• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hmm mam dilema.
    Demon's Souls Deluxe Edition Dark Souls Limited Edition 722674110570 | eBay
    http://www.ebay.com/...51183537168?pt=Video_Games_Games&hash=item23333db410&autorefresh=true&afsrc=1
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LLGHOSTLL: to asi každej... :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: +1 - 3 to chtelo po me ty male, +3 - +6 ty velke + 7 - +9 Chunk + 10 Slab predpokladam. Ale to je questionable, protoze mi chybi 2 Titanite Chunky na +9 Palcat
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: takze zbran muze mit maximalne +10 ?

+5 (titanite shard)
    +10 (large titanite shard)
    +14 (titanite chunk)
    +15 (titanite slab)

takze jsme tu ochuzeni ? :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Z jistotou muzu rict ze ano, mam Macu na +8 a chybi mi 2 chunky do +9 a na +10 je Slab ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jsem zvedavej, zda tam budou i titanite chunky... ale hlavne, ze mam titanite slab.... :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Nic si z toho nedelej, ja radsi farmim Large Titanite Shardy u pavouku., protoze zacinam byt z toho jaksi jelen.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: aha, tak uz v tom mam bordel, vcera jsem sel od slecny co prodava miracle smerem dolu, a tam snad nic ani nebylo, krome truhly
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK: Šukna
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Takove to ... no bude nej stat ta sukna jestli si s ni promluvil dost krat.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: tam jsem vcera sel a zadne kolo jsem tam nevidel, jedine co jsem tam nasel je truhla...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Ted to rikal :)) Cestou od Majuly schodama dolu a k Rytirum , teda aspon tak jsem to pochopil.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: a kolo stesti je kde ? :-D
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    LLGHOSTLL: Potřebuju nutně do Iron keep
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    _KOFILA_: točil jsem - viděl jsem chariot a skeleton lorda - dneska to nějak dám
    JOPS
    JOPS --- ---
    KONDIK: jo tahle, ta prodava miracle...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Stoji za Dragonriderem , teda nad, Jak porazis Dragonridera tak cesta za nim smerem nahoru , kleci tam a cumi do more.
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: zena ? tam byla zena ? kurva kde ? :) je to u te brany co tam tece voda, vypada to jako stoka

tak to projdu jeste jednou no :-D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ah ! Cestou tam jak je to vodni dilo ? Jo tak to pak najdu.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KONDIK: z hlavního stanoviště doprava chodbou dolu po schodech... byla to cesta do tvého oblíbeného místa kde si farmil velké rytíře... stojí tam žena pokud si ji prokecal právě v tom místě těch velkých rytířů...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam