• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FRIZER: Klasika ne? ;)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pff...jsem ve studni a nejakej hrác me napad se dvema krysama....wtf
    NELLI
    NELLI --- ---
    LOVE_DALI: nejsi. Sice mám PS3, ale už se mi na tu dejchavičnou potvoru nechce nic novýho kupovat...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Kua jsem teda jedinej, co čeká na pc verzi?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: hardcore je ten victor's path co je v Majule taková mohyla. blue covenant by ti skutečně měl přivolat pomoc pokud seš invadnutej.

Kde berete ty očarovaný zbraně? já furt běhám se základem ale asi jsem podstatně na menším levelu nebo to prostě neumím :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak porad zapasim s hradbama.... ja uz tam promrdal (sry za to slovo, ale slusneji to rict uz nejde) TAKOVEJCH DUSI.

Z cele hry mam zatim porazeneho asi jednoho mini BOSSe. Toho jsem dal na prvnim levelu se zakrivenym mecem. Jako uvodni postavu jsem si vzal swordsmana :)

Nasel jsem u hradem fire longsword, tak jsem si ho ukoval na +2.... je to bida, je to bida :)
    EPICFAIL
    EPICFAIL --- ---
    JOPS: Modrej je ten co ti snad automaticky privola pomoc, pokud ses invadnutej, snad :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Ts ts nasel jsem titanite slab :-) geniální :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    Hoši, kterej je ten hardcore covenant.? Není to náhodou ten blue? :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Dam si pauzu uz me stali asi 30000 dusi
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jaký jsou ty nový souls, pořád pecka?
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    FRIZER: Musis toho prvniho udolat na te platforme jinak smolik, dva naprimo s dostatkem staminy uz jdou udolat, hlavne jestli mas Lightning nebo Fire Sword , ja na ne sel palcatem, protoze nez jsem se k nim prokousal, zbylo mi z Fire Mece Fire Strouhatko
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    KONDIK: Taky mám, ale 2x už me i s kaosema dali...jdu na třetí pokus
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Uklouzl jsem na hradbach a sesypal se k tomu :D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: a kdes to kruci nabral já pobíhám v hábitu s helmičkou
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Jedu tak nejak divne. Zabehnu se do lokace a trotlim tam a dokad mam aspon 2 estusy tak lezu do mlhy, a obcas to byva boss. Tohle byla trojka v Lost Bastille a dostal jsem se k nim nahodou, protoze jsem machl Fire Longswordem prez potvoru ta stala u sudu se strelnym prachem a udelalo to diru do zdi ... ale musim rict ze nemit na obe ten silenej Drangleic Heavy Armor a tezkej stit se 100% fyzickym resistem , tak jsem tam HODNE rychle placatej

http://1drv.ms/1iJrDtp
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: to už jsi nějak daleko.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Tak musim rict ze tri konzervy me fakt rozesmali, Smough a Ornstein hadr, ted jsou tri :D ale padli napoprve
    JOPS
    JOPS --- ---
    Nasel jsem les hurá :-) :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    tož sem si dal červenou plechovku s kůzlama ale něco mě říká, že jsem tu moc brzo :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam