• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    VESNACH: gargoyly jsem po zbytečném přivolávání pomoci nakonec dal sám. imho potřebuješ buď meč se širokým záběrem damage nebo prskavku. Drž si je dál od těla a hlídej si záda. jednoduše lízej zádama hrany střechy. Kdyby byl průser tak uskoč. A máš to za chvilku. Oni nejsou tak drsný jak se zdá.
    BTW viděl jsem skeleton lorda - málem padnul na první pokus kdybych nebyl idiot.
    viděl jsem chariot - pěkný zajímavý - strašně jsem zhebnul
    Teď mě čeká Lost sinner kde mi leží kolem 30 tisíc duší, nic moc ale rád bych si to vzal. Asi do něj půjdu s nějakou pomocí.
    Levl cca 75 bych řekl
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VESNACH: Ty jsem shodou okolností dal ted, ale vzal sem si typa, ve dvou jednoduchý
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    padnul siner, zm*d. Nicmene, prvni vedouci zajezdu, kteryho sem vylozene vzdal a sel hledat jiny cesty, sou ty gargoylove. Absolutne neslucitelny se stylem moji hry. Odmitam si nekoho privolavat, ale proste ty s*ace nestiham zabit, nez se tam vysemeni tri. Magic bastard sword +3 na ne zatim neni odpovidajici naradi a o velkej titan sem doted nezakop.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ještě se pochlubim se svym fešákem...

FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Ano, jedna dokonce dvě lokace jako sen fortrees tam jsou
    VESNACH: Duše nežer...minimálně doporučuju geniální luk....už mi vyřešil takovejch situací...

Už mám asi 20 stonu za zlikvidování ostatních hráčů a některé situace jsou super....skoro mě jeden dostal, pak se na něj vrhlo npc úplně jednoduchý, tak jsem ho nechal ale jak stal na svahu tak ho příšerka shodila...)

JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ty voe, ten zvon jsem minul :-) boss kaput :-) uff
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Sprtajzlik je tam pouze 1x za hru, takze opatrne, nabrat sebou vsechen hnuj a prodat, pak uz moznost neni.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: přesně toho :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: a nemyslis toho oplechovanyho typka co prodava poison sipy a moss a vykupuje šrot? Pujdu se na nej znovu podivat asi... Jak to zapnu;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: ma smysl... A boss tam je... V lodi... Ta lod pak odjede zase jinam kde smysl pochopis... Takze hledej jak by se ta lod mohla objevit... Gala neznam a nenarazil jsem na nej...
    JOPS
    JOPS --- ---
    LLGHOSTLL: myslím ze se tak jmenoval typek u pirátů. Obchodník :-)
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: mezitím jsem to pořešil ale díky-
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    JOPS: KDO JE GAL?
    JOPS
    JOPS --- ---
    Mám zásek... Jsem u pirátů, vymlatil jsem to tam, nasel jsem tam chlapa na molu a tim to končí... Je tam nejakej boss? Jinak mi přijde že tahle lokace nemá moc smysl...

PS :komu přežil Gal? :-)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Pavoucice je za takovym velkym vojenskym campem se Soldier Zombikama , vybusnou jesterkou a hromadou pavouku. Nevim z hlavy nazev a nechce se mi to ted zapinat.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: studnou dolu tě zavede ke krysám... jestli šel ale studnou dolu a je u pavouka, tak bud je za krysama, nebo studnou jde jít ještě někam níž .) ha!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: zkusím poradit jak otevřít velkou čast hry, ju? jestli nechceš tak nečti. v opačném případě (náznaky). Pamatuješ si na tu ženu priestku co seděla u druhého bonfiru před modrou katedrálou? a pamatuješ si jak si se do této lokace dostal? z centrálního bodu si běžel takovou tou chodbou která na začátku měla kruhový spínač resp. přepínač... a ted to přijde: pokud si tu priestku pořádně prokecal (pozor je to důležité ve všech seriich této hry, povídat si až to opakování dialogů a i někdy se k nim vracet) bude v té kruhové místnosti stát, no a to je to kolo štěstí za 2000 o kterém jsem mluvil... přišel jsem na to náhodou když už jsem nevěděl co a jak a běhal po lokacích které už jsem znal a myslel jsem že jsou prázdné :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    _KOFILA_: tak jestli to bude s tema zbranema jak v jednicce, tak si stejne udelam par vybranejch a ostatni nebudu nejak moc resit. Jediny, co by mohlo hrat roli je, ze si tema dusema pry nejak muzes vylepsovat zbrane nebo co... nevim. Zatim mam cca 75 lvl a na toho kovare sem porad nenarazil.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: já se teď trápím u gargoyles. Neustále mě tam invadují a nejsou tam pomocníci ani za prd. zkoušel jsem i někde dole v pasu ve vodě ale tam vůbec. Jinak jsem celkem bezradný. Myslím, že kondik šel studnou dolů. LA e jenom odhaduju.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už jsem narazil na ten povoz s konma co je v traileru ale neprošel jsem jím...
    zajímavé... stále ale čekám na dungeon jako byl sens fortress... máte tip? přijde něco takového myslíte?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VESNACH: souls duše nejez! jak přidali že si můžeš znovu přeházes staty budeš si trhat vlasy až si budeš chtít postavit něco kvůli čemu si budeš muset dát celou ng :) a moc duší za to není... (podle DS dřívějších)...

KONDIK: to je kde?
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    Nevite nahodou, z jakejch boss soulu jdou udelat zbrane, a ktery muzu sezrat? Neco jako seznam by byl fajn...takhle si skudlim asi zbytecne vsechny a jak uz sem za hranici 5k za lvl blbe se to shani.

Jinak recenze na games.cz 10/10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam