• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: já jsem teď u pizzy, ještě jsem nainstaloval :-) ale do pul hodiny to přijde :-)
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    _KOFILA_: Presne tak funguje to "lokalne" u konkretniho ohniste. Nepratele maji omezeny pocet respawnu na konkretni obtiznost, takze uz nejde farmit souls v jedne lokaci do aleluja.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: U druheho kovare :))

_KOFILA_: Zveda to permanetne obtiznost o jeden stupen, permanetne. V NG to udela z lokace kolem ohne NG+ , ale kdyz clovek skoci do NG+ , kolem ohniste bude vse NG++
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    když jsem od toho odcházel jobs instaloval :)
    skákal z offlinu do onlinu a zpět.. tak jsem zvědav co tu napíše až se probere do reality .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a ještě jedna otázka:
    vykoupil jsem u kováře všechny titanite shardy... kde berete další?
    vždy v souls jste mohli nekonečně kupovat, ted měl jen deset kousků :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: jo to je tak všude... mě se to stalo i v lese padlých obrů...
    na začátku pár šušňů nepřátelskejch už vedle žebříku a když jsem zabíjel Posledního Obra běžel jsem až ke katapultům bez nepřátel :(

ještě k tomu ohništi: Na začátku jako gift si můžete vybrat Bonfire Ascetic a to je ta věc co udělá silnější nepřátelé u daného ohniště. Zajímalo by mě jestli jste už někdo použil. Jestli se obnoví i boss lokace a je těžší... Jinými slovy vypadá to že to simuluje ng+ lokálně v rámci jednoho ohniště .)
    a abych se vrátil na začátek příspěvku – možná to i vrátí ty mizející nepřátelé .)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Vsiml jsem si ze jak postupne vrazdis bosse te lokace mizi nektere potvurky ... nevim jestli je to ficura nebo bug ... Jak chodim farmit ty velke knechty ke katedrale tak jich tam ted mam uz jen pulku ... MYCH 400 SOULU !
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: takže už si přisypal? spolu s tou ligou šampionů to musí být žůžo .)

a jak je možné že nepřátelé mizí? od ohniště po smrti nebo po vrácení a další cestě se ty na začátku neobjevují :(
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LOVE_DALI: SRRRRRABE :)
    LLGHOSTLL: Ano, to prisypavatko do ohne je vazne bomba, a ten covenant to jeste dozdobi. Da se z toho udelat ucinna aplikace na leceni stresu.

Jinak Fotka v lepsi kvalite. http://1drv.ms/1iIlVYK

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už jste někdo objevil tu věc co po spálí v bonfiru a nepřátelé jsou silnější?
    proto jsou u těch lokací při warpu ty jedničky .)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LOVE_DALI: Obtížnost bych neřešil, dá se to pěkně ztížit. Spíš ten design. S čáryfukem je to fakt dost lehký oproti předchozím. A pro lidi co mají najeté hodiny v souls to musí být brnkačka.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Tak třeba to potom opatchujou, aby to bylo těžší ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: tak jasně, za zahrání to rozhodně stojí... akorát se bojím že tu budu hořekovat že pánové Tomohiro Shibuya a Yui Tanimura to jaksi splácali bez toho tahu na bránu co měl Hidetaka Miyazaki v souls před tím...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Tak stejně si to koupím aj tak nebo tak, jenom mě teď sere jedna věc. moje PS3 je u bejvalý a mě se tam vůbe nechce.. A nebo počkat na PC, ale to asi nevydržím..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: Bohuzel ano...
    A ten level design teda taky zadna hitparada...
    S prskavkou to musi byt v tech prazdnych rozlehlych lokacich jeste vic nez easy...

Co je jeste vic nez easy?
    Ach jo...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    BIMBAS: Za poplatek muzu snest dolu neco co se vzdalene podoba fotaku ne kamenne desce a trpajzlikovi v optice.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Musim rict ze obe plechovky, jak ruzove tak stribrna byly trapne ukrouzitelne, machali vedle a ja je mlatil do strany, rinse and repeat, hotovo za 40 sec kazdej, Mace +3 a Knight shield
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    fotak na telefonu strasny, ale pro pobaveni staci :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Podle vašich komentů to zatím vypadá, že je to easy(er)?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ty dva bossove v heidi janku vezi teda slabota...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam