• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: jojo, toho sem myslel, ten se presouva. Ta pyrozena nevim, tu sem zatim z carbonitu nerozmrazil.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Jeste jeden je na molu v pristavu. Ten dedula.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Matriošky ? :)
    Ano tam nekde to je. Stoji ve dverich cely. Pritom jsem si jistej ze +8 Palcat by z nej nadelal uhli do kamen ... ale ta hra neni tak realisticka :/
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: e e, uchylak v cernym kostymku co uci magii a hex zustane ve vezeni u bonfajru. Mel sem taky chvili tendenci ho hledat v majule, stejne jako toho prvniho vousatyho, kouzelnyho dedecka.

hele me to nedalo nekdy pred jedenactou... ve tri rano uz mi to dat muselo, protoze sem po tech 8+ hodinach pres otekly a uslzeny oci proste nevidel :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: sasek s kloboukem je v lokaci The Lost Bastille, kde blokuje vchod k bonfire. Myslim, ze to je blizkosti mistnosti, kde jsou tri vybuchujici pupkaci a vsude kolem jsou "klece" na lidi, vypadaji jako matrošky :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    VESNACH: Ja certy mlatil, protoze je z nich s prstenem cca 1760 soulu, takze 5000 za nic ? A pupenda jsou pruser ve vode, na suchu ne ...

A jestli ti to v noci nedalo, mas problem :D ja ve tri rano lezel v dece a slintal si na pyzamo ...
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    KONDIK: "certi ve vode" sou pomaly, akorat skacou. Se staminou kolem 20 se jim da v pohode utect a ty narkolepticky, zafacovany blbove te taky nedozenou - pred vlezem u sinera to vzdaji. Akorat je dobrej tip sjet dolu plosinkou a pak po ni este jednu prebehnout a poslat si ji vzdycky nahoru. Aby clovek nemusel pokazdy zabijet ty otravny nerady s kusema. A k tem mumijim dodatek: ceka te jejich urvana fire alternativa :) ale maji jednu krasnou slabost, vzdycky kdyz k tobe pribehnou na doskok, tak se na vterinu zastavej, takze do nich staci misto instinktivniho schovavani se za stit rovnou jebnout a sou kantare na jednu pecku.

Me to vcera v noci nedalo, zase sem to zapl a ve tri rano se speleologicky doplazil k prvnimu bonfajru v Gutter... venku foukal takovej divnej vitr, chvilema to znelo jako kdyz narika maly dite, jinak absolutni ticho a musim uznat, ze jestli cesta dolu do izalithu mela hloubku a takovu prostorove stisnenou atmosferu, tohle bylo daleko koncetrovanejsi peklo. Ta lokace je silena. Poprve za hru sem prestal hledat tajny cesty a soustredil se ciste na to kam slapu, prirovnal bych to k Tomb of the Giants, akorat panove vic pritvrdili na zoufalstvi a depresi. Krasa, chrochtal sem si.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Nad Medjulou sedi chlapek co mluvi jako Skot a ma Velke modre lizatko, obojrucku. A sedi nedaleko sochy co drzi vytahovatko na vrata, je to holka, kdyz ji "rozmrazis" nauci te pyromancii. U trech pidizviku v tech vezenich je v jedne cele zkamenlej sorcerer s capkou ala lukostrelec legolas. Ten te zase uci sorcery kdyz jej rozpusis.

Kdyz je rozmrazite a vycerpate dialog , presunou se do Medjuly.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    viking? učitelka pyromancie? nahoře šašek s kloboukem? kde!
    popiš podrobně prosím :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    _KOFILA_: Ta holka u Vikinga je ucitelka Pyromancie. Nahore ten sasek v cele s kloboukem je ucitel sorcery. A pak je par sasku ruzne u te Skorpioni Kralovny , ktery blokuji prujezdy nekam.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    takže já mám po zabití old one v inventáři něco co mi odkamení člověka jo? to je dobré vědět, snad to tam mám...
    na zkamenělé lidi jsem narazil, přesně zatím dva... jeden u toho chlápka s modrým mečem... a druhý, to je žena u těch vrat kde jsou dva skřeti s poison kyjem...
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    JOPS: Jo, vylezt z vody ven :)
    DS2 obsahuji 52 prstenu, vim zatim o 16ti ...
    JOPS
    JOPS --- ---
    kdyz uz jsme u tech prstenu, je v DS2 neco na rychlejsi behani po vode ? :)
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Presne, PRSTENY ! ja bych tak bral PRSTENY. Klidne i z Anglickeho Cinu ...

LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: Jo jasný já to chápu taky bych to asi koupil. Spíš mě mrzí že nedělají víc triček a takových sraček na to jsem dost ujetej.
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Ale no tak, Dark & Demon souls je hra, kterou rad koupim v nestandartni edici. A jelikoz techto unikatnich verzi neni moc, tak to postupem casu nabira na cene a unikatnosti. Sberatelsky kousek. Nic vic za tim nehledej.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    KONDIK: no jo no - to je toho. A já debil si myslel že jde o hru :D
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    LLGHOSTLL: Neodbalene, velice omezene mnozstvi, unikatnost, lidi chteji byt unikatni, jinak bychom vsichni jezdili Fabiema :))
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    BIMBAS: nic moc - nevidím v tom tu výhodu. V čem ji vidíš ty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam