• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    SUMI: LEVOU ZADNI!
    SUMI
    SUMI --- ---
    Tak jsem se konečně dokopal k Demons Souls, do DS2 to asi nestihnu dohrát co? :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: vidim to spis na Dead Nation pro PS4 a pak na rok PS4 odlozim a budu hrat DS2 :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: ten stres pri prvnim utoku na me :) S vypetim vsech sil jsem ho udolal a pak tyden na to jsem se docetl, ze to je NPC..... to me fakt dozralo :)
    SUMI
    SUMI --- ---
    KONDIK: po south parku taky dost pokukuju, ale asi počkám na slevu :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ano, V patek se kupuje South Park the Stick of Truth , Pak nekdy ve stredu FF XIII-3 no a v Patek se bere den volna :))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak už dáme nějaký trhací kalendář ne? už se to blíží...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    !! SPOILER !!

Obrazek Dark Souls 2 Collectorky

!! SPOILER !!

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/a5dzW7r_700b.jpg
    STRANGERD
    STRANGERD --- ---
    tjo ted mi doslo, ze tim, ze jen pc, tak musim unbook... tak cya v kvetnu, uzijte si to.)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    ta hra je fakt svinska... dostal jsem se klasicky k Nitovi.... Pokazdy me ta kurva zabila az jsem se nasral a vypnul to a rekl si, ze uz to do dvojky proste nepustim. No a druhej den si rikam, to by bylo, abych ho nedal.... Prisel jsem, a na prvni pokus zdechnul.

To samy pak bylo s Chaos of Bed. Pribehl jsem tam asi po 20 az jsem se zase nasral a vypnul to, ale za pul hodiny mi to nedalo a bum prask, pohoda. Nechapu to :)

Uz se na tom hosi blizi :) v patek uz mam zamluvene volno :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: Ja myslim ze to fanousci delaji naschval. Spocitaji si to, parkrat vyzkousi a sup do gifu;)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: No, tohle asi zamrzi :) Ale kdo leze k bossum s 1/3 HP si koleduje o HAX
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Legends of Lordran: Mega Man Edition
    http://www.youtube.com/watch?v=z_LtgwVKhZA
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam