• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Musim rict ze obe plechovky, jak ruzove tak stribrna byly trapne ukrouzitelne, machali vedle a ja je mlatil do strany, rinse and repeat, hotovo za 40 sec kazdej, Mace +3 a Knight shield
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    fotak na telefonu strasny, ale pro pobaveni staci :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Podle vašich komentů to zatím vypadá, že je to easy(er)?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Ty dva bossove v heidi janku vezi teda slabota...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    ZER mrdko, mohlo mi dojit , ze Ripposte is back ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Me to hlasilo ze DS2 servery jsou jeste down takze jsem doted sel offline , a zatim pouze zeru male panenky, kdyz se dostanu na 50% HP abych mel zase 100% HP :))

FRIZER: Prave ze mam Longsword +3 ale ten primej stab mi proste chybi , jeste pozoruju ze na konzervy v jezernem komplexu daleko vic funguje palcat, tak zkusim vykopat na +3 i ten, predsi jen ma Bcko ze sily. Jinak prdel, dropnul my z nich ten plat , co nosi na sobe, rukavicky, a maji tolik DEFu jako zvysek obyc brneni dokupy :))

4 estusy ? Ja mam 2 na +1 mrzute ... necumim a nehledam asi dostatecne.

_KOFILA_: Me se ale zase ku prikladu libi koncept centralniho bodu ala demonsy , prostredi, slunecni svit, nejaka kocka v prazdne mistnosti te nemuze rozhodit predse ... to uz mi vic vadi ten treti kral co tam sedi na podlaze a cumi do zdi. Myslim is jinak ze FPS dostali pod kontrolou prave tim, ze tam neni hromada sracek po zdech a na podlaze, co kazi trosku atmosferu, ale me se vice libi mistnost se stolem a zidli nez mistnost ktera slouzi jako sklad IKEA
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Já zatím level 20 hraju sorcerera a je to dost lehký. Bílej rytíř piece of cake. Boss na první pokus. Uvidíme co dál. Ale připomíná to víc Demon's podle mě. Souhlasím s Kofilou, že architektura je dost o ničem. obdivuju zkratky a možnosti řešení. Nicméně mě to baví doufám, že vydržím.
    JOPS
    JOPS --- ---
    jak to tam vypada s humanitama, co invaderi, uz nejaci byli ? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Mě se hrozně líbí lokace No man´s Wharf...ta mě nadchla...plus je tam zajímavej trik jak si vypomoct v rámci celé lokace...

KONDIK: Longsword +3 a nestěžuju si, plus eagle shield to chce a 4 estusy, tak už je to pro mě snažší, ale začátky jsou vždycky peklo

Taky je potřeba dostat se do Mansion
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Tak 2 kousky hotovy... Lvl 33 a teda jako mirne zklamani uz ted. Bojovy system chapu proc je jinak, ale proc jsou skoro vsechny mistnosti stale dokola stejny obdelniky, bez nejake atmosfery, to nechapu... Kocka na stole je vrchol... To jsem si pripadal jak v prazdnem prdicim Fable. Prijde mi jak kdyby hra nemela jasny styl nebo nekoho kdo by tomu styl vtisknul. Myslim po strance architektonicke. Pamatujete na Deamons a Boletariu? Toto je slabej odvar. Ty jednolite textury v tunelech, prazdno, uf. To mi trochu nevoni... Klidne bych ty textury a svetlo ozelil, stejne to je vsechno presviceny jak pejskovo varle, ale proc se to vsechno tak dlouze nahrava?

Jinak chvalim system Lifegemu, pak podepises se bilym na zem a muzes behat kdekoli v levelu. Prvotni navsteva pocitadla vsech smrti spolu s vyhledem co me celou hru ceka nezapomenutelny zazitek. System umirani a ubirani HP az na polovinu fajn!

Na soudy brzo, uvidime po deseti kouscich...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Hmm ja nezabit ten jehelnicek v podzemi, tak jeste ted farmim plechovky v jezernim meste do chcipnuti. Takze lvl 30 a porad totalne levej, stve me ze mi u Longswordu sebrali stab a udelali z nej blbejsi Broadsword ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Já dal dneska tři bossy...ale je fakt že sem musel trochu farmit a když sem přišel asi o 20 000 duší tak jsem byl trochu zoufalej....zatim čim dál lepší....myslim že už sem se dostal z počátečního marastu....zatim level 41 z Deprived
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Ah tak
    Prvni Boss down, narazil jsem na dalsi dva bohuzel k jednomu dojdu skoro mrtvej a druhej mi hodne ochotne plive do usmevu ... asi jsem fakt uplne levej po 3/4 roce nehrani ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Klesla oproti tomu covenantu ve kterym sem byl...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Ty vole, ja jsem desne rezavej a nemotornej ...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Nevim, nemuzu rict na zacatku ze by klesla, kazdopadne si vsimam jak tezkopadne se clovek muze vytahnout rollem z vlastniho machnuti ... nemuze. Ale prijde mi, ze kluci delaji daleko vetsi bordel plosne, a jsem trefeny mecem, ktery padl pul metru odeme za plnou dmg ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Hmmm...tak obtížnost znatelně klesla
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Zas toilk mozností tam neni ne...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Covenanti prekvapily....vcera sem se hned k jednem pridal...a nekolik hodin hral a docela chcipal a pak jsem se docetl ze tento covenant je hlavne pro hard core hráče a že stěžuje obtížnost, dneska vystoupim a doufam ze bez postihu...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Sedim doma, sedim u character creation pod znamou "CURSE OF AN RPG PLAYER CREATING CHARACTER" a nebudu hrat jeste nejblizsi hodinu nez to nebude mit pozadovany xicht :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam