JOPS: Hmm ja se k tomu dostal jako slepej k houslim, videl jsem na Yutubu video, zrovna jsem si koupil svezi PS3 kvuli Battlefieldu 1942 koupil jsem Demon Souls a ja mam velice rad RPG z pohledu " Tomb Raider " s moznosti bloku, mam rad stity a 2H zbrane. A realisticke brneni, protoze jsem zvyklej z J-RPG na prehnane brneni a extremni magii ale ten combat system a RPG elementy proste muzu donekonecna.
No a jelikoz jsem velice carefull a chodil jsem do kazde mistnosti se stitem v ruce a pred sebou, tak ta hra byla pro me pomala ale ne narocna. Stit je bohuzel i v Dark a Demon soulech dost drsny negator vseho a staci mit dobrou staminu a jsi v klidu.
Takze jsem se proplechovkoval jak Dark tak Demon Soulama az do takove miry , ze jsem zjistil, ze o te hre uz vim relativne dost. Nikdy bych si nedovolikl tvrdit vse, ale bohuzel i pres nekolik mesicni hiatus a cekani na DS2 jsem proste byl schopnej navigovat X lidi z A do B , varovat je kde je co a kde je jakej item co jim bude sedet do buildu ...
Deprimujici