• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Dam si pauzu uz me stali asi 30000 dusi
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Musis toho prvniho udolat na te platforme jinak smolik, dva naprimo s dostatkem staminy uz jdou udolat, hlavne jestli mas Lightning nebo Fire Sword , ja na ne sel palcatem, protoze nez jsem se k nim prokousal, zbylo mi z Fire Mece Fire Strouhatko
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Taky mám, ale 2x už me i s kaosema dali...jdu na třetí pokus
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Uklouzl jsem na hradbach a sesypal se k tomu :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: a kdes to kruci nabral já pobíhám v hábitu s helmičkou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Jedu tak nejak divne. Zabehnu se do lokace a trotlim tam a dokad mam aspon 2 estusy tak lezu do mlhy, a obcas to byva boss. Tohle byla trojka v Lost Bastille a dostal jsem se k nim nahodou, protoze jsem machl Fire Longswordem prez potvoru ta stala u sudu se strelnym prachem a udelalo to diru do zdi ... ale musim rict ze nemit na obe ten silenej Drangleic Heavy Armor a tezkej stit se 100% fyzickym resistem , tak jsem tam HODNE rychle placatej

http://1drv.ms/1iJrDtp
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: to už jsi nějak daleko.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak musim rict ze tri konzervy me fakt rozesmali, Smough a Ornstein hadr, ted jsou tri :D ale padli napoprve
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nasel jsem les hurá :-) :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    tož sem si dal červenou plechovku s kůzlama ale něco mě říká, že jsem tu moc brzo :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: jo tak :D pobavilo
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Cti : Nalezen v inventari ... takovej mrdnik az hruza
    Red eye a Blue eye orbu mam tkaove kvantum, ze premejsli, jak z nich uvarit gulasek ...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: To je divný, já je teda spoustel u vlezu k Giantovi a ok
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: red eye mám taky ale nefachají
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    LLGHOSTLL: Modrej taky...ale mám pár Red Eye orbů
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    FRIZER: jak invaduješ? pže mě stone svítí šedě jako že nemůžu použít. ani modrej, nějakej zádrhel nebo jsem debil?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    A ted nejákýho kouzelníčka, ale ten mě skoro dostal, ale vzpomnel sem si na kotoul...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    FRIZER: tak to ja si ti to nejdriv hezky v klidu projdu offline :) nemam rad, kdyz me nekdo rusi pri praci.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    Tož jsem vyměnil něco co jsem myslel že na něco bude za něco co nevím na co je :D good trade
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    online konecne jede, vsude krvavý skrvny, uz sem invejdnul a bakstabnul prvniho manika...:)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: nějak pozdě ne? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam