem fakt byl nasranej :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mno opatrne, me invadoval kouzelnik u kocky v lese a byl krapinek vyndanej kdyz jsem mu jeho kouzla odfukoval wrath of the gods a pak dostal 2H do lebky a kdyz prchal bleskem do zad ... neprecenovat kouzla :) !
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ja nejsem hacker, ale mam rad, kdyz se nejakej ťunťa invadne, ja vyndam
    Tin Crystallization Catalyst tam nabitej Crystal Soul Spear a staci se jednou trefit (plus mam na hlave ty ouska od Dust, sice vypadam jako kokot nejvetsi, ale ucel sveti prostredky :) ). A to je damage jako krava :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Mirror Knighta na tebe ty hackere hernich mechanik !
    JOPS
    JOPS --- ---
    FRIZER: kouzelnik je kurva silnej :) vsechno per do inteligence a vsechno bude padat jak svestky. Az ziskas od Logana Crystal Soul Spear, tak to je potom chrochtani :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Já Darkwraith získal, nicméně jít hned po OaS na 4 kings je asi nejtěžší čím jsem prošel, nenabrat pomocníka a Beatrici tak si asi neškrtnu....nicméně po čase PvP stejně omrzí....teď jsem asi na desáté hře rozjel Sorcerera abych si ukrátil čekání a jsem zvědav, na kouzla obvykle nehraju....jeden tip nicméně, jak si spousta lidí stěžuje na Artoriase tak s Great Shield of Artorias si ani jednou neškrtl...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: To by mozna stalo za to kontaktovat mail : jicc@ph.mofa.go.jp nebo fyzicky zajit na Hellichovu, Praha 1 a zkusit si tam nekoho ulovit kdo by to zorganizoval. Obcas tam pobiha i nejakej cesky rozumici tvor.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale jo, chapu te. Nicmene to je pro zboží Z Japonska do světa. Já potřebuju dostat ty kolektorky DO Japonska ;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Japonsky web v anglictine = automaticky International Shipping , kdyby to bylo Japan only, bylo by to pouze v japonstine. Japonci jsou na tohle svine.

Shipping & Handling Charges | Help | JSHOPPRS.com
    http://www.jshoppers.com/static.asp?page=/guide%2Feg%2Fhelp%2Fhaisou%2Findex.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam