• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    co me na Dark Souls jeste fascinuje, tak je Undead Parish a jeho zvon. Mne se strasne libi, kdyz tam clovek pribehne, tak zvon je slyset kazdou chvili. Ale asi rok to trvalo, nez mi doslo, ze to zazvoni pokazde, kdyz nekdo skutecne na zvon zazvoni :) Ja to poznal, kdyz jsem videl lezl nahoru, co jsem porazil Gargoyoly (snad jsem to napsal dobre :) ) a videl jsem, jak kousek predemnou nekdo taky bezi (ta bila pruhledna postavicka) a on dobehl tesne predemnou a zazvonil, tak jsem ten jeho zvon slysel :) a pak jsem si zazvonil i ja :) ta hra je fakt promakla do takovejch blbosti az to potesi
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Tady mas hadr a vytri po sobe, strikas vic nez ja ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ja se taaaaaakhle tesim :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Making Dark Souls 2 - Part 1: Back Through the Fog - IGN Video
    http://www.ign.com/videos/2014/02/24/making-dark-souls-2-part-1-back-through-the-fog
    JOPS
    JOPS --- ---
    BELIEVER: tak on capra demon neni nastestny nutny pro dokonceni hry, k nemu se muzes vratit pozdeji. Samozrejme podminka je mit Master Key.

A pokud muzu poradit, jakmile tam vlezes, zkus utect na schody co jsou vlevo a dostat se na rimsu. A pak se modlit no :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Wizzard je na zacatek docela peklo prave kvuli Cockblocku ala Kapr Demon , a proto je mozna daleko lepsi si prizvat na nej proste hrace.
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    rskavkou jsem myslel prskavku, tedy mága
    BELIEVER
    BELIEVER --- ---
    Já jsem si rozjel rskavku a mám neuvěřitelný problém s Capra Demonem. Ještě se mi nepodařilo ani zabít oba čokly, vždycky příjde stunlock a řacha od Capry, a prostě nemám dost endurance, abych to štítem pochytal.... Asi musím dofarmit a nabrat nějaká mocnější kouzla.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Onsteina sem včera dal poprvý, vždycky to nějak sklouzlo na Smougha, takže se ted prohlížim v jeho helmě neustále
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    nemate nejakou poradnej wallpaper do mobilu ? :) Potrebuju, aby to bylo ve full hd a hlavne na vysku :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Nejakej zabavnej offtopic castecne povolime kdyz jej vyvazis necim SOULS :)
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Ještě OK, nebo už moc OT?
    Prepare to Defuse - CS:GO Lore
    https://www.youtube.com/watch?v=z6c7zQXZbCM&feature=youtube_gdata_player
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    EZEE: i dvojka byla dobra, akorat si clovek musi na ty nemecky rpg zvyknout :) (ocenoval sem klasicky heavy metal jako doprovod) to stejny drakensang nez z toho udelali browserovou zhovadilost. Je to echt hnusny, barevny a presaturovany, ale vcelku precizni, az se to cloveku zacne casem libit. Pristup inkvizitora ke kvesteni a hlasky typu "mel bys byt rad, ze ti vubec pomaham" nebo "kdyz je pro tebe takova hovadina dulezita", na Nemce to bylo az prekvapive vtipny mistama: Books, Cows and Virgins etc. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    LOVE_DALI: tak se správným uskakováním jsou lehcí všichni že :D Třeba Nita jsme s kamošem běželi 2x, (pro každého jednou) a pokaždý šel dobře. Ono to silver knight kopí +5 taky neni špatný. Je svatý v základu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    na motyla funguje i pyromancy. Kupodivu firebally na nej dosahnou, takze i to by nemel byt problem.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    BIMBAS: Motýl je snad jeden s nejlehčích bossů. chce se to jenom naučit správně uskakovat. A motýl a kosa +5 na 2 sednutí a není co řešit..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Motýl s dexovym charakterem nic moc. Asi jsem byl na nizkym lvlu jeste. Musel si sednout asi 3x. Lukem sel dobre, ale v tu dobu jsem nemel jeste xxx sipů. Nejslabsi mi taky prisla Priscila a Pinweel nebo jak se jmenuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam